Beta HCG değeri çok az yükseliyor

Yummy33 aynı cümleleri az önce ben de duydum dr.umdan. değer düşmüyo benim ama azar azar yükseliyor. hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor elimden
Canim ya gercekten cok zor bir seymis bu durum, yasamayan anlayamaz ama senin yine de bir umut deger dusmedigi surece her zaman yoluna girme sansi var, deger az artiyor diye dr.larin duser saglikli degil dedigi bebeklerin saglikla dogdugunu okudum buradan. Yuregini ferah tut canim.

Canim benim testi farkli yerlerde mi yaptirdin? Eger oyleyse cidden laboratuvar farki olabiliyor. Ben hep ayni yerde yaptirdigim halde dr yanlis olsbilir dedi. Eger farkli yerlerde yaptirdiysan dusmemis olabilir aslinda degerin. Bir de hemen karalari bagladin be guzelim, dr.un sana yalan borcu yok ki bekleyelim ama iyiye gitmiyor da diyebilirdi. Demekki az yukselmeyle bile yoluna girebiliyor ki oyle soylemis, karalari baglama tatlim. Kesinlessin durumun bi once, sonuca gore kurtaj konusmalarina baslarsin, ayrica merak etme eger isler kotuye giderse -ki insallah olmayacak- kurtaj demez, kendi duser zaten minik oldugu icin.

Farkli yerlerde yaptirdm canim dusmemsse bile en fazla sabit kalmstir arttgni dusunmuyorum(((((

Tup bebege ara werip 4 5 ay asilamayla ugrassam vakit kaybi mi olur yoksa onda da bi ihtmalim war mi ben tupten once 3 asilama yaptrmstm negatif hep .yoksa direkt tupe devam mi

sağol canım ya.. inşallah ben de onlardan biri olurum ama umudum yok. kendimi kötü sonuca hazırladım. iyi olursa sonradan sevineyim. yoksa daha büyük yıkım oluyor.

Iyi ki kmseye soylememism ben 1 2 ay sonra millete soyledgmde tepkilerni hayal ederken basima gelene hala aklim almiyor.ben bu hafta test yaptirmasam hala ayni sanacaktim her seyi hala 40,90,240,616 cok iyi dgerlerm war diyecektim.2 kez kabizlik cok fena ikindim bu gecen surede arkadaslar aklima tek gelen sebep bu.doktor bsey olmaz kabizliktan ikinmayla demisti

canım benim kabızlıktan olacağını hiç sanmıyorum. nitekim dr.un da öyle söylemiş. neden arayıp kendini heba etme. aynı senin gibi ben de pilates yaptım, ağır egzersiz yaptım die kendimi suçladım hep. (hamile olduğumu bilmeden) bak çok erken üzülüyorsun... ben her zaman söylerim çıkmadık candan ümit kesilmez. ama her sonuca da hazırlıklı ve dirayetli olmalıyız.. ben de kimseye söylemedim. kontroller için işten izin almakta okadar sıkıntı çekiyorum ki anlatamam. ama 2 aylık olmadan söylememekte fayda var dediğin gibi

Dusen bi degerle 2 ayi nasl gorecem ki((((belli ki icerde gelisim durmus canim ya yummy33un dedgi gbi artmasa da azcik artmasi icimi rahatlatyordu yine de ama bugun bi dusus gordum ve bitti kafamda

Canim hicbir sey olmaz ikinmaktan panikleme. Kendini de yipratma, ayrica embriyo saglikliysa her turlu devam eder gelismeye, degerin inmis cikmis takilma cok fazla. Eger embriyo saglikli degilse gelisimi duruyor zaten, oyle bir durumda da gelisip gelismemesi muhim degil ki canim. Panikleme cok fazla o yuzden. Her seyin hayirlisi olsun canim benim. O bebegin gorecek gunu varsa ne olursa olsun gorur zaten

sağol canım ya.. inşallah ben de onlardan biri olurum ama umudum yok. kendimi kötü sonuca hazırladım. iyi olursa sonradan sevineyim. yoksa daha büyük yıkım oluyor.
Haklisin canim ben erkenden sevindim, yedi sulaleye de hamileyim diye haber verdim, 3 gun sonra herkese tekrar kotu haberi verdim buyuk yikimla bundan sonra bende tedbirli olacagim.

benim de durumum aynı sizinki gibi. bekliyoruz. dr. düşcek dedi ama ben inanmak istemiyorum. b-hcg düşmüyor ama az az artıyor
İnşaallah değerlerimiz yükselir bebislerimizi sağlıkla kucagimiza aliriz. benim lekelenmem oldu ara ara kanamaya donustu ama dusuk olmadi. İnsaallah seninde dsuk olmaz bebeklerimiz sagliklidir Ayin 12sinde muayeneye gitcem herşey kesinleşir artik (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…