• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 7.15 bakar mısınız?

Son adet tarihim de 17 aralıktı ama bu değer bana çok sağlıklı gelmedi çok düşük çarşamba günü belli olur her şey dış gebelik geçirdim berbat bir şey tek korkum o bakalım hayırlısı olsun beklemek zor

Ara ara bi bulantı yoklayıp geçiyor arada başım dönüyor sabahtan beri ama hafif. Sol kasığımda batma hissi oluyor adet olacakmışım gibi anlık. Göğüs hassasiyetim falan yok. Sende belirtiler neydi? Bunlar belirti midir
Bendede göğüs hasdasiteti başta hiç yoktu çok çok hafif midem kötü oluyordu uyanınca özellikle adet olacakmışım gibi ağrı birde beyaz akıntı çok oluyordu

Yaaa süper benim gibi bende görünce şok olmuştum. Güzel yükselişler göreceğiz inşallahh🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥹🥰🩷
İnşallah canım mutlaka yazalım 🙏 ben en çok testlerin algılamasına şaşırdım dün sabah awox pozitif vermişti akşam predictor aldım gölge bile çıkmamıştı o yüzden sabah kan testini pozitif beklemiyordum

İnşallah canım mutlaka yazalım 🙏 ben en çok testlerin algılamasına şaşırdım dün sabah awox pozitif vermişti akşam predictor aldım gölge bile çıkmamıştı o yüzden sabah kan testini pozitif beklemiyordum
Yaaa bende prdoctorda zorla görmüştüm çok ince çizgi içim rahat olsun sırf diye gidio kan vermiştim ikimizde şaşırmışız sonuca🥰

Back