İnşallah canım ama hem bel hem kaşık ağrısı çok yoğun bugün biraz azaldı kanamam çok yoğun değil zaten pıhtılar çıkıyor o beni korkutuyor kırmızı olması geçen ayda transfer yapılmıştı o hiç tutmamıştı onun sonrasındaki reglim de bile hiç parça çıkmadı. Bazıları bel ağrısı kasım ağrısı olanlar düşük yaptıklarınınyazmıl kimisi de yoğunsa eğer düşük yapıyorsunuzdur yazmış. Artık yarına bağlı herşey belirsizlik çok kötü bişey gerçekten de kimseye yaşatmasın rabbim. Bu gittiğim doktora söyledim pıhtı şeklinde geliyorlar dedim olsun dedi önemli olan yükselmesi dedi ama. Kullandığım ilaçlar ne kesti nede azalttı sabah biraz azaldı gibiydi öğlenden sonra tekrar yoğunlaştı taki bu saate kadar şimdi yine hafifledi allahım sen sabrını ver inşallah düşük olmaz başka embriyom da kalmadı bir süre de düşünmüyorum tüp bebek başka. Senin dondurulmuş varmıydı canım. İnşallah bu sefer olacak rabbim emeklerini boşa çıkartmayacak İnan ki pozitif olup olumlu gebeliği ilerleyenleri okuyunca nasıl mutlu oluyorum bir bilsen. Normal yollarlar gebe kalanlardan daha çok seviniyorum gerçekten çok uğraş çok emek hem maddi hem manevi.