Beşinci Mevsim

Pek yoğunlar başka sayfalara yazıyolar ama ben de küstüm baloncuk gel biz ayrı yere gidelim :63:
Evet farkettim hep başka yerlerde gır gır
Ama bana gelince kel kaldım buralarda :KK43:
Elhan abla bile baloncuk demedi
Seni seviyorum diyor iki gıdım gülüyor gönül alıp gidiyor :KK70:

Geçen ay her birşeyim dipçik gibiydi canm ya bilemedim :KK70:

Ablacım eşim 6 ay temelli geldi aralıktan beri yanımda, özlemedim 🙈🙈🙈🙈
Nasıl bekletiyrsunuz zeytinyağında ya :KK43:
Baloncuuuuuuuk :KK68: :KK60: :KK25:
Zeytinyağını boya gibi fırçayla sürüyorum kat kat.. streç filmle sar .. bittii
Evet farkettim hep başka yerlerde gır gır
Ama bana gelince kel kaldım buralarda :KK43:
Elhan abla bile baloncuk demedi
Seni seviyorum diyor iki gıdım gülüyor gönül alıp gidiyor :KK70:
Yok canım ne alaka...:eek:
İki gıdım olur mu hiç....

Sağolun canlarım, sizleri tanıdığıma çok çooook mutluyum iyi ki varsınız :KK200::KK200::KK200:

Elhan Elhan ablakuşum sen nerelerdesin insan sayfasını hareketlendirmez miii baktım hep takıma yazmışsın :63:
💕💕💕

tatlım ne kadar ince düşüncelisin 2 şubattı benim doğum günüm zaten doğru hatırlamışsın. hiç şaşırtmadın beni . seviyorum seni. hep birlikte güzel günlerimiz olsun inş..
:KK200: :KK200:
Benide sevin hemen :KK70: :KK70: :KK70:

sevgi sevgi :KK200:

YENA YENA iyi ki doğdun.. Rabbim hayırlı sağlıklı musmutlu günler yıllar versin inş.. şimdiye kadar yaşadığın en en en güzel yıl olsun inş. sevdiklerinle.. seviliyorsun:KK200:

Elhan Elhan cnmmmmm sen neler yapıyorsun. özledim candan muhabbetini. okullarda açıldı hayırlı bir dönem olsun kazasız belasız bitsin inş.. :KK200:

mavimli mavimli gerçekten güzel hatun. baya çıtır yani.. boy pos MaşAllahı var.. :KK200:

Dogum günü bu ayda olan dostları bende kutluyorum canlarım. İnşallah hayatınızın en güzel yıllarını yaşarsınız şu üç günlük dünyadan göçüüp gitmeden. Seviyom hepinizi🌹💖😘

heee bu hatunda bir güzel bir güzel.... yani bu kadar da güzel olunmaz utanılır.. :KK200:

X