Beta 7.15 bakar mısınız?

kelebekkkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
218
50
13
26
Sizce bu beta değeri normal mi bu sabah verdim kan testi sonucu? 29 aralık yumurlama günüme göre düşük mü? Adetime 4 gün var 16 aralık adet tarihim beklenen 16 ocak döngüm 30-31 gün

Eklentiler

• IMG_2163.jpeg
    103,2 KB · Görüntüleme: 108
Tebrikler canım normal bence benimde testim seninki gibi silik umarım bende güzel haber alırım bana da dua eder misin
Yaa tabiki ederim etmez olur muyum kan testi verdiniz mi benide haberdar edin olur mu? İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese versin

Bat aynı.Testte gördünüz mü ? Belirtilerin neydi? Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiccc stres yapma bu anların keyfini cikar

Bat aynı.Testte gördünüz mü ? Belirtilerin neydi? Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiccc stres yapma bu anların keyfini cikar
Evet ama çok çok aşırı silikti hatta yoktur diye düşündüm ama kafamı kurcalayıp ikide bir idrar testi yapmamak için gittim iyi kide gitmişim kan vermeye Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizde yapın test kafanız rahat olsun

Laboquick vardı elimde ama kaset test çıkmadı.Ovulasyon yapayım dedim onda da asla bişey çıkmadı.Boyle olunca umudum bitti.Aslinda belirtim çok fazlalaştı ama bilmiyorum ya.Bazen gidip bende kan versem kafam rahatlasa en azından diye düşünüyorum sonra ya çıkmazsa diyip geri oturuyorum

vaktiniz varsa yarın kan testi verin sağlıkocağında kafanız rahatlasın vaktiniz yoksa erken gebelik testi alın daha iyi olur benim erken gebelik testinde çıkmıştı

vaktiniz varsa yarın kan testi verin sağlıkocağında kafanız rahatlasın vaktiniz yoksa erken gebelik testi alın daha iyi olur benim erken gebelik testinde çıkmıştı
Var vaktim ama aklım çok karışık.Umudum kırıldı biraz ama erken gebelik hiç yapmadim.Kaset olunca mi cikmadinacaba diye düşünüyorum ama ovulasyonda da çıkmadı hiç bisey

Var vaktim ama aklım çok karışık.Umudum kırıldı biraz ama erken gebelik hiç yapmadim.Kaset olunca mi cikmadinacaba diye düşünüyorum ama ovulasyonda da çıkmadı hiç bisey
Ovulasyon gebelik testi değildir canım kasette ilerleyen zamanlarda çıkıyor güvenilir erken gebelik testi yapmalısın bence için rahat olsun bence yap umudu kırılmasın hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…