- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.120
Çok benziyoruz canım sonucunuz ne oldu acaba lütfen yardımcı olur musunuz?Arkadaşlar konu ilgimi çekti şöyle ki 15-16 ocak gibi adet gördüm. Bu ay 17 Şubatta hamile olduğumu öğrendim. Yani hamiöe olduğunu öğrendiğimde son adetimden 33 gün kadar geçmişti. Beta hcg değerim 5392 çıktı ve o gün laboratuvardaki doktor 3 yada 4 haftalık dedi. Sonra doktora gittim karından ultrasonda bebeğin kesesini gördü daha çok küçük dedi haftasını vermiyor dedi. Ağrım sancım olunca ben de tedirgin oldum başka özel muayenehane buldum ve oradaki doktor vajinal ultrasonda keseyi + yolk kesesi gördü. Ve 2.7 çapı dedi yolk kesesi için bu da 5 hafta 2 günlük hamilelik demektir dedi. Ama dediğim gibi son adetimden bu yana doktora gittiğimde 35 gün anca olmuştu maksimum. Bu durumda hcg değerim yüksek gibi gelsi bana, bir gariplik olabilir mi? İlk hamileliğim endişeliyim. Çoğul gebelik olabilir mi? Hcg yüksek gibi. Ama doktor tek kese gördü
Merhaba mesajınızı yeni gördüm cevaplamak istedim. Çok şükür kalbini geçen hafta duyduk tek kalp atışı vardı doktor da ikiz filan demedi sanırım tek :)Çok benziyoruz canım sonucunuz ne oldu acaba lütfen yardımcı olur musunuz?
Darısı başıma inşaallah canım bende kalp atışını duymayı by hafta çok istiyorummmmmmMerhaba mesajınızı yeni gördüm cevaplamak istedim. Çok şükür kalbini geçen hafta duyduk tek kalp atışı vardı doktor da ikiz filan demedi sanırım tek :)
Hcg niz çok yüksek değil ama katlanması yüksek ikiz olabilirBayanlar hepinize hayırlı olsun hamilelere bende ikiz istiyrm ama hayal olarak kalacak sanırım bhcg yüksek değil tecrubeliler bu bakar mı daha Dr a gitmedim 4+6 yım
10 Mart 30
12 Mart 121
15 Mart 589
Peki iki kere mi yumurtladin tek yumurta ikizi mi yoksaHcg niz çok yüksek değil ama katlanması yüksek ikiz olabilirBenim ikiye katladıgi halde ikizmis
Benim tüp bebek canım çift embriyo konuldu. İkiside tuttu.Peki iki kere mi yumurtladin tek yumurta ikizi mi yoksa
Hmm benim ikiz değildir çünkü 589 dan 1153 çıkmış bugün kan vermiştim çok artmamisBenim tüp bebek canım çift embriyo konuldu. İkiside tuttu.
sonucunuz ne oldu acaba?Aynı soruyu bende sorabilirmiyim güzel bayanlar kesem 4+5 ken 3500 hcg değerim vardı acaba ikiz olabilir mi
Yarın dr gideceğim kalp atışı için varsa belli olur diyorum4+5 iken yani dün değerim 2164 çıktı tedavi olmadım, ikiz olursa doğal yoldan olmuş olacak, sizce öyle bir ihtimal var mı?
bende gideceğim yarın sağ kasığım sürekli ağrıyor, inşallah güzel sonuçlar alırız, haberlerinizi bekliyo olacağım :)Yarın dr gideceğim kalp atışı için varsa belli olur diyorumhayırlısı olsun
Amiiin inşallah teşekkür ederimbende gideceğim yarın sağ kasığım sürekli ağrıyor, inşallah güzel sonuçlar alırız, haberlerinizi bekliyo olacağım :)
merhaba öğrenebildinz mi ikiz mi tekmi diyeBenim de iki embriyo transfer edildikten sonra 12. Gün beta değerim 1762 acaba ikiz mi anlamadım neden bu kadar yüksek 4+2 haftalık