Beta HCG bakarmısınız?

Çok da düşük bir değer değil yeni muhtemelen ama 2 günde 2 kat yükselmesi gerekiyor kanla takip edilmesi lazım umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız
İnşallah canım ya pco'lu olduğum için adet duzensizligim var o yüzden içimden gelerek test yapmıştım Allah isteyen herkese nasip etsin.

Canim naptın? Gebeligin devam ediyor demi bende de pko var adetime 4 gun kala 8.21 cikti betam ama adet sancisi gibi bel ve kasik agrilarim var korkuyorum kimyasal olacak diye
Korkma canım ben de pazartesi ultrasyona gidicem insallah kese vardır bende biraz tedirginim çünkü hiç bir belirtim yok şuan sadece arada kasıklarıma ağrı giriyor

Canim ben beta yapali 2 gun oldu tekrar baktirsam miadet günümümu beklesem kafam karisik sali gunu adet gunum
Ben olsam 2 günde baktırırim kendi adıma konusursam insan ister istemez kendini kaptırıyor bu duruma ben kimyasal gebelik yaşamıştım 1 hafta sonra kan bakarız dedi doktorum çok pişmanım keşke 2 günde baktirsaydim da o kadar yikilmasaydim sizde bence baktırın önlem almış olursunuz

Aynen canim bugun gidip verecem

Canım baktirdim 2 gun once 8.21 di şimdi 25.44 az mi sanki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…