beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

7 mm kese gorunuyo yazıyo. neden dıs gebelık olsun ? hıı kese mı ne anlasılmamıs o bolgenın anladım sımdı: cogul gebelıktır yuksek ıhtımal allah gostermesın dıs falan dusunme sımdı :) hayırlısı olsun :)

Hiç bilmiyorum ndeneni ni anlamadım canı kürtaj yapmak istedi galiba istersem iğne yapılıp kürtaj yapacaktı hemen bilmiyorum

Hiç bilmiyorum ndeneni ni anlamadım canı kürtaj yapmak istedi galiba istersem iğne yapılıp kürtaj yapacaktı hemen bilmiyorum
anladım duzzeltme yaptım msjıma. kanama alanı gıbı karaltı olur da kese mı anlayamaz ya ılk zamanlar ole bısı . bence kontrol ettıgınde bıdahakınde kese netlesır ^^ stress yapma dıycem de :) ınsallah rabbım saglıklı hayırlı evlatlar versın ^^

İnşallah sağlıklı olsun da gerisi önemli değil inşallah katlamış bir şekilde sonuç alırım yarınki kan değerlerimi bütün psikolojimi çekertti doktor yanlız ben kızıma hamileyken de taramaları yaptırmadım sırf bu abuk subuk tanımlar yüzünden imzamı attım Rabbim nasıl verirse versin kabulüm die

bazı doktorlar bıraz değişik :)) gdebılıyorsan baska bı doktora gıt derım ben. malum herkesın alet edevatı farklı. devlet hastanesınde bı doktor vardı o ka eskı modeldı kı usg cıhazı pıksel pıksel ama o aletle bıle rahım anomalımı keselerın 2 olusunu gordu .. 2 saat once ozelde tek kese bos dıyıp aldırmaya gondermıslerdı ustelık.. demem o kı doktordan doktora cok sey degısıyor.

İçimi rahatlattın valla sağol inşallah cuma özel yarın devlette gene kan vericem sonuçlar önemli benim için şuan

bildiğim kadarıyla eğer ikiz gebelik varsa beta hcg değerleri tek gebelikten daha yüksek çıkıyor. Bir kez değil her zaman daha yüksek çıkması lazım. Ben doktoruma göstermeden önce merakımı gidermek için bu yazıdan bakmıştım değerlerime. Çok yardımcı oldu tavsiye ederim canlarım :)
.....

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim 1 hafta önce kan testi yaptırdım beta hcg 17200 çıktı değer bana çok geldi doktoruma da söyledim ama o normal karşıladı geçen gün karnımdan ultrasona baktı doktor keseyi gördü sordum ikiz olma ihtimali nedir diye binde bir değil dedi kesin konuştu ama bana değer fazla geldi sizce ikiz olma ihtimali varmıdır

beklenenden bariz şekilde yüksek olunca çoğul gebeliğe işaret olabilir

Tekrar gittin mi doktora merak ettim

Benim transfer sonrası 10.günde 333 dü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…