Beta HCG değeri çok az yükseliyor

bende leke veya kanama olmadı ama dr ısrarla olacak diyor. resmen olumsuz yorumlara kulaklarımı tıkıyorum. benim de 10unda kontrolüm. gelişmeleri aktaralım. Allah yardımcımız olsun

Meraba arkadaşlar yazdklarınızı okudum ve kendime umut kapısı buldm ben tüp bebek yaptrdm 10. Gün değerim 59 12. Gün 67 14. Gün değerim 90 geldi perşmbe tekrar kan tahlili istedi doktrum 100 üstü olsydı 3 hafta sonra kese için çağırırdm ama tekrarlayalm bi kez daha dedi ümitli konuştu ama ben ümitlenemyrm.. Sizlern kan değerleri kaç geldi

değerin düşmemiş canım hiç. iki katı olmasa bile yükselmiş. bence kötüye yorulcak bişey yok şu aşamada. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benim de öğlen kontrolüm var. vakit geçmek bilmiyor bana :s

Canm amin inşallah.. Senin değerlern nasıldı kese görmeye mi gideceksn inşallah güzel haberlerle dönersn birbirmze umut olurz

Canm amin inşallah.. Senin değerlern nasıldı kese görmeye mi gideceksn inşallah güzel haberlerle dönersn birbirmze umut olurz

değerlerim pek iç açıcı değil. artıyor ama azar azar şimdi geldim dr.dan kesede hiç bir büyüme yok.. kan verdim yarn sonuç çıkınca bidaha gidicem. haftalardır böyleyiz biz. gebelik ne sonlanıyor ne gelişiyor

Canm benm seni anlyrm çünkü kaç gündr bende araftaym senin benden ileri anladğm kadryla.. Rabbim hayrlısını versn çok zor bi durum

Kizlar ben de bugun ilk kan testimin sonucunu aldim.adetimin gecikmesinden 8 veya 9 gun sonra yapildi test.deger 82 cikti. Aile hekimim gebelik var,on gun sonra kese olusur,kadin doguma git dedi. Adet gununden hesaplamaya baslayinca 6 haftalik dedi ama deger cok dusuk degil mi?

Canm adetlern kaç günde bir oluyor. Geç döllenme olmuş olablir genelde öyle olunca değer düşük çıkıyormuş çünkü yerleşmede yeni oluyormuş

Canim durumdan haberdar et Allah gonlune gore versin yuzunu guldursun insaallah.

Canm adetlern kaç günde bir oluyor. Geç döllenme olmuş olablir genelde öyle olunca değer düşük çıkıyormuş çünkü yerleşmede yeni oluyormuş
Adetlerim 33 gunde bir canim.ilk testten iki gun sonra kan verdim 152 olmus ama pek mutlu etmedi beni.Allah hayirlisini verir illaki deyip bekliyorum artik

Bence gayet iyi canm adet aralğnda uzunmuş bence normal yani. Bi doktrla konuştn mu
5Gun sonraya randevu aldim bakalim ne diyecekler. Aile hekimi sat hesabina gore 6 haftalik dedigi icin cok dusuk degerler beni uzmustu ama simdi yukseldigini goruyorum.Allahim hayirlisini versin diye dua ediyorum.Rabbim isteyen herkesin yuzunu guldursun evlat sahibi ederek

bugün muayene günündüüü... nasıl geçti? iyi haberler verirsn inşallah

benimde 2600-3600-3800-5500-6700-7200-9800 olarak arttı sonuç kürtaj. sende kürtaj olacakmışsın hiç korkma, ben oldum 2 ay olacak neredeyse, bi an an önce kendini toparlamaya bak. çok geçmiş olsun

Kızlar selamlar sonunda güncel bir konu buldum. Tüp bebekle pozitif i aldım lakin ne yazık ki sevinemiyor insan. Çok değişik degerlerim ve 6. Haftaya hiç yakismayacak betam var. Bilmiyorum benim gibi seyreden birileri varmıdır ama birilerinin beni rahatlatacagini umuyorum. Ve diyorum ki Allah herkesin gonlundekini kollarına versin. Transfer in 10. Gününden beri değerler şu şekilde 59-105-168 (aynı gün akşam 190 ) -170-174-257. Sağlıklı bir şeyler olmuyo malum ama ne bum en çok da dış gebelik mevzusundan korkuyorum

benimde 2600-3600-3800-5500-6700-7200-9800 olarak arttı sonuç kürtaj. sende kürtaj olacakmışsın hiç korkma, ben oldum 2 ay olacak neredeyse, bi an an önce kendini toparlamaya bak. çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda nasip etsin.. kürtajdan çok korkuyorum. bayılarak mı oldun? sonrasında kanama falan oluyor mu? biraz aydınlat beni. bu hafta olcam bende

Dün düşük yaptım canım maleseff senin icinde uzuldum Allah yardimcimiz olsun Allah yuzumuzu guldursun. 3 kayibim vardi ilk tup bebek denememdi. Hayirlisi canim napalim nasip kismet.

çok geçmiş olsun. insanoğlu öyle duruma gelebiliyor ki bugün düşük yapsam çok sevincem. kürtajdan korkuyorum ama düşmüyorda. hepimizin hakkında hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…