Evet belki de ikiz olabilir hemen moral bozma olur muİnşallah degerlerim yükselir katlar benim için şaun değerlerin düzgün yükselmesi
Ailede ikiz varsa zaten anne tarafında seninde olması çok yüksek. Rabbim gönlündekini karnına versin inşallahAilemde var hep birinci derece akrabalarım da kızımda iki kese vardı biri boş kaldı kayboldu
İnşallah sağol canımAilede ikiz varsa zaten anne tarafında seninde olması çok yüksek. Rabbim gönlündekini karnına versin inşallah
7 mm kese gorunuyo yazıyo. neden dıs gebelık olsun ? hıı kese mı ne anlasılmamıs o bolgenın anladım sımdı: cogul gebelıktır yuksek ıhtımal allah gostermesın dıs falan dusunme sımdı :) hayırlısı olsun :)Eki Görüntüle 2673976 bu deger normal mi dış gebelikten şüpheleniyorum dedi doktorum kürtaj etmek istedi hemen 4+4 haftalık ben müsade etmedim yarın tekrar bir kan tahlili vericem bakalım sonuç ne olacak 10 gün geçti günüm bu arada
Hiç bilmiyorum ndeneni ni anlamadım canı kürtaj yapmak istedi galiba istersem iğne yapılıp kürtaj yapacaktı hemen bilmiyorum7 mm kese gorunuyo yazıyo. neden dıs gebelık olsun ? hem dıs hem ıc mı suphelendı kı bhcg den dolayı. cogul gebelıktır yuksek ıhtımal allah gostermesın dıs falan dusunme sımdı :) hayırlısı olsun :)
anladım duzzeltme yaptım msjıma. kanama alanı gıbı karaltı olur da kese mı anlayamaz ya ılk zamanlar ole bısı . bence kontrol ettıgınde bıdahakınde kese netlesır ^^ stress yapma dıycem de :) ınsallah rabbım saglıklı hayırlı evlatlar versın ^^Hiç bilmiyorum ndeneni ni anlamadım canı kürtaj yapmak istedi galiba istersem iğne yapılıp kürtaj yapacaktı hemen bilmiyorum
İnşallah sağlıklı olsun da gerisi önemli değil inşallah katlamış bir şekilde sonuç alırım yarınki kan değerlerimi bütün psikolojimi çekertti doktor yanlız ben kızıma hamileyken de taramaları yaptırmadım sırf bu abuk subuk tanımlar yüzünden imzamı attım Rabbim nasıl verirse versin kabulüm dieanladım duzzeltme yaptım msjıma. kanama alanı gıbı karaltı olur da kese mı anlayamaz ya ılk zamanlar ole bısı . bence kontrol ettıgınde bıdahakınde kese netlesır ^^ stress yapma dıycem de :) ınsallah rabbım saglıklı hayırlı evlatlar versın ^^
bazı doktorlar bıraz değişik :)) gdebılıyorsan baska bı doktora gıt derım ben. malum herkesın alet edevatı farklı. devlet hastanesınde bı doktor vardı o ka eskı modeldı kı usg cıhazı pıksel pıksel ama o aletle bıle rahım anomalımı keselerın 2 olusunu gordu .. 2 saat once ozelde tek kese bos dıyıp aldırmaya gondermıslerdı ustelık.. demem o kı doktordan doktora cok sey degısıyor.İnşallah sağlıklı olsun da gerisi önemli değil inşallah katlamış bir şekilde sonuç alırım yarınki kan değerlerimi bütün psikolojimi çekertti doktor yanlız ben kızıma hamileyken de taramaları yaptırmadım sırf bu abuk subuk tanımlar yüzünden imzamı attım Rabbim nasıl verirse versin kabulüm die
İçimi rahatlattın valla sağol inşallah cuma özel yarın devlette gene kan vericem sonuçlar önemli benim için şuanbazı doktorlar bıraz değişik :)) gdebılıyorsan baska bı doktora gıt derım ben. malum herkesın alet edevatı farklı. devlet hastanesınde bı doktor vardı o ka eskı modeldı kı usg cıhazı pıksel pıksel ama o aletle bıle rahım anomalımı keselerın 2 olusunu gordu .. 2 saat once ozelde tek kese bos dıyıp aldırmaya gondermıslerdı ustelık.. demem o kı doktordan doktora cok sey degısıyor.
Çok şükür her şey yolunda kese falan değerlerim bugün 19752 olmuşİçimi rahatlattın valla sağol inşallah cuma özel yarın devlette gene kan vericem sonuçlar önemli benim için şuan
Olabilir hiçbir fikrim yok benimde çok yüksek çıktı sonuç ne olur bilmiyorumMerhaba benim sat temmuz 15
6 agustosda bhcg testim 13
10 agustos 159
17 agustos 4450 ikiz olabilir miii
Tekrar gittin mi doktora merak ettimmerhaba arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim 1 hafta önce kan testi yaptırdım beta hcg 17200 çıktı değer bana çok geldi doktoruma da söyledim ama o normal karşıladı geçen gün karnımdan ultrasona baktı doktor keseyi gördü sordum ikiz olma ihtimali nedir diye binde bir değil dedi kesin konuştu ama bana değer fazla geldi sizce ikiz olma ihtimali varmıdır
Benim transfer sonrası 10.günde 333 dü.selam ikiz yada üçüç yada çogul gebelik yaşayan anneler
pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim. 3 haftalıkmışım. beta hcg değerimde 3152.dier topiklerde arkadaşlarla konuşurken 3 haftaya göre değerimin yüksekolduğunu ve çogul gebelik olabileceğini söylediler.. ilk değeriniz neydi olabilirmi bana bi akıl verirmisiniz kızlar