• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 7.15 bakar mısınız?

Verdim canım ama henüz cıkmadı nedense pek umudum yok testin çizgisi 5 dk da çıktı çünkü
Bende perşembe günü kan testinde <2.30 görmüştüm artık idrar testi yapmaktan sıkılmıştım negatifti hep sonra hafif silik çizgi görünce kafamda netleşsin diye ertesi gün yani bugün gittiğimde 7.15 di ümidini yitirme hiç bende kesin yine negatif diye gittim sonuç çıkınca şok oldum umut hep var♥️

Ovulasyon gebelik testi değildir canım kasette ilerleyen zamanlarda çıkıyor güvenilir erken gebelik testi yapmalısın bence için rahat olsun bence yap umudu kırılmasın hiç🩷
Stresli değilim ama meraktan bakıyorum adetim 2 gün gecikince test yaptım silik bir çizgi çıkınca kan verdim beta hcg 35.8 çıktı normal mi acaba? Adetim 2 gün gecikti 🫤

Dış kimyasal ya da mol mü acaba düşünüyorum??? Çarşamba ve cuma günü de kan vermeyi düşünüyorum
Bence hemmen umutsuzluğa kapılmayın herkes kimyasal yaşicak diye bir durum yok değer olarak gün olarak yükseliş iyi mi anlamıyorum ama bence güzel değer çarşamba dediğiniz gibi test yaparsınız daha iyi olur bende çarşamba bakacağım

Ben doktora göstermedim değerimi siz gösterdiniz mi? Herhangi bir şey söyledi mi? Adetim sadece 2 gün gecikti çok mu erken kan verdim acaba?

Önceki gebeliğimde neredeyse 4 binle gebe olduğumu öğrendiğim için 35 gibi bi değer beni çok şaşırttı açıkcası gerçi testi adetim geciktikten 2 gün sonra yaptım biraz erken oldu sanırım

Evet belkide erken olduğu içindir 4000 değer ne zaman çıkmıştı
Önceki gebeliğimde geçen yıl şimdi 35 i görünce kimyasal ya da dış olabilir mi diye şüphe ettim ama önemli olan artış oranı sanırım bilemiyorum çarşamba günü az çok belli olur mide bulantısı halsizlik iştahsızlık ara ara kasık ağrısı gibi belirtilerim var

Belirtilerin nelerdi acaba
Yumurtlamadan 6 gün sonra bi akşam adet olacakmışım gibi ağrı girdi. Sonrasında hafif hafif ilerleyen zamanlarda devam etti. Yumurtlama günümden sonra hep beyaz akıntım oldu ara ara. Ama ağrı beni şaşırttı çünkü kendimi biliyorum hasta olmadan bir saat önce olur bu ağrı ve ağrı kesici içerim tam olmadan ama bunda çok çok öncesinde başladı ağrı. Bugün itibariyle göğüslerimin yanları ağrımaya başladı göğüs hassasiyeti yeni başladı. Birde açık kahverengi lekelenmem oluyor bu akşamdan beridirde

Selam kızlar bende bu ay aşılama oldum. Aşılamanın 4. Günündenitibaren iğne etkisi ne zaman geçecek diye kontrol etmek için test yaptım 9. Günü negatife döndü testim bugün 11. Gün çatlatma iğnesinden sonra aşılamanın da 10. Günüydü 2 gündür sadece akşamları olan regl olacakmış gibi karın ağrım oluyor sabaha bişey yok birde göğüslerim çok hassaslaştı yanlarında aşşağ doğru bir ağrı var. Bende sabah test yaptım bu sekılde çıktı ben gözle görebiliyorum çok ama çok silik resimde belli tam olmuyor siz görebilecek misiniz bilmiyorum. 2 kere düşüğüm oldu o yüzden korkuyorum açıkçası. Doktorun verdiği test günüm 17 Ocak bu arada.

Eklentiler

• IMG_1867.jpeg
    IMG_1867.jpeg
    143,3 KB · Görüntüleme: 8
Önceki gebeliğimde geçen yıl şimdi 35 i görünce kimyasal ya da dış olabilir mi diye şüphe ettim ama önemli olan artış oranı sanırım bilemiyorum çarşamba günü az çok belli olur mide bulantısı halsizlik iştahsızlık ara ara kasık ağrısı gibi belirtilerim var
Yok yani 4000 değeri önceki gebeliğinizde ne zaman ortaya çıkmıştı🌸

Bende perşembe günü kan testinde <2.30 görmüştüm artık idrar testi yapmaktan sıkılmıştım negatifti hep sonra hafif silik çizgi görünce kafamda netleşsin diye ertesi gün yani bugün gittiğimde 7.15 di ümidini yitirme hiç bende kesin yine negatif diye gittim sonuç çıkınca şok oldum umut hep var♥️
Benim regle 5 gün var erken mi verdim acaba

yaşadıklarımdan sonra ne umudum ne de umutsuzluğum kaldı artık tek dileğim hastaneye yatmamak olacak gibi olup olmaması çok yordu eğer sağlıkla olmayacaksa yükselmesin şu değer yaaa

Benim 4 gün kala olmuş oldu belkide çıkacak umutsuz olmayın🌸
Ara ara bi bulantı yoklayıp geçiyor arada başım dönüyor sabahtan beri ama hafif. Sol kasığımda batma hissi oluyor adet olacakmışım gibi anlık. Göğüs hassasiyetim falan yok. Sende belirtiler neydi? Bunlar belirti midir

Back