Aminn Elhan ablammm.Jawlensky kuzum minik kertenkelem nasılsın? Begenini görünce ya bu bizim ikizlerin annesi dedim inan şaşırdım da...
Allah sağlık sıhhat ve huzur versin bebişlerine ve sana canim.
Kız o zaman sen hep annenlerde kal, ağlamasınlarOlsun kız harcayan erkek işte
İyiyiz şükür sağol. Annemlere geldik mekan değişikliğimden sanırım. Dün ve bugün fazla ağlamadı ama kesin geçici durum
Allah iyilik versin, canın sıkıldığında yazabilirsin bize, biz seni güldürürüzÇok teşekkür ederim iyiyim :)
Ayyyy ikiz annesimiiii maşallahJawlensky kuzum minik kertenkelem nasılsın? Begenini görünce ya bu bizim ikizlerin annesi dedim inan şaşırdım da...
Allah sağlık sıhhat ve huzur versin bebişlerine ve sana canim.
Eline saglik cnm. Ben de bugun temizlik yapicam insallahSelammmmmm, bütün gün temizlik yaptım canım çıktı resmen heryeri pırıl pırıl yaptım, sonra nefes alayım birkaç ihtiyacım var diye avm gittik eşimle, ama bana değil eşime alarak döndük, nasıl iştir bu ya
Kolay gelsin, başlarken mıymıylanıyorum ama bitince oh be diyorumGunaydin hanimlar herkese iyi pazarlar
Eline saglik cnm. Ben de bugun temizlik yapicam insallah
Cok sukur bizde yaptik bitti esim supurdu ben sildim cabuk bittiKolay gelsin, başlarken mıymıylanıyorum ama bitince oh be diyorum
Yavrum burası da çok güzel bir sayfa. Diyet takım arkadaslarim ve yeni tanistigimiz dostlarımızla hasbihal ediyoruz. Senin kuzular biraz kilo aldılar mi...merak ediyordum ben de seni... Allah yardımcın olsun sevgiyle büyüsünler inşallah.Aminn Elhan ablammm.Teşekkür ederim. Senin grubun olduğunu bilmiyordum ☺ bi bakayım dedim ama benim kuzular uyanınca pek kalamadim burda gelirim inşaallah vakit buldukça ❤
Oh elinize sağlık vallaCok sukur bizde yaptik bitti esim supurdu ben sildim cabuk bitti
Elhan ablacım ben çom kilo aldım yaYavrum burası da çok güzel bir sayfa. Diyet takım arkadaslarim ve yeni tanistigimiz dostlarımızla hasbihal ediyoruz. Senin kuzular biraz kilo aldılar mi...merak ediyordum ben de seni... Allah yardımcın olsun sevgiyle büyüsünler inşallah.
Hayiiiiiir ne güzel kilon vardı...naptın çabuk söyle...tatlım günlük yediklerini buraya yazmayı denesen...sen de görmüş olur ertesi güne önlemini alırsın hem...yapma bitanemm şu süreçte kilo problemi yaşamayalım dikkat et...Oh elinize sağlık valla
Elhan ablacım ben çom kilo aldım ya
Stresten aşırı tatlı tüketmeye başladım abla, deli danalar gibi heryerde tatlı arıyoru ve ekmekHayiiiiiir ne güzel kilon vardı...naptın çabuk söyle...tatlım günlük yediklerini buraya yazmayı denesen...sen de görmüş olur ertesi güne önlemini alırsın hem...yapma bitanemm şu süreçte kilo problemi yaşamayalım dikkat et...
Anca gördüm mesajı :))))İyi geceler Selincim...aman sessiz olalım bebiş uyanmasın...uyuyor mu...uyusun aman diyim
Kız o zaman sen hep annenlerde kal, ağlamasınlar
Anneme baktırıyorum ama valla üzülüyorum Canım anneme ama mesajın iyiydi kız
Darısı başına
Allah iyilik versin, canın sıkıldığında yazabilirsin bize, biz seni güldürürüz
Ayyyy ikiz annesimiiii maşallah
Hasibuş maşallahAynen. Bugun 3. Gun olmasida etkiliyor sanirim. Mesaji yazdiktan sonra carsiya ciktik. Eve gelince 3 tane 4 ltlik kavanoza tursu kurdum seviye 8 icin probiyotik tursu. 1 kavanoz beyaz lahana 1 kavanoz mor lahana 1 kavanoz havuc yaptim. Biraz suyum artti. Onuda ziyan olmasin diye 1 ltlik kavanoza karnibahar doldurup doktum nasil olur bilmiyorum deneyip gorcez. Gelen unlarimida kaplara doldurdum. Islendim baya aksam aksam
Selammmmmm, bütün gün temizlik yaptım canım çıktı resmen heryeri pırıl pırıl yaptım, sonra nefes alayım birkaç ihtiyacım var diye avm gittik eşimle, ama bana değil eşime alarak döndük, nasıl iştir bu ya
İyi akşamlar... nasılsınız
Fırsatım varken yazayım dedim
Çok teşekkür ederim iyiyim :)
Aminn Elhan ablammm.Teşekkür ederim. Senin grubun olduğunu bilmiyordum ☺ bi bakayım dedim ama benim kuzular uyanınca pek kalamadim burda gelirim inşaallah vakit buldukça ❤
Stresten aşırı tatlı tüketmeye başladım abla, deli danalar gibi heryerde tatlı arıyoru ve ekmek
Hahahaha
Kendime armağan ediyorum
Bugun 77.6 ciktim cnmHasibuş maşallah
Kaç oldun ya merak ediyorum
Iyi haftalar kizlar
Bugun 77.6 ciktim cnm