Beta 7.15 bakar mısınız?

Son adet tarihim de 17 aralıktı ama bu değer bana çok sağlıklı gelmedi çok düşük çarşamba günü belli olur her şey dış gebelik geçirdim berbat bir şey tek korkum o bakalım hayırlısı olsun beklemek zor

Bendede göğüs hasdasiteti başta hiç yoktu çok çok hafif midem kötü oluyordu uyanınca özellikle adet olacakmışım gibi ağrı birde beyaz akıntı çok oluyordu

Yaaa süper benim gibi bende görünce şok olmuştum. Güzel yükselişler göreceğiz inşallahh
İnşallah canım mutlaka yazalım ben en çok testlerin algılamasına şaşırdım dün sabah awox pozitif vermişti akşam predictor aldım gölge bile çıkmamıştı o yüzden sabah kan testini pozitif beklemiyordum

Yaaa bende prdoctorda zorla görmüştüm çok ince çizgi içim rahat olsun sırf diye gidio kan vermiştim ikimizde şaşırmışız sonuca

Yaaa bende prdoctorda zorla görmüştüm çok ince çizgi içim rahat olsun sırf diye gidio kan vermiştim ikimizde şaşırmışız sonuca
Birde geçen ay predictore o kadar para vermiştim ya gerçekten testler insanı çok yanıltıyor varsa yokngösteriyor yoksa var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…