- 26 Kasım 2019
- 2.020
- 2.822
Günaydın
Mutlu haftasonları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
Mutlu haftasonları
Ücretsiz izin kullanacakmisin
Yok canım artık denemiyyrumVardır herşeyde bir hayır canım yeniden denemeyi,hazırlanmayı düşünüyormusun ?
Sahi sen epeydir yoksun :) gittimi masifirlarin ?
Tabii bekleriz .. yerimiz de gönlümüz de çok geniş
Çok duygusal.... bu film de pek dokunaklıydı
Bir kahve diiyecem ama oruçta yasak sanırımUykum geldi bu saatte yatip uyuyasim var.
Carsiya da cikmam lazim market alisverisi icin
Teşekkür ederimmmilkk canım sık sık emzir sen emzirdikçe kanalların açılacak bi de sütüm yok filan deme
Bol bol su,,,,dereotu muhteşem süt yapıyor❤❤❤
Evet ama sanırım süt izinleri bitinceÜcretsiz izin kullanacakmisin
Aynen. Bugun 3. Gun olmasida etkiliyor sanirim. Mesaji yazdiktan sonra carsiya ciktik. Eve gelince 3 tane 4 ltlik kavanoza tursu kurdum seviye 8 icin probiyotik tursu. 1 kavanoz beyaz lahana 1 kavanoz mor lahana 1 kavanoz havuc yaptim. Biraz suyum artti. Onuda ziyan olmasin diye 1 ltlik kavanoza karnibahar doldurup doktum nasil olur bilmiyorum deneyip gorcez. Gelen unlarimida kaplara doldurdum. Islendim baya aksam aksamBir kahve diiyecem ama oruçta yasak sanırım
Yaaa tabiki yer var, baş üstüne :) Allah bağışlasın prensesiHos buldum canim. Forumda bazen iki laf edecek bir geyik konusu bakiniyorum ama hicbirine tam dahil olamadim nedense, siteye sık ugruyorum ama uzun uzun kalmiyorum belki de ondan, derin bir iletisim kuramadim. Uzaktan taniyip sevdiklerim var sadece :)
Ismimi ve sehrimi soylemeden tanisalim, taniyan cikmasi ihtimalinden cekiniyorum :)))
36 yasindayim, 4 yaşında kizim var, onunla vakit geciriyoruz. KK'yi pek severim cok severim :))) Tanistigima memnun oldum. Ara sira muhabbetlerinize ugramak isterim yer varsa YENA
Bal0ncuk
Hahaha harcansın paralarSelammmmmm, bütün gün temizlik yaptım canım çıktı resmen heryeri pırıl pırıl yaptım, sonra nefes alayım birkaç ihtiyacım var diye avm gittik eşimle, ama bana değil eşime alarak döndük, nasıl iştir bu ya
Hahaha harcansın paralar
O paralar bana harcanaydı iyiydi normalde çiftlerde kadınlar alışverişi sever, bizde eşim seviyor ben çok sevmem, kolay kolay beğenememİyi akşamlar... nasılsınız
Fırsatım varken yazayım dedim
Olsun kız harcayan erkek işteO paralar bana harcanaydı iyiydi normalde çiftlerde kadınlar alışverişi sever, bizde eşim seviyor ben çok sevmem, kolay kolay beğenemem
Selinimiz güzel annemiz iyiyiz sen nasılsın, bebiş nasıl
Çok teşekkür ederim iyiyim :)Aijoo canım merhaba? İyimisin, moralin iyimi, yardımcı olabileceğimiz birşey varmı
İyi geceler Selincim...aman sessiz olalım bebiş uyanmasın...uyuyor mu...uyusun aman diyimİyi akşamlar... nasılsınız
Fırsatım varken yazayım dedim
Büşracim iyi olmana sevindim canım.Çok teşekkür ederim iyiyim :)