• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amin inşallah ya önce sevinip sonra üzülmekte istemiyorum yarın sabah çıkmış olur sonuç güzel haberler alırsam inşallah söylerim 🥰
Sen nasılsın belirtilerin varmı😊
Zaten biliyorsun canım 2 testten sonra istemediler birdaha ve yüzde 60 artsa bile yetiyormus canım göğüslerim çok sizlamaya başladı Gine bazen kasıklarım sancılar oluyor birde kabızlık var sende yokmu göğüs hassasiyeti falan bendede yeni başladı

Zaten biliyorsun canım 2 testten sonra istemediler birdaha ve yüzde 60 artsa bile yetiyormus canım göğüslerim çok sizlamaya başladı Gine bazen kasıklarım sancılar oluyor birde kabızlık var sende yokmu göğüs hassasiyeti falan bendede yeni başladı
Biraz şiş gibi hissediyorum birde bendede kabızlık var transfer gününden beri

Anladım canım normalde bende ayda 1 falan olurdu ama bu hamilelikten normalde bu kadar sık olmazdim kontrele gidince işte ilacıni
Ben ilacı bikere söyledimde çok bi ilaç taraftarıda değil içmesen falan dedi bakalım ilerleyen süreçte iyce rahatsız olursam istiycem

Vermiştim canım yine çıkmadı sonucum yarın çıkıcak bide sağlık ocağında vermiştim aile hekimim biraz moralimi bozdu değerin düşük die 3. Sonuç yarın açıklancak artık bakalım hayırlısı biraz korkmaya başladım
Ay pardon da neye göre kime göre düşük. Bu asm doktorları gerçekten bazen fazla bilmişlik yapıyorlar. Bende adetimin 8. Gün gecikmesinde öğrenmiştim. Beta 300 küsür dü. Asm doktoru gecikmene göre beta düşük sağlıklı olmaz dedi oturdum ne çok ağladım. 2 gün sonra kan verdim 500 ü çok az geçmişti çok az yükselmiş dedi. Sonra kendi doktoruma attım sonuçları olayı anlattım madem çok biliyormuş asm doktoruna git o takip etsin doğumu da o yaptırsın dedi 😂 çok şükür sağlıklı ilerledi. Hiiç sıkma canını

Ay pardon da neye göre kime göre düşük. Bu asm doktorları gerçekten bazen fazla bilmişlik yapıyorlar. Bende adetimin 8. Gün gecikmesinde öğrenmiştim. Beta 300 küsür dü. Asm doktoru gecikmene göre beta düşük sağlıklı olmaz dedi oturdum ne çok ağladım. 2 gün sonra kan verdim 500 ü çok az geçmişti çok az yükselmiş dedi. Sonra kendi doktoruma attım sonuçları olayı anlattım madem çok biliyormuş asm doktoruna git o takip etsin doğumu da o yaptırsın dedi 😂 çok şükür sağlıklı ilerledi. Hiiç sıkma canını
haklısınız gerçekten insanların moralini bozuyorlar biraz pişman oldum kan tahlili için tedavi gördüğüm hastaneye gitmediğime herkes farklı bir yorum yapıyor farklı doktora gidnce bakalım kan sonucumda bi çıkamadı daha yarın sabah sonuçlanır umarım güzel haberler alırsam yazarım 😊 moral ve desteğiniz içinde teşekkürler🥰🌸

Onuda transfer günü kabızlık için yazmıştı ama çok şişkinlik yapıyor çok kötü doğal şeyler kullansam daha rahat ediyorum
Onuda transfer günü kabızlık için yazmıştı ama çok şişkinlik yapıyor çok kötü doğal şeyler kullansam daha rahat ediyorum
Anladım canım tabiki erik kompostusu kayısı doğal herşey guzeldir

Birşey sorucaktım canım sana Sen şuandada iğne kullanıyormusun kan sulandırıcı ve progestan
Yok canım doktor benimkini doğal gebeliğe bıraktı öncesinde de rahim kalinligim iyi olduğu için iğne veya fitil kullanmadım sonrasindada tutunma için iğne falan da kullanmadım sadece folik asit birde duphaston günde üç sefer oda hap zaten düşük olmasın diye sen kullaniyormusun

Yok canım doktor benimkini doğal gebeliğe bıraktı öncesinde de rahim kalinligim iyi olduğu için iğne veya fitil kullanmadım sonrasindada tutunma için iğne falan da kullanmadım sadece folik asit birde duphaston günde üç sefer oda hap zaten düşük olmasın diye sen kullaniyormusun
Ne güzel sevindim canım senin adına
Ben kullanıyorum progestan fitil iğne birde kan sulandırıcı hem iğne hem ilaç birde estrofem bide bitane daha hap 3 tanede vitaminim vardı şükür onlar bitti

Ne güzel sevindim canım senin adına
Ben kullanıyorum progestan fitil iğne birde kan sulandırıcı hem iğne hem ilaç birde estrofem bide bitane daha hap 3 tanede vitaminim vardı şükür onlar bitti
Anladım canım olsun sağlıklı bebislerimiz olsunda kan pıhtılaşmasimi var ondanmi kan sulandirici kullanıyorsun canım

Back