beta hcg değeri ikiz olup olmadığının ipucunu verebilirmi?

Arkadaşlar konu ilgimi çekti şöyle ki 15-16 ocak gibi adet gördüm. Bu ay 17 Şubatta hamile olduğumu öğrendim. Yani hamiöe olduğunu öğrendiğimde son adetimden 33 gün kadar geçmişti. Beta hcg değerim 5392 çıktı ve o gün laboratuvardaki doktor 3 yada 4 haftalık dedi. Sonra doktora gittim karından ultrasonda bebeğin kesesini gördü daha çok küçük dedi haftasını vermiyor dedi. Ağrım sancım olunca ben de tedirgin oldum başka özel muayenehane buldum ve oradaki doktor vajinal ultrasonda keseyi + yolk kesesi gördü. Ve 2.7 çapı dedi yolk kesesi için bu da 5 hafta 2 günlük hamilelik demektir dedi. Ama dediğim gibi son adetimden bu yana doktora gittiğimde 35 gün anca olmuştu maksimum. Bu durumda hcg değerim yüksek gibi gelsi bana, bir gariplik olabilir mi? İlk hamileliğim endişeliyim. Çoğul gebelik olabilir mi? Hcg yüksek gibi. Ama doktor tek kese gördü

Çok benziyoruz canım sonucunuz ne oldu acaba lütfen yardımcı olur musunuz?

Çok benziyoruz canım sonucunuz ne oldu acaba lütfen yardımcı olur musunuz?
Merhaba mesajınızı yeni gördüm cevaplamak istedim. Çok şükür kalbini geçen hafta duyduk tek kalp atışı vardı doktor da ikiz filan demedi sanırım tek :)

Merhaba mesajınızı yeni gördüm cevaplamak istedim. Çok şükür kalbini geçen hafta duyduk tek kalp atışı vardı doktor da ikiz filan demedi sanırım tek :)
Darısı başıma inşaallah canım bende kalp atışını duymayı by hafta çok istiyorummmmmm

Bayanlar hepinize hayırlı olsun hamilelere bende ikiz istiyrm ama hayal olarak kalacak sanırım bhcg yüksek değil tecrubeliler bu bakar mı daha Dr a gitmedim 4+6 yım
10 Mart 30
12 Mart 121
15 Mart 589

Bayanlar hepinize hayırlı olsun hamilelere bende ikiz istiyrm ama hayal olarak kalacak sanırım bhcg yüksek değil tecrubeliler bu bakar mı daha Dr a gitmedim 4+6 yım
10 Mart 30
12 Mart 121
15 Mart 589
Hcg niz çok yüksek değil ama katlanması yüksek ikiz olabilir Benim ikiye katladıgi halde ikizmis

4+5 iken yani dün değerim 2164 çıktı tedavi olmadım, ikiz olursa doğal yoldan olmuş olacak, sizce öyle bir ihtimal var mı?

bnmde sat 14 ocak 2021 18 şubatta kan tahlili verdim bhcg 7432 çıkmıştı tam 5+0 oluyor vajinal ultrasyonda kese de görünmüştü daha sonra 8 haftalıkken gittim kalp atımı vs dinledik tek bebiş ..

Merhaba hanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim son adet tarihim 17 mayıs adetim bir gün geçti 18 haziran da gebelik testim pozitif çıktı ve beta hcg değerim 6123 çıktı ama kese görünmedi doktor tekrar test istedi bu sefer 11000 çıktı pazartesi kese için tekrar gideceğiz ama doktorum kese görünmesi gerekiyor sağlıksız gebelik büyük ihtimalle dedi bu durumu yaşayıp güzel haber alan var mı

Benim de iki embriyo transfer edildikten sonra 12. Gün beta değerim 1762 acaba ikiz mi anlamadım neden bu kadar yüksek 4+2 haftalık

Benimde 12.gün 706 14.gün 2249 çıktı cuma günü kese görcem tek embirio transfer edildi varmıdır ikiz gebelik sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…