Beşinci Mevsim

Bu hafta izindeyim şöyle dinle dinle aheste ahrste çocuk yaparım diyordum :KK70: en olmadık zamanda herifi eğitime şehir dışına gönderiyorlar kendimi cem adrian dinleneye vurdum, ara sıra halil sezaiden isyaannnn diye bağırmıyor değilim :KK70: hayaller şubata kaldı :KK70:

Bu hafta izindeyim şöyle dinle dinle aheste ahrste çocuk yaparım diyordum :KK70: en olmadık zamanda herifi eğitime şehir dışına gönderiyorlar kendimi cem adrian dinleneye vurdum, ara sıra halil sezaiden isyaannnn diye bağırmıyor değilim :KK70: hayaller şubata kaldı :KK70:
Yaaaaaaaa kötü olmuşşşş amannnnn boşver sende kafa dinle🤪🤪🤪🤪

Ya başka şehirde çalışmaya gider ya eğitime gider, bu hayat bizi çok savuruyor, aşırı ekmek derdine düştük :KK70:
En son dedim sen otur ben sana bakarım, evde ekmek bekleyen çocukta yok sorunda yok :KK70:
Ayyyyyy canım rabbim sağlık versin nerde karnımız doyuyorsa orası yerimlzdirrrrr👏👏👏

O Zaman sende bol para biriktir Bebiş olunca lazım olur😜😜

Ayyyyyy canım rabbim sağlık versin nerde karnımız doyuyorsa orası yerimlzdirrrrr👏👏👏

O Zaman sende bol para biriktir Bebiş olunca lazım olur😜😜
Aminnnnn doğru diyorsun tabi, ben artık böyle nasip olmayınca espiriye vurup kendimi avutuyorum :KK70:
Peki bu topiğin güzel kadınlarına ne oldu, herkes pek bi sessiz

Aynen canım çok takmamak lazım👍👍👍

Bilmem ki nerdeler benim de çok uykum varrrr:uykucu:
Geldim geldim
Emineyle ugrasiyorum hala 4 saatte bir atesi cikiyor. Yrn tekrar dr goturcem.

Şaka yapiyosun 😲
Nasıl sevindim anlatamam . harikasın hasibecim .. 🧿🧿💃💃💃😘😘😘

@ISILDURU dan zayıfsın galiba ☺
Tesekkur ederim cnm yavas yavas gidiyor iste 2 haftadir 77lerdeyim artik bu hafta 76-ucundan 75 gorurum insallah. Isilduruyla yer degistirdik 😂

Yaaaaaaaa muhteşem sinnnnnnnnnn❤❤❤👏👏👏👏👏👏👏

Tesekkur ederim cnm :oops:

Aynen canım çok takmamak lazım👍👍👍

Bilmem ki nerdeler benim de çok uykum varrrr:uykucu:
Ohh uyuyun uyuyun misss :KK70: ben izindeyim diye öğlene kadar yatıyorum ama gece baykuş gibi ayakta kalıyorum :KK70:

Geldim geldim
Emineyle ugrasiyorum hala 4 saatte bir atesi cikiyor. Yrn tekrar dr goturcem.

Tesekkur ederim cnm yavas yavas gidiyor iste 2 haftadir 77lerdeyim artik bu hafta 76-ucundan 75 gorurum insallah. Isilduruyla yer degistirdik 😂

Tesekkur ederim cnm :oops:
Geçmiş olsun :KK43: :KK43: :KK43:

Kizlar slm giremedim kac zamandir. Yeni yila da girdik, dogum günüm de gecti. Hayat devam ediyor. Güzellikler bu sene yakamizi birakmasin insallah. Hepinizi öpüyorum 💖
nice mutlu sağlıklı yıllarınız olsun inşallah ❤️❤️🌹🌹

Gunaydin
Emine titriyor yine atesi cikiyor 20 dk once surup icirdim daha yeni uykuya daldi. Dra msj atmistim gece tum silahlari kullandik serum takicaz artik o zaman dedi 😔
Yaa :KK43: kıyamam

X