- 17 Kasım 2024
- 218
- 50
- 13
- 26
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Bende perşembe günü kan testinde <2.30 görmüştüm artık idrar testi yapmaktan sıkılmıştım negatifti hep sonra hafif silik çizgi görünce kafamda netleşsin diye ertesi gün yani bugün gittiğimde 7.15 di ümidini yitirme hiç bende kesin yine negatif diye gittim sonuç çıkınca şok oldum umut hep varVerdim canım ama henüz cıkmadı nedense pek umudum yok testin çizgisi 5 dk da çıktı çünkü
Gönlünden nasıl geçerse nasıl dilersen tatlımAyy yarın catlamanin tam 12.gunu sence test mi alsam kan mi versem napsamm beeeen
Stresli değilim ama meraktan bakıyorum adetim 2 gün gecikince test yaptım silik bir çizgi çıkınca kan verdim beta hcg 35.8 çıktı normal mi acaba? Adetim 2 gün geciktiOvulasyon gebelik testi değildir canım kasette ilerleyen zamanlarda çıkıyor güvenilir erken gebelik testi yapmalısın bence için rahat olsun bence yap umudu kırılmasın hiç
Bence hemmen umutsuzluğa kapılmayın herkes kimyasal yaşicak diye bir durum yok değer olarak gün olarak yükseliş iyi mi anlamıyorum ama bence güzel değer çarşamba dediğiniz gibi test yaparsınız daha iyi olur bende çarşamba bakacağımDış kimyasal ya da mol mü acaba düşünüyorum??? Çarşamba ve cuma günü de kan vermeyi düşünüyorum
Hayır gözükmedim doktora sadece tanıdık doktordan fikir aldık eşim konuştu çarşamba günü tekrar test versin 14 ten yukarı olursa eğer tekrar görüşelim konuşalım demişDış kimyasal ya da mol mü acaba düşünüyorum??? Çarşamba ve cuma günü de kan vermeyi düşünüyorum
Evet belkide erken olduğu içindir 4000 değer ne zaman çıkmıştıÖnceki gebeliğimde neredeyse 4 binle gebe olduğumu öğrendiğim için 35 gibi bi değer beni çok şaşırttı açıkcası gerçi testi adetim geciktikten 2 gün sonra yaptım biraz erken oldu sanırım
Önceki gebeliğimde geçen yıl şimdi 35 i görünce kimyasal ya da dış olabilir mi diye şüphe ettim ama önemli olan artış oranı sanırım bilemiyorum çarşamba günü az çok belli olur mide bulantısı halsizlik iştahsızlık ara ara kasık ağrısı gibi belirtilerim varEvet belkide erken olduğu içindir 4000 değer ne zaman çıkmıştı
Yumurtlamadan 6 gün sonra bi akşam adet olacakmışım gibi ağrı girdi. Sonrasında hafif hafif ilerleyen zamanlarda devam etti. Yumurtlama günümden sonra hep beyaz akıntım oldu ara ara. Ama ağrı beni şaşırttı çünkü kendimi biliyorum hasta olmadan bir saat önce olur bu ağrı ve ağrı kesici içerim tam olmadan ama bunda çok çok öncesinde başladı ağrı. Bugün itibariyle göğüslerimin yanları ağrımaya başladı göğüs hassasiyeti yeni başladı. Birde açık kahverengi lekelenmem oluyor bu akşamdan beridirdeBelirtilerin nelerdi acaba
Yok yani 4000 değeri önceki gebeliğinizde ne zaman ortaya çıkmıştıÖnceki gebeliğimde geçen yıl şimdi 35 i görünce kimyasal ya da dış olabilir mi diye şüphe ettim ama önemli olan artış oranı sanırım bilemiyorum çarşamba günü az çok belli olur mide bulantısı halsizlik iştahsızlık ara ara kasık ağrısı gibi belirtilerim var
Benim regle 5 gün var erken mi verdim acabaBende perşembe günü kan testinde <2.30 görmüştüm artık idrar testi yapmaktan sıkılmıştım negatifti hep sonra hafif silik çizgi görünce kafamda netleşsin diye ertesi gün yani bugün gittiğimde 7.15 di ümidini yitirme hiç bende kesin yine negatif diye gittim sonuç çıkınca şok oldum umut hep var
Az önce ona baktım son adetimden tam bir ay sonra çıkmış son adetim 17 aralıktı benimYok yani 4000 değeri önceki gebeliğinizde ne zaman ortaya çıkmıştı
Benim 4 gün kala olmuş oldu belkide çıkacak umutsuz olmayınBenim regle 5 gün var erken mi verdim acaba
Ara ara bi bulantı yoklayıp geçiyor arada başım dönüyor sabahtan beri ama hafif. Sol kasığımda batma hissi oluyor adet olacakmışım gibi anlık. Göğüs hassasiyetim falan yok. Sende belirtiler neydi? Bunlar belirti midirBenim 4 gün kala olmuş oldu belkide çıkacak umutsuz olmayın
Neden olumsuzsun değerlerin iyi görünüyoryaşadıklarımdan sonra ne umudum ne de umutsuzluğum kaldı artık tek dileğim hastaneye yatmamak olacak gibi olup olmaması çok yordu eğer sağlıkla olmayacaksa yükselmesin şu değer yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?