Beşinci Mevsim

Pek yoğunlar başka sayfalara yazıyolar ama ben de küstüm baloncuk gel biz ayrı yere gidelim
Evet farkettim hep başka yerlerde gır gır
Ama bana gelince kel kaldım buralarda
Elhan abla bile baloncuk demedi
Seni seviyorum diyor iki gıdım gülüyor gönül alıp gidiyor

Geçen ay her birşeyim dipçik gibiydi canm ya bilemedim

Ablacım eşim 6 ay temelli geldi aralıktan beri yanımda, özlemedim
Nasıl bekletiyrsunuz zeytinyağında ya
Baloncuuuuuuuk
Zeytinyağını boya gibi fırçayla sürüyorum kat kat.. streç filmle sar .. bittii
Evet farkettim hep başka yerlerde gır gır
Ama bana gelince kel kaldım buralarda
Elhan abla bile baloncuk demedi
Seni seviyorum diyor iki gıdım gülüyor gönül alıp gidiyor
Yok canım ne alaka...
İki gıdım olur mu hiç....

Sağolun canlarım, sizleri tanıdığıma çok çooook mutluyum iyi ki varsınız

Elhan ablakuşum sen nerelerdesin insan sayfasını hareketlendirmez miii baktım hep takıma yazmışsın

tatlım ne kadar ince düşüncelisin 2 şubattı benim doğum günüm zaten doğru hatırlamışsın. hiç şaşırtmadın beni . seviyorum seni. hep birlikte güzel günlerimiz olsun inş..

Benide sevin hemen

sevgi sevgi

YENA iyi ki doğdun.. Rabbim hayırlı sağlıklı musmutlu günler yıllar versin inş.. şimdiye kadar yaşadığın en en en güzel yıl olsun inş. sevdiklerinle.. seviliyorsun

Elhan cnmmmmm sen neler yapıyorsun. özledim candan muhabbetini. okullarda açıldı hayırlı bir dönem olsun kazasız belasız bitsin inş..

mavimli gerçekten güzel hatun. baya çıtır yani.. boy pos MaşAllahı var..

Dogum günü bu ayda olan dostları bende kutluyorum canlarım. İnşallah hayatınızın en güzel yıllarını yaşarsınız şu üç günlük dünyadan göçüüp gitmeden. Seviyom hepinizi

heee bu hatunda bir güzel bir güzel.... yani bu kadar da güzel olunmaz utanılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…