Beşinci Mevsim

Günaydın dın dın
Dın dındın günaydınnnnnn

Günaydın güzel annemiz
O her kurumda her sektörde var malesef, bende işimi srviyorum ama açıkçası bu tarz şeyler beni yoruyor, hele ki işinde emek etmeyen insanlarn senden öne geçmesi insanı deliye döndürüyor, bide ben işimde acayip hırslıyım, haksızlık olduğunda eve ağlayarak geldiğimi bilirim, ama çalışmadan da olmuyor, insan alışınca vazgeçemiyor, dilinde istifa edecem sözcükleri dolansada, icraata geçiremiyor bende 6 senedir aralıksız çalışıyorum rabbim sağlık nasip etsin, ah bide evladımı kucağıma alsam başkada birşey istemem

Ahh kıyamam .. kolay değil tabii zor ama bir o kadar da mükemmel zamanlar..
Her fırsatta uyumani tavsiye ediyorum her açıdan iyi gelir sana emin ol.. uyuyamazsan bile uzanarak dinlen canım..
Bol bol kokla içine çek kokusunu büyüyünce hiç izin vermiyorlar öptürmeye :)

Çalışmaya alışan ev de yapamıyor .. hem zor hem çok güzel .. bu zaman da çalışmadan da olmuyor nedense ..

Tesemkur ederim abla ❤❤❤

Canım ne kadarlık bebeğin gazı mı oluyor acaba

Hos buldum canim. Forumda bazen iki laf edecek bir geyik konusu bakiniyorum ama hicbirine tam dahil olamadim nedense, siteye sık ugruyorum ama uzun uzun kalmiyorum belki de ondan, derin bir iletisim kuramadim. Uzaktan taniyip sevdiklerim var sadece :)
Ismimi ve sehrimi soylemeden tanisalim, taniyan cikmasi ihtimalinden cekiniyorum :)))
36 yasindayim, 4 yaşında kizim var, onunla vakit geciriyoruz. KK'yi pek severim cok severim :))) Tanistigima memnun oldum. Ara sira muhabbetlerinize ugramak isterim yer varsa YENA
Bal0ncuk

Son düzenleme:

Aynı dertten muzdarip gönül dostları var burda emin ol emmacim. Güvenli bir sayfadır burası baloncukumuz hamile kalırsa keyfimiz bine katlanacak . Çoğumuz diyet kardeşiyiz eskiden tanisikligimiz var. Yoğun duygular içerisinde zaman zaman buluşuyoruz burada. Bu saatten sonra gönül kapını tiklatiriz zaten. Kızım var deyince içim bir hoş oldu. Benimkiler erkek olunca kızlara aşırı bir sevgim var. Allah bütün evlatlarımızı esirgesin sağlıkla büyüsünler.

Ayyyy bende sınavlarına girmiştim sadece 2 kelimeyle kaybettim

Vardır herşeyde bir hayır canım yeniden denemeyi,hazırlanmayı düşünüyormusun ?
Canım ne kadarlık bebeğin gazı mı oluyor acaba

Sahi sen epeydir yoksun :) gittimi masifirlarin ?

Tabii bekleriz .. yerimiz de gönlümüz de çok geniş
Bu şarkı niye hep dinleyenleri ağlatır çozebilmis değilim... muhteşem ötesi yaaa

Çok duygusal.... bu film de pek dokunaklıydı

Gazı yok aslında, doktor da gazsız dedi
Doymuyor sanırım
Sütüm az
Humana içiyorum üçüncü kutum
Bi bana etki etmedi herhalde
Bırakıcam
Mama veriyoruz
1 aylık
Emzirmeyimi birakicaksin ? Sakın bırakma emzirdikce süt kanalları aktive olur biliyorsun...

Bol bol yeşillik ye dereotu özellikle,bol su , sekersiz komposto,gaz olayı olmasa baklagil ve bulgur bir numero süt yapıcı aslında :)
Mesela oğlum da kuru börülce salatası yapardım akşamina sarı inek modun da olurdum

Yok çayı bırakıcam
Börülce aklımda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…