Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gün sonra çağırdı biraz geç değilmi acaba şuan gözükmezmiDeğerlerin çok güzel maşallahdoktorun çağırdığında muhtemelen görürsün keseni
![]()
Hiç endişelenme benim doktorum da adet günümde kan artışına göre ki ben kan artışına Sadece bir kere baktırdım 12 gün sonra gel erken gelmene gerek yok demişti daha garanti oluyor yolc sac falan görünür10 gün sonra çağırdı biraz geç değilmi acaba şuan gözükmezmi![]()
Sabret bebisi de görelim diye demiştir, gitsen bir şey göremezsin, tekrar tekrar gitme, 2500den sonra 3000civari kese görünür daha üstü Yolk sac falan goruncek vakit ve acele etme10 gün sonra çağırdı biraz geç değilmi acaba şuan gözükmezmi![]()
hm anladım biraz sabırsız geçicek bugünler bakalımHiç endişelenme benim doktorum da adet günümde kan artışına göre ki ben kan artışına Sadece bir kere baktırdım 12 gün sonra gel erken gelmene gerek yok demişti daha garanti oluyor yolc sac falan görünür
Bende birazcık sabırsızlık var bide görmeyince hâlâ inanamıyorum gerçekten farklı bir duyguymuşSabret bebisi de görelim diye demiştir, gitsen bir şey göremezsin, tekrar tekrar gitme, 2500den sonra 3000civari kese görünür daha üstü Yolk sac falan goruncek vakit ve acele etmehayırlısı olsun inşallah
![]()
Yolk sac da gözüküyor daha güzel oluyor bence bekleyin10 gün sonra çağırdı biraz geç değilmi acaba şuan gözükmezmi![]()
donmuş transferse transfer günü 2 haftalık sayılıyor bebekMerhaba kızlar tüp bebek beta hCG değerim
15.02.25312
17.02.25522.9
19.02.251197 çıktı
Sizce değerim nasıl bu değerde olup kese görenler varmı
Birde Beta 1197 kaç haftalık oluyor acaba![]()
Benm bugün 14. Günüm 381 çıktı değer haftaya kese için gel dedi10 gün sonra çağırdı biraz geç değilmi acaba şuan gözükmezmi![]()
Hm anladımYolk sac da gözüküyor daha güzel oluyor bence bekleyin![]()
Ben ona göre hesapladığımda 4 hafta 5 günlük çıkıyor ama doğru oluyormu yoksa gelişiminede bağlımı acaba haftası henüz kesede görmedik görünce belli olurdadonmuş transferse transfer günü 2 haftalık sayılıyor bebek
Bazıları gözüküyor diyolar kalp atışı olmaz ama kesesini görürsün belki ben doktorumun videolsrında görüyorum 500 üstü Betayla kese bakıyorBenm bugün 14. Günüm 381 çıktı değer haftaya kese için gel dedie görünmez büyük ihtimal beni nie çağırdıki bu
![]()
benim tam tuttu o tarihle 10 gün sonra doktora gittiğim de 6+ bir şeydi kalp atışını da duymuştumBen ona göre hesapladığımda 4 hafta 5 günlük çıkıyor ama doğru oluyormu yoksa gelişiminede bağlımı acaba haftası henüz kesede görmedik görünce belli olurda![]()
Hm bakalkm biz duyabilicekmiyiz kalp atışıbenim tam tuttu o tarihle 10 gün sonra doktora gittiğim de 6+ bir şeydi kalp atışını da duymuştu