- 22 Temmuz 2017
- 181
- 49
- 48
- 37
Hamile olabilirsin. Tekrar test yaptırmalisin Hayırlı olsunArkadaşlar benim adetim 8 gün geçti 6 gün önce kan testi 3.20 çıktı o gün den beri gelen giden yok acaba varmidir
5 ve ustu gebelik var demek . Ama 2 Aydan sonra 5 çıkması çok ilginç.Kızlar adetim 2 ay gecikti ve beta hch degerim 5 cıktı acaba bebisvarmıdır .
Ne zaman yaptin ilk testi?merhabalar bir sorum olacaktı
ben adetime 7 gun varken ilişkiden 12 gün sonra kan testi yaptırdım beta hcg değerim 16.88 cıktı yarın tekrar yaptırıcam sızce bu hamıle olgumu söylemekte ıcın yeterli mı artık ne kdr olmalı saglıklı bir gebelik icin yarın kaç çıkmalı tecrübeli arkadaslr yazarsa sıvınırım kasım ayında düşük yaptım suan çok korkuyorum((((
Canim o zaman en az 40 olması gerekiyor ama tabi daha fazla olursa daha iyi olur :)ayın 6 sında yapıldı yani ilişkiden daha 12 gün yeni gecmıstı bugun 14gun gecmiş olucak sabah tekrar test yaptırıcam daha regl tarihime 5 gün var
Az mı yanı 16.88 yoksa yenı tahlıl mı 40 larda olmalı ??Canim o zaman en az 40 olması gerekiyor ama tabi daha fazla olursa daha iyi olur :)
Canim yeni tahlil 40 larda olmalı.1 tahlil gayet iyi benim adetime 6 gün kala yaptığımda sadece 9 idi :) 3 gün kala 53 adetten 1 gün sonra 279Az mı yanı 16.88 yoksa yenı tahlıl mı 40 larda olmalı ??
Allah senden razı olsun sevındırdın benıCanim yeni tahlil 40 larda olmalı.1 tahlil gayet iyi benim adetime 6 gün kala yaptığımda sadece 9 idi :) 3 gün kala 53 adetten 1 gün sonra 279
Testı yaptırdım canım 77. 76 cıktı adetıme de 5 gun var dha dedıgınden de yuksek cok sukur cok sevındım ıyı degıl mı degerCanim yeni tahlil 40 larda olmalı.1 tahlil gayet iyi benim adetime 6 gün kala yaptığımda sadece 9 idi :) 3 gün kala 53 adetten 1 gün sonra 279
Canım forumu okuyunca yazdıklarını okuyunca bu konuda bilgili olduğunu düşündüm ve yazmadan duramadım . Benim adetime 10 gün var BetaHCG sonucum 2 çıktı bugün şüpheli ilişkiden sonraki 5.gün . Sence bu değer artarmı ? Biliyorum erken yaptırdım ama napiyim 2 ay üst üste düşük yapınca kan pıhtılaşması var dediler bende nekadar erken öğrenirsem okadar önce onlemimi alırım diye düşündüm .Canim yeni tahlil 40 larda olmalı.1 tahlil gayet iyi benim adetime 6 gün kala yaptığımda sadece 9 idi :) 3 gün kala 53 adetten 1 gün sonra 279
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?