Evet öyle bende okudum 3 Ayda görülenleri belki geç döllenme olmuştur o da olabilir3ayda ikiz olduğunu ogrenenler var bide qaliba erkek cocukta yüksek olurmus
Benim endisem o degerde karindan gorulmemesi
Sizin hala tek gebelikmi soz konusu cunku benimde degerlerim nerdeyse sizinkiler kadar banada birtane doktor ikiz olabilir dedi bebegi gorduk ama cok kucuk dedi ikiz olup olmadigini goremediBilmiyorum benim kan değerim de 4 +4 de7952 .20 idi 2 gün sonra 17523.0 idi ama tek kese tek bebek gördük bugün kalp atışını duyduk yani ihtimaller hep çoğuldu ama benim bebek birtane
. Evet benim bebek tek hep ikiz düşünüldü ilk 5 hafta ikinci bir şüpheli kese göründü ama şimdi 13 haftayı bitirdik tek bebekSizin hala tek gebelikmi soz konusu cunku benimde degerlerim nerdeyse sizinkiler kadar banada birtane doktor ikiz olabilir dedi bebegi gorduk ama cok kucuk dedi ikiz olup olmadigini goremedi
Degerleriniz kacdi 4 haftalikken tam olarak benim suan 5900 cikmis 48 saat oncede 4bin kusurlerdeydi. Evet benim bebek tek hep ikiz düşünüldü ilk 5 hafta ikinci bir şüpheli kese göründü ama şimdi 13 haftayı bitirdik tek bebek
adetim 3gün geçti 4+ 3 kan testi 7951.20 çıktıDegerleriniz kacdi 4 haftalikken tam olarak benim suan 5900 cikmis 48 saat oncede 4bin kusurlerdeydi
Hemen hemen ayni gidiyoruz siz keseyi bebegi gordunuzmu kalp atislariyla birlikdeadetim 3gün geçti 4+ 3 kan testi 7951.20 çıktı
Hemen hemen ayni gidiyoruz siz keseyi bebegi gordunuzmu kalp atislariyla birlikde
Yok ben daha 4+5deyim canim benim daha basindayiz bakalim nolcak cuma gunu kalp atislarini belki duyarim 5 haftalik olcazSizin kaç haftalık benim bebek13 hafta 3 günlük oldu
6 - 7 haftada duyuluyor kalp atışları sağlıcakla kucağına al canımYok ben daha 4+5deyim canim benim daha basindayiz bakalim nolcak cuma gunu kalp atislarini belki duyarim 5 haftalik olcaz
Amin insallah kalp atislarini duyupda kucagimada almak nasip olur6 - 7 haftada duyuluyor kalp atışları sağlıcakla kucağına al canım
İlk bebek sanırım olur Allah’ın izniyleAmin insallah kalp atislarini duyupda kucagimada almak nasip olur
Yok ilk deil 2 tane kalp atislari olmadi alindi bu 3 gebelik bu yuzden cok korkum var kalp atislari olmaz diye birdahaİlk bebek sanırım olur Allah’ın izniyle
Anladım duaYok ilk deil 2 tane kalp atislari olmadi alindi bu 3 gebelik bu yuzden cok korkum var kalp atislari olmaz diye birdaha
Tsklr duaniz icinn 26 yasindayimAnladım duaediyorum senin için Allahım sağlıcakla kucağına versin bebeğini kaç yaşındasın
Rica ederim canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum Evvel Allah’ın izni ileTsklr duaniz icinn 26 yasindayim
Insallah o guzel haberi alir almaz zaten solugu burda bulcam her animi testimi sonuclarimi heo soruyorum hemen burdaRica ederim canım inşallah güzel haberlerini bekliyorum Evvel Allah’ın izni ile
Ebet bende ilk öğrendiğimde günlerce bu sitedeydim eski yorumları okudum tecrübelerine baktım şimdi işe başladım fazla giremiyorum eski kadar ama seni takipteyimInsallah o guzel haberi alir almaz zaten solugu burda bulcam her animi testimi sonuclarimi heo soruyorum hemen burda
Tsklr cuma gunu sizide haberdar ederim gitmedigim doktor kalmadi daha ilk basindzyim ama sdimdiye kadar 5 doktora falan gitmisimdir buda 6 olcakEbet bende ilk öğrendiğimde günlerce bu sitedeydim eski yorumları okudum tecrübelerine baktım şimdi işe başladım fazla giremiyorum eski kadar ama seni takipteyim