- 6 Aralık 2020
- 37
- 31
- 28
Amin canım cümlemize inşallah 11 haftalık oldularÇok teşekkür ederimsağlıklı olsunda tek çift artık kısmet. Senin ne kadarlık oldular ??allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım cümlemize inşallah 11 haftalık oldular
Kesinliklerabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlı haberlerini bekliyorum
Kese görmek için gittim bugün. İki kese gördü canım haftaya kalp atışı için gidicemKesinliklerabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlı haberlerini bekliyorum
Harika muhteşem bir haber maşallah o meleklere kazasız belasız gelsinler inşallah. Ben pazartesiyi bekleyemeyecgım cumartesi randevu buldum bir doktordan ona gidecegım bakalım.Kese görmek için gittim bugün. İki kese gördü canım haftaya kalp atışı için gidicem
Harika muhteşem bir haber maşallah o meleklere kazasız belasız gelsinler inşallah. Ben pazartesiyi bekleyemeyecgım cumartesi randevu buldum bir doktordan ona gidecegım bakalım.Harika muhteşem bir haber maşallah o meleklere kazasız belasız gelsinler inşallah. Ben pazartesiyi bekleyemeyecgım cumartesi randevu buldum bir doktordan ona gidecegım bakalım.
Gerçekten şu süreç çok zor zaman duruyo geçmiyor resmen inşallah gönlüne göre olur ya çok güzel heyecanlarHarika muhteşem bir haber maşallah o meleklere kazasız belasız gelsinler inşallah. Ben pazartesiyi bekleyemeyecgım cumartesi randevu buldum bir doktordan ona gidecegım bakalım.
Keşke tek heyecan olsa içinde inanılmaz bir korku var kese görebileceğime kalp atışı sesini duyabılme ihtimaline bile kendimi inandıramıyorumGerçekten şu süreç çok zor zaman duruyo geçmiyor resmen inşallah gönlüne göre olur ya çok güzel heyecanlar
Benim 7. Gunde 75 oldu bile. Acaba ikizlere mi hamileyim acaba..10. gün 86
12. gün 201 di beta hcg değerim
tek yumurta ikizine gebeyim
Bende 27 ocak-19Selamlar arkadaşlar benim de 4 haftalık ilk değerim 809
4+2 de ise 2693 çıktı
2 günde çok fazla artış olmuş bugün ufacık bir kese de gördük. Doktor normal bir süreç olduğunu artışın da iyi olduğunu söyledi. Acaba ikiz olma ihtimali var mı bu artışla?
Çok teşekkürler için cevap içinBende 27 ocak-19
1 subat (adet gunum) 541
2 subat 816
5 subat 2610 cikti. Ikizlere hamileyim. 8 subat ultrasonda iki kese gorduk hcg sonra baktirmadim
10. gün 86
12. gün 201 di beta hcg değerim
tek yumurta ikizine gebeyim
InsaAllah canim Allah gonlundekini once hayirli etsin sonra da nasib etsinÇok teşekkürler için cevap içinUmarım benim de öyledir
Hepimizin canımInsaAllah canim Allah gonlundekini once hayirli etsin sonra da nasib etsin
Merhaba son durumunuz ne oldu ikinci gözüktü mü acaba merak ettim benimde 12. Gün 1080 14.gün 2400 bende merak ediyorum hayırlısı inşallahSelamlar arkadaşlar benim de 4 haftalık ilk değerim 809
4+2 de ise 2693 çıktı
2 günde çok fazla artış olmuş bugün ufacık bir kese de gördük. Doktor normal bir süreç olduğunu artışın da iyi olduğunu söyledi. Acaba ikiz olma ihtimali var mı bu artışla?
henüz tekrardan doktora gitmedik :)Merhaba son durumunuz ne oldu ikinci gözüktü mü acaba merak ettim benimde 12. Gün 1080 14.gün 2400 bende merak ediyorum hayırlısı inşallah