-
- Konu Sahibi estrelatokgoz
Canim ya gercekten cok zor bir seymis bu durum, yasamayan anlayamaz ama senin yine de bir umut deger dusmedigi surece her zaman yoluna girme sansi var, deger az artiyor diye dr.larin duser saglikli degil dedigi bebeklerin saglikla dogdugunu okudum buradan. Yuregini ferah tut canim.Yummy33 aynı cümleleri az önce ben de duydum dr.umdan. değer düşmüyo benim ama azar azar yükseliyor. hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor elimden
Canim benim testi farkli yerlerde mi yaptirdin? Eger oyleyse cidden laboratuvar farki olabiliyor. Ben hep ayni yerde yaptirdigim halde dr yanlis olsbilir dedi. Eger farkli yerlerde yaptirdiysan dusmemis olabilir aslinda degerin. Bir de hemen karalari bagladin be guzelim, dr.un sana yalan borcu yok ki bekleyelim ama iyiye gitmiyor da diyebilirdi. Demekki az yukselmeyle bile yoluna girebiliyor ki oyle soylemis, karalari baglama tatlim. Kesinlessin durumun bi once, sonuca gore kurtaj konusmalarina baslarsin, ayrica merak etme eger isler kotuye giderse -ki insallah olmayacak- kurtaj demez, kendi duser zaten minik oldugu icin.Doktor 13 subat ultrasn gunune kadar test yapma dedi kiziyor dmedim o yuzden hemsireyi arayp dedm laboratwar farkidr o diyor sanki laboratwar 1000 lik oynanama mi yapcak ki hala tesellide o.doktor ise dgerlere takilmamak lazm keseyi gormek onemli deyp snir ediyor beni.ya arkadas kese de dgere bagli iste 2000leri gecmeden gorunmuyor.hepmz blyoruz ki dger dusuyosa gebelik sagliksz we kese flan da gorulmez.isin kotu yani 2 tane dondurulmusum war orda bi dahakne yne bu doktora elim mahkum.kafayi yiyecem bunu nasl atlatrm bilmiyorum ama gucum kalmadi yasama zewkim kalmadi cok mutsuzum 7 8 milyara mal olmustu bi dahakine bu kadar parada yok artk raporsuzuz biz.buyuk ihtimal yaza kadar asilama yaptirirm cunku ogretmenim okul baslyor kmseye dmedigim icn o kadar fazla rapor alamam artk.yaza kadar asilama yaptrip yaz tatilnde dondurulmuslari koydurup yatarm ewde.bu da duser mi kurtaj mi blmyorum artik.kurtajdan cok korkuyorum((((((
Farkli yerlerde yaptirdm canim dusmemsse bile en fazla sabit kalmstir arttgni dusunmuyorumCanim benim testi farkli yerlerde mi yaptirdin? Eger oyleyse cidden laboratuvar farki olabiliyor. Ben hep ayni yerde yaptirdigim halde dr yanlis olsbilir dedi. Eger farkli yerlerde yaptirdiysan dusmemis olabilir aslinda degerin. Bir de hemen karalari bagladin be guzelim, dr.un sana yalan borcu yok ki bekleyelim ama iyiye gitmiyor da diyebilirdi. Demekki az yukselmeyle bile yoluna girebiliyor ki oyle soylemis, karalari baglama tatlim. Kesinlessin durumun bi once, sonuca gore kurtaj konusmalarina baslarsin, ayrica merak etme eger isler kotuye giderse -ki insallah olmayacak- kurtaj demez, kendi duser zaten minik oldugu icin.
Canim ya gercekten cok zor bir seymis bu durum, yasamayan anlayamaz ama senin yine de bir umut deger dusmedigi surece her zaman yoluna girme sansi var, deger az artiyor diye dr.larin duser saglikli degil dedigi bebeklerin saglikla dogdugunu okudum buradan. Yuregini ferah tut canim.
Iyi ki kmseye soylememism ben 1 2 ay sonra millete soyledgmde tepkilerni hayal ederken basima gelene hala aklim almiyor.ben bu hafta test yaptirmasam hala ayni sanacaktim her seyi hala 40,90,240,616 cok iyi dgerlerm war diyecektim.2 kez kabizlik cok fena ikindim bu gecen surede arkadaslar aklima tek gelen sebep bu.doktor bsey olmaz kabizliktan ikinmayla demisti
Dusen bi degerle 2 ayi nasl gorecem kicanım benim kabızlıktan olacağını hiç sanmıyorum. nitekim dr.un da öyle söylemiş. neden arayıp kendini heba etme. aynı senin gibi ben de pilates yaptım, ağır egzersiz yaptım die kendimi suçladım hep. (hamile olduğumu bilmeden) bak çok erken üzülüyorsun... ben her zaman söylerim çıkmadık candan ümit kesilmez. ama her sonuca da hazırlıklı ve dirayetli olmalıyız.. ben de kimseye söylemedim. kontroller için işten izin almakta okadar sıkıntı çekiyorum ki anlatamam. ama 2 aylık olmadan söylememekte fayda var dediğin gibi
Canim hicbir sey olmaz ikinmaktan panikleme. Kendini de yipratma, ayrica embriyo saglikliysa her turlu devam eder gelismeye, degerin inmis cikmis takilma cok fazla. Eger embriyo saglikli degilse gelisimi duruyor zaten, oyle bir durumda da gelisip gelismemesi muhim degil ki canim. Panikleme cok fazla o yuzden. Her seyin hayirlisi olsun canim benim. O bebegin gorecek gunu varsa ne olursa olsun gorur zatenIyi ki kmseye soylememism ben 1 2 ay sonra millete soyledgmde tepkilerni hayal ederken basima gelene hala aklim almiyor.ben bu hafta test yaptirmasam hala ayni sanacaktim her seyi hala 40,90,240,616 cok iyi dgerlerm war diyecektim.2 kez kabizlik cok fena ikindim bu gecen surede arkadaslar aklima tek gelen sebep bu.doktor bsey olmaz kabizliktan ikinmayla demisti
Haklisin canimsağol canım ya.. inşallah ben de onlardan biri olurum ama umudum yok. kendimi kötü sonuca hazırladım. iyi olursa sonradan sevineyim. yoksa daha büyük yıkım oluyor.
Sizde problem neydi canim?Tup bebege ara werip 4 5 ay asilamayla ugrassam vakit kaybi mi olur yoksa onda da bi ihtmalim war mi ben tupten once 3 asilama yaptrmstm negatif hep .yoksa direkt tupe devam mi
Destekleriniz icin cok sag olun arkadaslar.bende pco var adet olamiyorum yumurta buyumuyor.esimde de sayi ve hareket degisiyo bazen iyi bazen az cikiyordu asilama donemlerndeSizde problem neydi canim?
Destekleriniz icin cok sag olun arkadaslar.bende pco var adet olamiyorum yumurta buyumuyor.esimde de sayi ve hareket degisiyo bazen iyi bazen az cikiyordu asilama donemlernde
Canim benimde şuan öyle düşmüyor degerim fakat yükselmiyor da umut oldun biraz bana ya doktorum sagliksiz gebelik olabilir dediBenim de aynıydı. Değerlerim düşmemişti fakat yükselmiyordu. Ama çocuk doğdu.
Allah bebisini sana bagislasin insaallah. Ne kadar mutlu ettin benii anlatamam insaallah benimde saglikli gebeliktir. Allah in izni ile ilk bebegim olacak.Bana da demişlerdi doğdu valla. Hem de yükselme de olmuyordu. Çok azdı.
Canim bu arada kacinci haftada kalp atislarini duydun?Bana da demişlerdi doğdu valla. Hem de yükselme de olmuyordu. Çok azdı.
benim de durumum aynı sizinki gibi. bekliyoruz. dr. düşcek dedi ama ben inanmak istemiyorum. b-hcg düşmüyor ama az az artıyorCanim bu arada kacinci haftada kalp atislarini duydun?
İnşaallah değerlerimiz yükselir bebislerimizi sağlıkla kucagimiza aliriz. benim lekelenmem oldu ara ara kanamaya donustu ama dusuk olmadi. İnsaallah seninde dsuk olmaz bebeklerimiz sagliklidir Ayin 12sinde muayeneye gitcem herşey kesinleşir artikbenim de durumum aynı sizinki gibi. bekliyoruz. dr. düşcek dedi ama ben inanmak istemiyorum. b-hcg düşmüyor ama az az artıyor