beta hcg değeri

Arkadaşlar benim adetim 8 gün geçti 6 gün önce kan testi 3.20 çıktı o gün den beri gelen giden yok acaba varmidir

Arkadaslar hayırlı akşamlar ben en son 8 Eylül'de regl oldum bu gün 35. Günü kan testi 0.18 çıktı negatif durum söz konusu acaba böyle olupta daha sonra artan arkadaşlar var mı hala ne gelen var ne giden var çok üzgünüm teşekkür ederim şimdiden

Sat 28 kasım beklenen sat 26 aralık 28 aralık
beta hcg 914.18 doktor kontrolüm 2 gün sonra sizce normalmi

Kızlar adetim 2 ay gecikti ve beta hch degerim 5 cıktı acaba bebisvarmıdır .

Merhaba bu ay yumurtlamayı fark edemedim. Çok stres yaptım. Normal yumurtlama günümden bir kaç gün sonra beyaz kremsi akıntım oldu. Bir iki gün sonra Bir ara çok az şeffaf akıntım oldu. Normalde yumurtlama günümden 5 6 gün sonra göğüs ağrım başlıyordu. Bu ay hiç başlamadı. Hiç gecikmeyen adetim 3 gün gecikti. Normalde hiç geç kalmaz düzenlidir. Bundan önceki adetim iki gün erken geldi şimdi de bu ay geç. Dün kan tahlili yaptım negatif çıktı. Belim ağrıyoruz. Ara ara kasıklarımda batma hissediyorum. Ama psikolojik de olabilir. Göğsüm şu an bastırınca hafif ağrıyor. Acaba ne oluyor bana stres mi hamile olabilir miyim teste rağmen?? Adet olacak gibi de hiç hissetmiyorum

merhabalar bir sorum olacaktı
ben adetime 7 gun varken ilişkiden 12 gün sonra kan testi yaptırdım beta hcg değerim 16.88 cıktı yarın tekrar yaptırıcam sızce bu hamıle olgumu söylemekte ıcın yeterli mı artık ne kdr olmalı saglıklı bir gebelik icin yarın kaç çıkmalı tecrübeli arkadaslr yazarsa sıvınırım kasım ayında düşük yaptım suan çok korkuyorum ((((

Ne zaman yaptin ilk testi?

ayın 6 sında yapıldı yani ilişkiden daha 12 gün yeni gecmıstı bugun 14gun gecmiş olucak sabah tekrar test yaptırıcam daha regl tarihime 5 gün var

ayın 6 sında yapıldı yani ilişkiden daha 12 gün yeni gecmıstı bugun 14gun gecmiş olucak sabah tekrar test yaptırıcam daha regl tarihime 5 gün var
Canim o zaman en az 40 olması gerekiyor ama tabi daha fazla olursa daha iyi olur :)

Canim yeni tahlil 40 larda olmalı.1 tahlil gayet iyi benim adetime 6 gün kala yaptığımda sadece 9 idi :) 3 gün kala 53 adetten 1 gün sonra 279
Canım forumu okuyunca yazdıklarını okuyunca bu konuda bilgili olduğunu düşündüm ve yazmadan duramadım . Benim adetime 10 gün var BetaHCG sonucum 2 çıktı bugün şüpheli ilişkiden sonraki 5.gün . Sence bu değer artarmı ? Biliyorum erken yaptırdım ama napiyim 2 ay üst üste düşük yapınca kan pıhtılaşması var dediler bende nekadar erken öğrenirsem okadar önce onlemimi alırım diye düşündüm .

Benim son adet tarihim 28şubat bugün kan tahlili yaptırdum sonucu 75.50 normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…