Beta HCG değeri çok az yükseliyor

mrb kızlar 12.12.2015 adet olmam gerekiyordu fakat gebelik belirtisiyle bhcg yaptrdım sonuç 25.92 cıktı dr 2 gün sonra tekrarla dedi ve bu gün 25.94 çıktı adetimin 2. geçikme günü dr sağlıksız bi gebelik olma ihtimali yüksek dedi 2 gün sonra testi tekrarlayacağim belimde aşırı bi ağrı var sol tarafta kimyasal gebelik yada dış gebelik olabilir mi çok moralim bozuk ağlamamı durduramıyorum sabahtan beri

merhabalar,tabi çok zaman geçmiş ama başınızdan geçtiğini gördüğüm için sormak istedim.bebeğiniz domuştur umarım sağ salim :) ben de tüp bebekle beta hcg de gebeliği gördüm ama öyle iki katına çıkmadı değerlerim.2 gün arayla 38-68-93 oldu ve dış gebelik mi düşük mü bilmem ne mi diye kokrtum. sizin nasıldı
Merhaba canim, bir sey sormak istiyorum, su an sana benzer bir durumda degerlerim. Acaba senin durumun ne olmustu canim? Gebelik devam etti mi kimyasal mi oldu?

Aminnnn. Rabbim isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın. Hayırlısıyla inşallah.
Benim durumumda umit kalmadi. Son kan testinde degerim dusmus. Dr.um ilaclari biraktirdi, bir hafta icinde de dusmesini bekliyorum hem degerin, hem bebegin:KK43: Saglik olsun, umarim allah bebek isteyen herkesin kucagina saglikla bebislerini versin en kisa zamanda.

Meraba arkadaslar ben tup bebek yaptirdim gecen hafta sonuclarm 40,90,240,616 her sey harika dedi doktorum.616 gecen p.tesinin degeri bu arada.dun yani tam 1 hafta sonra trambolin paneli sonucu icin dr gttik ve ben orda yine hcg testi yapmak istedim cunku 2 gundur gogus agrim ve mide kazinmam yoktu kafam karisti ve kan verdim sonuc 1448.arkadaslar 616nin uzerinden 1 hafta gecmesine ragmen deger bu.oysa 4000 5000lerde olmasi gerekiyordu.dra gosterdim yukselse iyiydi ama 2 hafta sonraki ultrasnu beklemekten baska caremiz yok dedi.suratim dusunce gel ultrasndan bakalm dedi 5+2ydi dun bakti ve hcbir sey gorunmedi 1 nokta disinda.oysa 5.haftada keseyi gormus bicok kisi.insanlarn betasi bakiyorum kotu baslayp iyi bitiyor benim tam tersi cok iyi baslayp kotu gtti.boyle bi durum yasayp gebeligi devam eden war mi.gerci deger yukselmiyor nasl dewam edecek ki.lutfen yardm edin yasayan war mi buna benzer.

Yummy33 burda da karsilastk:))))))
Evet canim ya:)) benim sonuc kotu okumussundur. Kimyasal gebelik:KK43: yuregini ferah tut canim, bir sikinti cikmayacak sende insallah. Haberdar et gelismelerden, ama bikac kisi de okumustum senin gibi hcg duraksayip yada yavas artip su an bebegini doguranlar var. Yuregin rahat olsun, bunun icin canini sikip bebegini de huzursuz etme sakin, hcg falan hic dusunme bence, keyfine bak bu bir iki hafta, emin ol iyi sonuclar alacaksin:KK66:

Evet canim ya:)) benim sonuc kotu okumussundur. Kimyasal gebelik:KK43: yuregini ferah tut canim, bir sikinti cikmayacak sende insallah. Haberdar et gelismelerden, ama bikac kisi de okumustum senin gibi hcg duraksayip yada yavas artip su an bebegini doguranlar var. Yuregin rahat olsun, bunun icin canini sikip bebegini de huzursuz etme sakin, hcg falan hic dusunme bence, keyfine bak bu bir iki hafta, emin ol iyi sonuclar alacaksin:KK66:
Canim ya senin adina cok uzuldum belli ki Rabbim yardimcin olsun sabir versin en yakin zamanda bebegini sana nasip etsin insallah. benim akibetim de o.niye dersen 2 gundur cok okuyup arastirdim ve her yerde ele alinan tek ortak konu bu deger gun asiri en az yuzde 60 artacak.benim 1 haftada yuzde 5 artms hala inanamiyorum gozumu actim ve geri kapattm bu sabah aklima bu gelince bu gercege uyanmak istmedim.her sey o kadar guzeldi ki 1 hafta ruya gbiydi.sonra son 2 gun midem hb bulanmadi gogusler gayet normal dedm bseyler oluyor bu hormon artsa belirtlerm daha da artardi .dr cok kizdi nye test yaptn snra bu gayet nrmal bi deger dedi snra gebesin ama nrmal bi gebelik mi 2 hafta snra ultrasnda gorecez dedi yuzu dustu kadin kadini anlar o ani hc unutamiyorum.hc isyan etmiyorum ama mutsuzluktan oluyorum resmen.snra diyorum bak ultrasonda direkt aci gercekle karslasmaycksn hazrladn artk kendni snra diyorum bak ne guzel kanaman da yok hala bi mucize sansn war snra diyorum inan artk bitti her sey.

herkese merhaba.. ben de b-hcg değeri düşük seyirli yükselenlerdenim. ikişer gün arayla 911-1307-1303-1600 değerlerim. ultrasonda hiç bir şey görünmüyor. ama son adetime göre 6. haftadayım. bu değerlere göre düşük gerçekleşmesi lazım diyorlar ama kanamam da yok.. çıkmadık candan umut kesilmez diyip bekliyoruz :KK43: en zor şey de belirsizlik. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin..

herkese merhaba.. ben de b-hcg değeri düşük seyirli yükselenlerdenim. ikişer gün arayla 911-1307-1303-1600 değerlerim. ultrasonda hiç bir şey görünmüyor. ama son adetime göre 6. haftadayım. bu değerlere göre düşük gerçekleşmesi lazım diyorlar ama kanamam da yok.. çıkmadık candan umut kesilmez diyip bekliyoruz :KK43: en zor şey de belirsizlik. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin..
Canim ayni durumdayim 40 90 240 616 bunlar iki gun arayla yaptiklarim.616dan 1 hafta sonra yani bu p.tesi yaptm 1448 bugun yine yaptm 2 saate sonuc ckacak bekliyorum.benim tup bebekti gecen hafta her sey guzeldi bu hafta durdu adeta.tek umudum 2 embryo konulmustu icerde biri dusmusse deger ondan mi boyle acaba dyorum ve senin gbi agrim kananam lekelenmem de yok drma kalsa her sey guzel we yolunda 5+2de ultrasnda bisey gorunmedi

Arkadaslar p.tesi degerim 1448 demistm ya bugun yine yaptim 1350 belli ki bitmis artik her sey.kanama leke ve agri yok deger dustugu halde ne dmek oluyor bu kurtajla dr kendi mi alacak yoksa bu deger duse duse adet mi olacagm yakinda

Canim ya senin adina cok uzuldum belli ki Rabbim yardimcin olsun sabir versin en yakin zamanda bebegini sana nasip etsin insallah. benim akibetim de o.niye dersen 2 gundur cok okuyup arastirdim ve her yerde ele alinan tek ortak konu bu deger gun asiri en az yuzde 60 artacak.benim 1 haftada yuzde 5 artms hala inanamiyorum gozumu actim ve geri kapattm bu sabah aklima bu gelince bu gercege uyanmak istmedim.her sey o kadar guzeldi ki 1 hafta ruya gbiydi.sonra son 2 gun midem hb bulanmadi gogusler gayet normal dedm bseyler oluyor bu hormon artsa belirtlerm daha da artardi .dr cok kizdi nye test yaptn snra bu gayet nrmal bi deger dedi snra gebesin ama nrmal bi gebelik mi 2 hafta snra ultrasnda gorecez dedi yuzu dustu kadin kadini anlar o ani hc unutamiyorum.hc isyan etmiyorum ama mutsuzluktan oluyorum resmen.snra diyorum bak ultrasonda direkt aci gercekle karslasmaycksn hazrladn artk kendni snra diyorum bak ne guzel kanaman da yok hala bi mucize sansn war snra diyorum inan artk bitti her sey.
Canim benim seni o kadar iyi anliyorum ki.aynisini bende yasadim senin kadar olmasa da, ama guzelim soyle bir sey var, benimki zaten dogru duzgun buyumedi degerim de hic artmadi seninki gibi. Seninki artik yolu yarilamis, sonucta degerin de iyi, bilmiyorum belirtilere de takilip kendi kendime mi yaptim diye dusunuyorum bende kendim icin, insanin her gunu ayni olmayadabilir bilemiyoruz ki. Bir de soyle bir sey okudum birkac kiside hcg degeri yavas yavas yukselip saglikla dogum yapanlar var. Su an hcg yavas yukseldigi icin belirtilerin hafiflemistir kafana takma bu kadar. Her seyin hayirlisi canim benim. Hem soyle dusun eninde sonunda o bebisler kucagimiza dogacaklar saglikla:KK66:

Arkadaslar p.tesi degerim 1448 demistm ya bugun yine yaptim 1350 belli ki bitmis artik her sey.kanama leke ve agri yok deger dustugu halde ne dmek oluyor bu kurtajla dr kendi mi alacak yoksa bu deger duse duse adet mi olacagm yakinda
Bu son msjini yeni okudum canim ya:KK43: soyledin mi doktora degerinin dustugunu? Bence 2 gun sonra bi daha yap, bu arada ben hala 1 haftadir dusmesini bekliyorum bebegimin:KK43: dr degerin sifirlaninca kanaman baslar dedi. Hala baslamadi.

tatlım peki ultrasonda bişey görünüyor mu? benm dr.um 10 mm.den küçük gebeliklerde kürtaj yapmıyoruz kendisinin düşmesini bekliyoruz demişti.

Bu son msjini yeni okudum canim ya:KK43: soyledin mi doktora degerinin dustugunu? Bence 2 gun sonra bi daha yap, bu arada ben hala 1 haftadir dusmesini bekliyorum bebegimin:KK43: dr degerin sifirlaninca kanaman baslar dedi. Hala baslamadi.

Yummy33 aynı cümleleri az önce ben de duydum dr.umdan. değer düşmüyo benim ama azar azar yükseliyor. hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor elimden

Doktor 13 subat ultrasn gunune kadar test yapma dedi kiziyor dmedim o yuzden hemsireyi arayp dedm laboratwar farkidr o diyor sanki laboratwar 1000 lik oynanama mi yapcak ki hala tesellide o.doktor ise dgerlere takilmamak lazm keseyi gormek onemli deyp snir ediyor beni.ya arkadas kese de dgere bagli iste 2000leri gecmeden gorunmuyor.hepmz blyoruz ki dger dusuyosa gebelik sagliksz we kese flan da gorulmez.isin kotu yani 2 tane dondurulmusum war orda bi dahakne yne bu doktora elim mahkum.kafayi yiyecem bunu nasl atlatrm bilmiyorum ama gucum kalmadi yasama zewkim kalmadi cok mutsuzum 7 8 milyara mal olmustu bi dahakine bu kadar parada yok artk raporsuzuz biz.buyuk ihtimal yaza kadar asilama yaptirirm cunku ogretmenim okul baslyor kmseye dmedigim icn o kadar fazla rapor alamam artk.yaza kadar asilama yaptrip yaz tatilnde dondurulmuslari koydurup yatarm ewde.bu da duser mi kurtaj mi blmyorum artik.kurtajdan cok korkuyorum:KK43:((((((

X