Beşinci Mevsim

Vardır herşeyde bir hayır canım yeniden denemeyi,hazırlanmayı düşünüyormusun ?

Sahi sen epeydir yoksun :) gittimi masifirlarin ?

Tabii bekleriz .. yerimiz de gönlümüz de çok geniş 🥰

Çok duygusal.... bu film de pek dokunaklıydı😔
Yok canım artık denemiyyrum 😰😰😰

Bir kahve diiyecem ama oruçta yasak sanırım 🤔
Aynen. Bugun 3. Gun olmasida etkiliyor sanirim. Mesaji yazdiktan sonra carsiya ciktik. Eve gelince 3 tane 4 ltlik kavanoza tursu kurdum seviye 8 icin probiyotik tursu. 1 kavanoz beyaz lahana 1 kavanoz mor lahana 1 kavanoz havuc yaptim. Biraz suyum artti. Onuda ziyan olmasin diye 1 ltlik kavanoza karnibahar doldurup doktum nasil olur bilmiyorum deneyip gorcez. Gelen unlarimida kaplara doldurdum. Islendim baya aksam aksam

Hos buldum canim. Forumda bazen iki laf edecek bir geyik konusu bakiniyorum ama hicbirine tam dahil olamadim nedense, siteye sık ugruyorum ama uzun uzun kalmiyorum belki de ondan, derin bir iletisim kuramadim. Uzaktan taniyip sevdiklerim var sadece :)
Ismimi ve sehrimi soylemeden tanisalim, taniyan cikmasi ihtimalinden cekiniyorum :)))
36 yasindayim, 4 yaşında kizim var, onunla vakit geciriyoruz. KK'yi pek severim cok severim :))) Tanistigima memnun oldum. Ara sira muhabbetlerinize ugramak isterim yer varsa :KK70: YENA YENA
Bal0ncuk Bal0ncuk :KK200:
Yaaa tabiki yer var, baş üstüne :) Allah bağışlasın prensesi

O paralar bana harcanaydı iyiydi :KK70: normalde çiftlerde kadınlar alışverişi sever, bizde eşim seviyor ben çok sevmem, kolay kolay beğenemem :KK43:
Selinimiz güzel annemiz iyiyiz sen nasılsın, bebiş nasıl🌹
Olsun kız harcayan erkek işte
İyiyiz şükür sağol. Annemlere geldik mekan değişikliğimden sanırım. Dün ve bugün fazla ağlamadı ama kesin geçici durum:KK48:

X