beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Haklısın endişelisin tabi seni anlıyorum
Duymasamda sadece kalbinin atiigini gorsem oda bana yetecek 2 sefer o ameliyat masasina kurtaja yatmayi anlatamam ben kimseye o duyguyu 2 cisinde gozyaslarim kendiligibden akdi aglamicam diye kendimi tutsamda hemsireler sildi yaslarimi daha gencsin olur diye teselli ettiler o kadar kotu biseki bunyem narkoza alimisdi ve narkozzu kolumdan verdiklerinde ben uyumicamki demisdim bosuna verdiniz bu beni uyutmaz dedim sonunda burnumdan verdiklerinde kendimden gecmisim

çok üzüldüm inşallah beBeğeni kucağına a ldığında hepsini unutur
Sun

çok üzüldüm inşallah beBeğeni kucağına a ldığında hepsini unutur
Sun
Insallar olur rabbimden fazla bise deil kalp atislari duymasamda olur sadece attigini gorsem yeterli diye hergun dua ediyorum insallah bu sefer nasip eder herkeze etsin once komsuma sonra bana nasip olsun

Arkadaslar benim SATa gore 5+4 olmam gerekiyor. Ama bugun doktor 4+3 dedi bugunku sonucum 3350 cikti. Gecen hafta sali ogrendim 138di cuma 533 cikmisti bugun 3350 . Sizce cogul gebelik olabilir mi ? Cok isterim ikiz çocuğum olmasini

Arkadaslar benim SATa gore 5+4 olmam gerekiyor. Ama bugun doktor 4+3 dedi bugunku sonucum 3350 cikti. Gecen hafta sali ogrendim 138di cuma 533 cikmisti bugun 3350 . Sizce cogul gebelik olabilir mi ? Cok isterim ikiz çocuğum olmasini
Artis gayet normal canim cok degilki gonlundeki olsun

bu deger normal mi dış gebelikten şüpheleniyorum dedi doktorum kürtaj etmek istedi hemen 4+4 haftalık ben müsade etmedim yarın tekrar bir kan tahlili vericem bakalım sonuç ne olacak 10 gün geçti günüm bu arada

10 gün geçmesine göre normal aslında neden kürtaj yapmak istediki benim 15 gün geçti ikizdi 49binlerdeydi

10 gün geçmesine göre normal aslında neden kürtaj yapmak istediki benim 15 gün geçti ikizdi 49binlerdeydi
Hiçbir fikrim yok pandemi sürecini memlekette geçiriyoruz ve gidebileceğim çok doktor yoktu bende şüphe ayrı kesinlik ayrı diye kabul etmedim yarın sabah kan vericem tekrardan

Hiçbir fikrim yok pandemi sürecini memlekette geçiriyoruz ve gidebileceğim çok doktor yoktu bende şüphe ayrı kesinlik ayrı diye kabul etmedim yarın sabah kan vericem tekrardan
İyi yapmışsın tek doktora bağlı kalmamak lazım. Doktor neyden şüphelendi ki. Adetin 10 gün geçmiş bana çok normal geldi. Keseni görmedin mi sonuçta değerin 2000 olduğunda keseyi görebiliyoruz

Keseyi gördü tam göremiyorum falan dedi yazmış gördüğünü zaten de nyükseklikten şüphelendi galiba bilmiyorum

İyi yapmışsın tek doktora bağlı kalmamak lazım. Doktor neyden şüphelendi ki. Adetin 10 gün geçmiş bana çok normal geldi. Keseni görmedin mi sonuçta değerin 2000 olduğunda keseyi görebiliyoruz
İnşallah degerlerim yükselir katlar benim için şaun değerlerin düzgün yükselmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…