- 17 Kasım 2024
- 218
- 50
- 13
- 26
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Yaa tabiki ederim etmez olur muyumTebrikler canım normal bence benimde testim seninki gibi silik umarım bende güzel haber alırım bana da dua eder misin
Peki az önce açık kahverengi açık sütlü kahve renginde akıntı geldi normal mi canım sıkıldı öyle olunca normalde yumurtlama gününden beri hep beyaz gelmişti insan tedirgin oluyormuşYeni bir hamilelik kanda anca yükselir. İki günde bir kan verip yükselişini takip edin..
Yüksek ihtimalle yerleşme kanaması canım oPeki az önce açık kahverengi açık sütlü kahve renginde akıntı geldi normal mi canım sıkıldı öyle olunca normalde yumurtlama gününden beri hep beyaz gelmişti insan tedirgin oluyormuş
Ay inşallah nasıl korktum anlatamamYüksek ihtimalle yerleşme kanaması canım o
Evet ama çok çok aşırı silikti hatta yoktur diye düşündüm ama kafamı kurcalayıp ikide bir idrar testi yapmamak için gittim iyi kide gitmişim kan vermeyeBat aynı.Testte gördünüz mü ? Belirtilerin neydi? Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiccc stres yapmabu anların keyfini cikar
Benimde öyle oldu canım merak etmePeki az önce açık kahverengi açık sütlü kahve renginde akıntı geldi normal mi canım sıkıldı öyle olunca normalde yumurtlama gününden beri hep beyaz gelmişti insan tedirgin oluyormuş
Ayy böyle söyleninde korkum hafifliyor çok teşekkür ederimBenimde öyle oldu canım merak etme
Laboquick vardı elimde ama kaset test çıkmadı.Ovulasyon yapayım dedim onda da asla bişey çıkmadı.Boyle olunca umudum bitti.Aslinda belirtim çok fazlalaştı ama bilmiyorum ya.Bazen gidip bende kan versem kafam rahatlasa en azından diye düşünüyorum sonra ya çıkmazsa diyip geri oturuyorumEvet ama çok çok aşırı silikti hatta yoktur diye düşündüm ama kafamı kurcalayıp ikide bir idrar testi yapmamak için gittim iyi kide gitmişim kan vermeyeRabbim isteyen herkese nasip etsin sizde yapın test kafanız rahat olsun
Testin resmi var mı canim markası neydiEvet ama çok çok aşırı silikti hatta yoktur diye düşündüm ama kafamı kurcalayıp ikide bir idrar testi yapmamak için gittim iyi kide gitmişim kan vermeyeRabbim isteyen herkese nasip etsin sizde yapın test kafanız rahat olsun
vaktiniz varsa yarın kan testi verin sağlıkocağında kafanız rahatlasın vaktiniz yoksa erken gebelik testi alın daha iyi olur benim erken gebelik testinde çıkmıştıLaboquick vardı elimde ama kaset test çıkmadı.Ovulasyon yapayım dedim onda da asla bişey çıkmadı.Boyle olunca umudum bitti.Aslinda belirtim çok fazlalaştı ama bilmiyorum ya.Bazen gidip bende kan versem kafam rahatlasa en azından diye düşünüyorum sonra ya çıkmazsa diyip geri oturuyorum
Prodoctordu canımTestin resmi var mı canim markası neydi
Benim 3 gün sürdü canım benimAyy böyle söyleninde korkum hafifliyor çok teşekkür ederim
Var vaktim ama aklım çok karışık.Umudum kırıldı biraz ama erken gebelik hiç yapmadim.Kaset olunca mi cikmadinacaba diye düşünüyorum ama ovulasyonda da çıkmadı hiç biseyvaktiniz varsa yarın kan testi verin sağlıkocağında kafanız rahatlasın vaktiniz yoksa erken gebelik testi alın daha iyi olur benim erken gebelik testinde çıkmıştı
Verdim canım ama henüz cıkmadı nedense pek umudum yok testin çizgisi 5 dk da çıktı çünküYaa tabiki ederim etmez olur muyumkan testi verdiniz mi benide haberdar edin olur mu? İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin
Ovulasyon gebelik testi değildir canım kasette ilerleyen zamanlarda çıkıyor güvenilir erken gebelik testi yapmalısın bence için rahat olsun bence yap umudu kırılmasın hiçVar vaktim ama aklım çok karışık.Umudum kırıldı biraz ama erken gebelik hiç yapmadim.Kaset olunca mi cikmadinacaba diye düşünüyorum ama ovulasyonda da çıkmadı hiç bisey
Ayy yarın catlamanin tam 12.gunu sence test mi alsam kan mi versem napsamm beeeenOvulasyon gebelik testi değildir canım kasette ilerleyen zamanlarda çıkıyor güvenilir erken gebelik testi yapmalısın bence için rahat olsun bence yap umudu kırılmasın hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?