• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 0.500 yorumm lütfen

Benimde bir sorum olacaktı 10 Aralık son sat günüm doktora gittim çünkü yaklaşık beş gündür bir kasık ağrım var böyle nasıl diyim adet olacağım da sokulemiyor gibi o yüzden gittim bugün dayanamadim çünkü doktora anlattım durumu şöyle oldu bu ay 22 aralikda kasik ağrım oldu yumurtlama oldu sandım sonra 26 sında akıntı geldi ve bu ay cok fazla iliskilerim oldu eşimle bugünde bakılan kanda 2.30 çıktı sonucu göstermeye daha gitmedim ama doktor adetin geçmemiş dedi betada 2.30 çıkınca şaşırdım sizce nedir bu durum bana göre de adetim geçmiş oluyor halada devam eden kasik batmalarim var özellikle sağ da akıntım da kusura bakmayın hakkınızı da helal edin kafam cok karıştı cok uzun yazdım

Benimde bir sorum olacaktı 10 Aralık son sat günüm doktora gittim çünkü yaklaşık beş gündür bir kasık ağrım var böyle nasıl diyim adet olacağım da sokulemiyor gibi o yüzden gittim bugün dayanamadim çünkü doktora anlattım durumu şöyle oldu bu ay 22 aralikda kasik ağrım oldu yumurtlama oldu sandım sonra 26 sında akıntı geldi ve bu ay cok fazla iliskilerim oldu eşimle bugünde bakılan kanda 2.30 çıktı sonucu göstermeye daha gitmedim ama doktor adetin geçmemiş dedi betada 2.30 çıkınca şaşırdım sizce nedir bu durum bana göre de adetim geçmiş oluyor halada devam eden kasik batmalarim var özellikle sağ da akıntım da kusura bakmayın hakkınızı da helal edin kafam cok karıştı cok uzun yazdım
Kac günde bir adet oluyorsunuz düzenli mıdır adetiniz

Birbirinize alışma dönemi olarak evlendikten sonra olabiliyor gecikmeler bende hala oluyor takip edin belirtileriniz ona göre kan verirsiniz
Doktora gittim beklemeliyiz doktorun hesaplamasına gorede yumurtlama tarihim 31 aralik olarak gözüküyor gecikme gözükmüyor beklemedeyim hayırlısı herşeyin

Doktora gittim beklemeliyiz doktorun hesaplamasına gorede yumurtlama tarihim 31 aralik olarak gözüküyor gecikme gözükmüyor beklemedeyim hayırlısı herşeyin
Amin canım beklemede ol tabi benim de tam adet günüm bugün n nornalde bende bekliyorum bakalım 28.gun bugün adet olcak gibi ağrı giriyor çıkıyor dünden beri daha gelen giden yok bugün olmazsam yarın test yaparim

İki gunde bir kan ver takip edelim dedi ama net birsey demedi bende beklemeye karar verdim vermicem kan varsa zaten hayırlısıyla olur
29 u ovulasyonum bu şekidleydi acaba diyorum geçmi çatladı ne bileyim bir umut kuruyorum kafamda belki geç çatladı o yüzden gözükmüyordur diye::(

Eklentiler

• IMG_1852.jpeg
    IMG_1852.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 5
29 u ovulasyonum bu şekidleydi acaba diyorum geçmi çatladı ne bileyim bir umut kuruyorum kafamda belki geç çatladı o yüzden gözükmüyordur diye::(
Bende bilmiyorum inanki kafam allak bullak oldu şuan sadece kasik ağrısı var ara ara sağ tarafda bide akıntı var

Softec erken gebelik testi yaptım 2 tane baya baya silik gozukuyorfu hafif pembeli,sonuç böyle çıkınca attım çöpe yarın duruma göre tekrarlarim yarın son adet günüm eğer yarın olmazsam gecikcek içimden bir ses hamileisn diyor ama bilmiyorum , hicbirsey olmadım doğal yolla idi
Ne yaptın cnım adet oldunmu yada test tekrarı yaptınmı

Kızlar gebelik belirtilerim vardı pozitif beklerken adetten bir gün öncesi kan testim negatif çıktı. Şimdi 2 gün geciktim ağrım var ama adet olmadım hala bugün bi ağrı girdi tamam oldum dedim ıslaklık hissettim ama beyaz kremsi kokusuz bir akıntı gelmiş bu nedir sizce ??

Ne yaptın cnım adet oldunmu yada test tekrarı yaptınmı
Adet olmadım bugün sondu canım yani 28.gun bugün olurum diye bekledim hatta oldum olcam gibi ağrım oldu akıntı geldi ıslaklık hissettim ama olmadım beyaz akıntı geldi bir kaç sefer ıslak ıslak oldu camasirim o şekilde gece 12den sonra bir gün gecikme olmuş olcak yarın sabah ilk idrarla test yapicam , bugün yaptım artimet kaset test çizgi hemen çıktı ama inanmıyorum gene de ilk idrarla yapmadım akşam yapmistim

Eklentiler

• 1000028982.jpg
    1000028982.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000028981.jpg
    1000028981.jpg
    122 KB · Görüntüleme: 2
  • 1000028980.jpg
    1000028980.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 2
Kızlar gebelik belirtilerim vardı pozitif beklerken adetten bir gün öncesi kan testim negatif çıktı. Şimdi 2 gün geciktim ağrım var ama adet olmadım hala bugün bi ağrı girdi tamam oldum dedim ıslaklık hissettim ama beyaz kremsi kokusuz bir akıntı gelmiş bu nedir sizce ??
Geç döllenme falan olabilir canım beklemeye devam et,bugün test yaptın mı hiç

Back