- 12 Şubat 2025
- 136
- 46
- 13
- 25
Bildiğim kadarıyla yok canım bilmiyorumki nihe yazıp duruyorAnladım canım olsun sağlıklı bebislerimiz olsunda kan pıhtılaşmasimi var ondanmi kan sulandirici kullanıyorsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğim kadarıyla yok canım bilmiyorumki nihe yazıp duruyorAnladım canım olsun sağlıklı bebislerimiz olsunda kan pıhtılaşmasimi var ondanmi kan sulandirici kullanıyorsun canım
Olabilir bazı kişiler kullanıyor daha önce düşük yaptıysan belki ondanda veriliuorBildiğim kadarıyla yok canım bilmiyorumki nihe yazıp duruyor
Yok canım ilk kez gebelik yaşıyorum ilk tüp bebek denemem benim çok bir problemimde yoktu sadece tüpümün biri yok bilmiyorum niye bu kadar ilaç yazıyorlar sorunca gerekli diyor ama bazen düşününce çok fazla geliyor bakalım sonu güzel olsunda inşallah ama çok ilaçlar kullandım yaniOlabilir bazı kişiler kullanıyor daha önce düşük yaptıysan belki ondanda veriliuor
Olabilir bazı kişiler kullanıyor daha önce düşük yaptıysan belki ondanda veriliuorBildiğim kadarıyla yok canım bilmiyorumki nihe yazıp duruyor
Anladım canım gerekliyse yapicak bişey canım Allah tamamını erdirsin inşallahYok canım ilk kez gebelik yaşıyorum ilk tüp bebek denemem benim çok bir problemimde yoktu sadece tüpümün biri yok bilmiyorum niye bu kadar ilaç yazıyorlar sorunca gerekli diyor ama bazen düşününce çok fazla geliyor bakalım sonu güzel olsunda inşallah ama çok ilaçlar kullandım yani
Hepsini bende kullanıyorum canımNe güzel sevindim canım senin adına
Ben kullanıyorum progestan fitil iğne birde kan sulandırıcı hem iğne hem ilaç birde estrofem bide bitane daha hap 3 tanede vitaminim vardı şükür onlar bitti
Yeni kan sonucum çıktı canım 1197 olmuş rahatladım vallaAnladım canım olsun sağlıklı bebislerimiz olsunda kan pıhtılaşmasimi var ondanmi kan sulandirici kullanıyorsun canım
Çok haklıymışınız bugün kan sonucum çıktı Beta 522 den 1197 olmuş çok sevindim rahatladım valla bazı doktorlar yorum yapmak için konuşuyor bildiğinden değildeAy pardon da neye göre kime göre düşük. Bu asm doktorları gerçekten bazen fazla bilmişlik yapıyorlar. Bende adetimin 8. Gün gecikmesinde öğrenmiştim. Beta 300 küsür dü. Asm doktoru gecikmene göre beta düşük sağlıklı olmaz dedi oturdum ne çok ağladım. 2 gün sonra kan verdim 500 ü çok az geçmişti çok az yükselmiş dedi. Sonra kendi doktoruma attım sonuçları olayı anlattım madem çok biliyormuş asm doktoruna git o takip etsin doğumu da o yaptırsın dediçok şükür sağlıklı ilerledi. Hiiç sıkma canını
Sonuç aldınmı canımBence çok iyi. Benm 3. Gün embriyosu 12. Gün 168 çıktı yarın bir daha vericem![]()
Yine vermiştim bugün 1197 olmuş iyce rahatladım artık inş ilerleyen süreçte güzel geçerÇok iyi hayırlı olsun darısı başımıza![]()
Bekliyorum 1.5 saate çıkıcakSonuç aldınmı canım
benimki çıktı 522 den 1197 olmuş![]()
Bnmkide 168den 381 olmş iyi mi artş anlamadm 3. Gün embriyosuyduSonuç aldınmı canım
benimki çıktı 522 den 1197 olmuş![]()
Hm hadi hayırlısı güzel sonuçlar alırsın inşallah canımBekliyorum 1.5 saate çıkıcak![]()
Bence güzel ilerlemiş canım birdahakine inşallah iyce artmış olur ama güzel değerin şuanlıkBnmkide 168den 381 olmş iyi mi artş anlamadm 3. Gün embriyosuydu
Çok sevindim canım daha kafana bişey takmana gerek yok gayet güzel ilerlemişÇok haklıymışınız bugün kan sonucum çıktı Beta 522 den 1197 olmuş çok sevindim rahatladım valla bazı doktorlar yorum yapmak için konuşuyor bildiğinden değilde![]()
Ohh çok sevindim. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin AllahÇok haklıymışınız bugün kan sonucum çıktı Beta 522 den 1197 olmuş çok sevindim rahatladım valla bazı doktorlar yorum yapmak için konuşuyor bildiğinden değilde![]()
Evet çok şükür doktorum ultrasona 10 gün sonra dedi bizde biraz sabırsızız bu cumartesi gitcemÇok sevindim canım daha kafana bişey takmana gerek yok gayet güzel ilerlemiş![]()
Amin çok teşekkür ederimOhh çok sevindim. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah
Sana Gine 10 gün sonra demiş bana 20 gün sonraya çağırdı hem kese hem kalp atışı beraber gorucez bende çok sabirsizim ama beklemeyi tercih ediyorumEvet çok şükür doktorum ultrasona 10 gün sonra dedi bizde biraz sabırsızız bu cumartesi gitcem![]()
Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklıca gelişip doğar bebişlerimizSana Gine 10 gün sonra demiş bana 20 gün sonraya çağırdı hem kese hem kalp atışı beraber gorucez bende çok sabirsizim ama beklemeyi tercih ediyorum
Amin canım inşallahHayırlısı olsun canım inşallah sağlıklıca gelişip doğar bebişlerimiz![]()