- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaaaaa muhteşem sinnnnnnnnnnIyi haftalar kizlar
Bugun 77.6 ciktim cnm
Yaaaaaaaa kötü olmuşşşş amannnnn boşver sende kafa dinleBu hafta izindeyim şöyle dinle dinle aheste ahrste çocuk yaparım diyordum en olmadık zamanda herifi eğitime şehir dışına gönderiyorlar kendimi cem adrian dinleneye vurdum, ara sıra halil sezaiden isyaannnn diye bağırmıyor değilim hayaller şubata kaldı
amannnnn boşver diye diye herifi boşayacamYaaaaaaaa kötü olmuşşşş amannnnn boşver sende kafa dinle
Ahahahhhhh niye kızamannnnn boşver diye diye herifi boşayacam
Ya başka şehirde çalışmaya gider ya eğitime gider, bu hayat bizi çok savuruyor, aşırı ekmek derdine düştükAhahahhhhh niye kız
Ayyyyyy canım rabbim sağlık versin nerde karnımız doyuyorsa orası yerimlzdirrrrrYa başka şehirde çalışmaya gider ya eğitime gider, bu hayat bizi çok savuruyor, aşırı ekmek derdine düştük
En son dedim sen otur ben sana bakarım, evde ekmek bekleyen çocukta yok sorunda yok
Aminnnnn doğru diyorsun tabi, ben artık böyle nasip olmayınca espiriye vurup kendimi avutuyorumAyyyyyy canım rabbim sağlık versin nerde karnımız doyuyorsa orası yerimlzdirrrrr
O Zaman sende bol para biriktir Bebiş olunca lazım olur
Aynen canım çok takmamak lazımAminnnnn doğru diyorsun tabi, ben artık böyle nasip olmayınca espiriye vurup kendimi avutuyorum
Peki bu topiğin güzel kadınlarına ne oldu, herkes pek bi sessiz
Geldim geldimAynen canım çok takmamak lazım
Bilmem ki nerdeler benim de çok uykum varrrr
Tesekkur ederim cnm yavas yavas gidiyor iste 2 haftadir 77lerdeyim artik bu hafta 76-ucundan 75 gorurum insallah. Isilduruyla yer degistirdik
Yaaaaaaaa muhteşem sinnnnnnnnnn❤❤❤
Ohh uyuyun uyuyun misss ben izindeyim diye öğlene kadar yatıyorum ama gece baykuş gibi ayakta kalıyorumAynen canım çok takmamak lazım
Bilmem ki nerdeler benim de çok uykum varrrr
Geçmiş olsunGeldim geldim
Emineyle ugrasiyorum hala 4 saatte bir atesi cikiyor. Yrn tekrar dr goturcem.
Tesekkur ederim cnm yavas yavas gidiyor iste 2 haftadir 77lerdeyim artik bu hafta 76-ucundan 75 gorurum insallah. Isilduruyla yer degistirdik
Tesekkur ederim cnm
Sagol cnmOhh uyuyun uyuyun misss ben izindeyim diye öğlene kadar yatıyorum ama gece baykuş gibi ayakta kalıyorum
Geçmiş olsun
Yeni yasin hayirli olsun cnm saglikli huzur dolu mutlu gecsin insallahKizlar slm giremedim kac zamandir. Yeni yila da girdik, dogum günüm de gecti. Hayat devam ediyor. Güzellikler bu sene yakamizi birakmasin insallah. Hepinizi öpüyorum
Yaaaa kuzum benim kıyamammmmGunaydin
Emine titriyor yine atesi cikiyor 20 dk once surup icirdim daha yeni uykuya daldi. Dra msj atmistim gece tum silahlari kullandik serum takicaz artik o zaman dedi
nice mutlu sağlıklı yıllarınız olsun inşallahKizlar slm giremedim kac zamandir. Yeni yila da girdik, dogum günüm de gecti. Hayat devam ediyor. Güzellikler bu sene yakamizi birakmasin insallah. Hepinizi öpüyorum
Yaa kıyamamGunaydin
Emine titriyor yine atesi cikiyor 20 dk once surup icirdim daha yeni uykuya daldi. Dra msj atmistim gece tum silahlari kullandik serum takicaz artik o zaman dedi