- 12 Ekim 2020
- 1.208
- 2.508
- 63
- Konu Sahibi Papatya_2816
Gün önemli bata ne kadar var birde adetiniz düzenli miBeta 37 çıktı çok mu düşük acaba bakarmısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gün önemli bata ne kadar var birde adetiniz düzenli miBeta 37 çıktı çok mu düşük acaba bakarmısınız?
Ya insalah canim hala kafam rahat degil 2 gun sonra tekrarlicam bi an az gibi geldi deYok güzel artiş olmuş 2 günde 2 katı atmadi gerek daha fazla yükselmiş cok güzel
Yok az degil önemli olan cok yükse olmasi degil 2 günde 2 kat artması korkma sadece Adetime yakın hamile kaldığın için böyle az cıkıyor dur duanı et rabbime bırakYa insalah canim hala kafam rahat degil 2 gun sonra tekrarlicam bi an az gibi geldi de
Ben 14,35 ile öğrendim hayırlı uğurlu olsun ALLÂHIM kucağına almayı nasip etsin İnşallâh Râbbim isteyen herkese nasip etsin İnşallâh......Beta 37 çıktı çok mu düşük acaba bakarmısınız?
Hayir katlanarak artmış bence hiç stres yapmayın kötüsünü aklınıza getirmeyin ve takibe devam edin 2 günde bir aynı yer hatta aynı saatte baktırın inşallah sağlıkla ilerlerCanım baktirdim 2 gun once 8.21 di şimdi 25.44 az mi sanki ya
Gittim canim ben doktora Allah şükür keseyi gördük kalp atışını bile dinledim bende pcoluyum normal son adet tarihine göre 8 haftalik ama bende adet duzensizligi olduğu için geç yumurtlamisim şuan 6 hafta 2 günlüğü Allah'a şükür Allah isteyen herkese nasip etsinCanim naptın? Gebeligin devam ediyor demi bende de pko var adetime 4 gun kala 8.21 cikti betam ama adet sancisi gibi bel ve kasik agrilarim var korkuyorum kimyasal olacak diye
Pcoluyum ben canım adetim düzensizGün önemli bata ne kadar var birde adetiniz düzenli mi
Bende de pcos var kendiliğinden mi oldu nasıl oldu süreciniz rabbim sağlık ile ilerletsin çok sevindimGittim canim ben doktora Allah şükür keseyi gördük kalp atışını bile dinledim bende pcoluyum normal son adet tarihine göre 8 haftalik ama bende adet duzensizligi olduğu için geç yumurtlamisim şuan 6 hafta 2 günlüğü Allah'a şükür Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet kendiliginden oldu canım çok 1.5 senelik evliyim 1 senedir istiyorduk önceki aylarda hep kafama takıyorum arastiyodum üzülüyodum ama o ay hiç kafama takmadım veren rabbimdir dedim vardır bunda da bi hayir niye üzülüyorum niye canımı sıkıyorum ki dedim Rabbim nasip etsin Allah isteyen herkese nasip etsin.Bende de pcos var kendiliğinden mi oldu nasıl oldu süreciniz rabbim sağlık ile ilerletsin çok sevindim
Çok sevindim rabbim sağlıkla kavuştursun çok mutlu oldum insallah isteyen herkese nasip etsinEvet kendiliginden oldu canım çok 1.5 senelik evliyim 1 senedir istiyorduk önceki aylarda hep kafama takıyorum arastiyodum üzülüyodum ama o ay hiç kafama takmadım veren rabbimdir dedim vardır bunda da bi hayir niye üzülüyorum niye canımı sıkıyorum ki dedim Rabbim nasip etsin Allah isteyen herkese nasip etsin.