beta hcg değeri

cnm tek mutasyon bendeki mthfr c677t heterizigot hafif olduğu için aspirine gerek yok sadece iğne ve 3 ay önceden folbiole başladım cnm

bende 5 tane mutasyonum var agır yani bakalım kısmet buldunmu faceden özel msj attım

Uf kizlar bi umit hic bisi okumiyim bekliyim sadece dedim baska seylerle ugrasayim zaman gecsin dedim girmedim ama bugun tam 3 gun once yani kirmizilari gordum. Goguslerim hala cok agrio daha once bole olmamisti hic ama bu ay umudumuz bitti onumuzdeki aya insallah aglamak istiyorummmmm

onunda bu aramıydı onu hatırlamıyorum evet hayırlısı olsun sen moralını bozma benı habersız bırakma
Ebrucum bu ay hic ugrasmadim hic beklemedigim adet olucam dedigim bi anda icimdeki durtuyle test yaptim ve 2 testtede pozitif cikti. Biz yalnizca 2 ay ugrastik umarim olumlu sonuclanir ve insallah darisi basina sendende haberleri bekliyorum en yakin zamanda

Aranıza bugün katıldım, bat 3 gün sonra kan testim dün 1,2 çıktı ama hala umudum var. Benzer durumda olan varsa desteğinizi bekliyorum. Herşey gönlünüzce olsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bgn 29.gun adetten itibaren beta hcg 350.9 nasil sizce

Bende her topiğe yaziyorum artik adetimden 1 gün geçti ve kan sonucuk bugün 487.1 cikti sizce nasil?

Kizlar kan sonucum 32.58 gebelik varmidir adetime 10gun varken yaptirmistim

S.a kızlar bn adetimin birinci günü kan testi yaptırdım 28 çıktı dört gün sonra yine yaptırdım 46 çıktı böyle olan var mı doktorum dış gebelik olabilir dedi kan değeri düşük çıkıp gebeliği sorunsuz devam eden var mı ne yapmalıyım Dr.a mı gidiyim biraz daha bekliyim mi

selamlar.. lütfen cevaplayın kafam allak bullak..
adet günümden 5 gün önce baslayan kahverengi lekelenme ve akıntım vardı kan testi yaptırdım yesleşme kanaması olabilir diye sonuc:0,100 neyse adetimi bekleyeyim dedm adet günümde baslayan bembeyaz krem gibi akıntım oldu 2 gün snra yine kahverengiye döndü..yine kan verdim sonuc:0,100 5 gün gecmişti adetim son kan verdigimde.. simdi ise 15 gün gecti mide bulantım ve beyaz akıntım var hala adet olmadım.. kafam cok karıstı

Selam 28 gün de 1 adet oluyorum ve 6 gün gecikti betahcg testi yaptırdım ve 29.35 sonuc cikti sizcede dusuk degilmi doktor kesede gormedi ektopik gebelikte 4 ay once yasadm korkuyorum aynı seyleri yasamaktan cevap yazın lütfen sizcede normal mı düşük bi değer mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…