- 25 Temmuz 2016
- 1.063
- 3.722
Insallah cnmYaaaa kuzum benim kıyamammmm
İnşallah en kısa zamanda iyileşir
Sagol cnmnice mutlu sağlıklı yıllarınız olsun inşallah ❤❤
Yaakıyamam
Amin insallah cnmSlm canlar nasılsınız bakalım. Hasta olanlara Allahtan sifa diliyorum. Dikkat edin gecen haftada bizim ev dökülüyordu, 3 cocukta hastaydı. Hala öksürük var kuru kuruRabbim dermansiz dert vermesin kimseye.
Tesekkur ederim cnm. Cok sukur gelebildik bu kilolara insallah koruyabilirimBulamiyorum cimm valla helal sana 77 gördüm sanki bravoooo. Ben yıne 88 lere cıktım yaaa. Bi adapte olamıyorum diyet yapmaya ama sana bravo vall
Yer değiştirdik hasibeyle, bir an önce eski yerime dönmek nasip olur inşallah
Geldim geldim
Emineyle ugrasiyorum hala 4 saatte bir atesi cikiyor. Yrn tekrar dr goturcem.
Tesekkur ederim cnm yavas yavas gidiyor iste 2 haftadir 77lerdeyim artik bu hafta 76-ucundan 75 gorurum insallah. Isilduruyla yer degistirdik
Aynen öyle oldu canım hayırlısı belli bir zamandan sonra iştah patlaması yaşadım inşallah sana olmaz diyorum ne diyim @YENA canim bendemi kestirseydim midemi acaba diyorum seni gordukce
Tesekkur ederim cnm
Cok gecmis olsun kuzuyaGunaydin
Emine titriyor yine atesi cikiyor 20 dk once surup icirdim daha yeni uykuya daldi. Dra msj atmistim gece tum silahlari kullandik serum takicaz artik o zaman dedi
Niye yer degistiriyozda bana kilo aldiriyon kiz gel iste hep beraber fit olalim yaza kadar toparlarsin ben ksk sahilde ucus ucus elbiselerimizle dolasiriz ucumuzYer değiştirdik hasibeyle, bir an önce eski yerime dönmek nasip olur inşallah
Cok gecmis olsun kuzuyaacil şifalar dilerim
Kiz sen dedin ya yer değiştirdik diye bende ondan dedim, gelirim inşallah yanina 74 umu çok ozledimNiye yer degistiriyozda bana kilo aldiriyon kiz gel iste hep beraber fit olalim yaza kadar toparlarsin ben ksk sahilde ucus ucus elbiselerimizle dolasiriz ucumuz
Bu seferki salgin beter bir sey ya cocuk mafoldu. Tesekkur ederim cnm.
Eminenin kanda enf. Degeri yuksek cikti. Antibiyotigini degistirdiler. Az once yine serum taktim atesi yuksek diye. Yarin izin almayi dusunuyorum annem tek basina ucuyle yetisemez en azindan emineyle ben ilgilenirim
Ay inşallah, en önemlisi korumaSlm kizlar
Insallah cnm
Sagol cnm
Amin insallah cnm
Tesekkur ederim cnm. Cok sukur gelebildik bu kilolara insallah koruyabilirim
AynenOkula giderkende öyle olurduyasabah kalkılmazdı ama cumartesi erkenden kalkardık, simdide cocuklarımız aynı
İyi gecelerIyi geceler kizlar
Bu hafta izindeyim şöyle dinle dinle aheste ahrste çocuk yaparım diyordumen olmadık zamanda herifi eğitime şehir dışına gönderiyorlar kendimi cem adrian dinleneye vurdum, ara sıra halil sezaiden isyaannnn diye bağırmıyor değilim hayaller şubata kaldı
Geldim geldim
Emineyle ugrasiyorum hala 4 saatte bir atesi cikiyor. Yrn tekrar dr goturcem.
Tesekkur ederim cnm yavas yavas gidiyor iste 2 haftadir 77lerdeyim artik bu hafta 76-ucundan 75 gorurum insallah. Isilduruyla yer degistirdik
Tesekkur ederim cnm
Kizlar slm giremedim kac zamandir. Yeni yila da girdik, dogum günüm de gecti. Hayat devam ediyor. Güzellikler bu sene yakamizi birakmasin insallah. Hepinizi öpüyorum
Yer değiştirdik hasibeyle, bir an önce eski yerime dönmek nasip olur inşallah
Cok gecmis olsun kuzuyaacil şifalar dilerim
Günaydın, mutlu bir gün olsun inşallah
Ya izindeyken gözlerm fal taşı gibi, işe gidecek olsam uyanmaya üşenirim
Herkz nerede bilmiyorum ama inşallah hepiniz de iyisinizdir. Huzurlu geceleriniz olsın her zmn canlarım
Merak ettik ablacım seni geçmiş olsunBebeğim hafif bir soğuk algınlığı yaşadım geçti gibi.. .Sağ olasın bebegim her şey yolunda...sen nasılsın
Gecmis olsunBebeğim hafif bir soğuk algınlığı yaşadım geçti gibi.. .Sağ olasın bebegim her şey yolunda...sen nasılsın
Mavişim çok teşekkür ederim tatlım. İyiyim şimdi.Gecmis olsuniyi misin simdi?
Ablasının tatlı baloncuku
Yavrum benim hep böyle gül inşallah.Bu hafta izindeyim şöyle dinle dinle aheste ahrste çocuk yaparım diyordumen olmadık zamanda herifi eğitime şehir dışına gönderiyorlar kendimi cem adrian dinleneye vurdum, ara sıra halil sezaiden isyaannnn diye bağırmıyor değilim hayaller şubata kaldı