Beşinci Mevsim

Bu hafta izindeyim şöyle dinle dinle aheste ahrste çocuk yaparım diyordum en olmadık zamanda herifi eğitime şehir dışına gönderiyorlar kendimi cem adrian dinleneye vurdum, ara sıra halil sezaiden isyaannnn diye bağırmıyor değilim hayaller şubata kaldı

Yaaaaaaaa kötü olmuşşşş amannnnn boşver sende kafa dinle

Ya başka şehirde çalışmaya gider ya eğitime gider, bu hayat bizi çok savuruyor, aşırı ekmek derdine düştük
En son dedim sen otur ben sana bakarım, evde ekmek bekleyen çocukta yok sorunda yok
Ayyyyyy canım rabbim sağlık versin nerde karnımız doyuyorsa orası yerimlzdirrrrr

O Zaman sende bol para biriktir Bebiş olunca lazım olur

Ayyyyyy canım rabbim sağlık versin nerde karnımız doyuyorsa orası yerimlzdirrrrr

O Zaman sende bol para biriktir Bebiş olunca lazım olur
Aminnnnn doğru diyorsun tabi, ben artık böyle nasip olmayınca espiriye vurup kendimi avutuyorum
Peki bu topiğin güzel kadınlarına ne oldu, herkes pek bi sessiz

Aynen canım çok takmamak lazım

Bilmem ki nerdeler benim de çok uykum varrrr
Geldim geldim
Emineyle ugrasiyorum hala 4 saatte bir atesi cikiyor. Yrn tekrar dr goturcem.

Şaka yapiyosun
Nasıl sevindim anlatamam . harikasın hasibecim ..

@ISILDURU dan zayıfsın galiba ☺
Tesekkur ederim cnm yavas yavas gidiyor iste 2 haftadir 77lerdeyim artik bu hafta 76-ucundan 75 gorurum insallah. Isilduruyla yer degistirdik

Yaaaaaaaa muhteşem sinnnnnnnnnn❤❤❤

Tesekkur ederim cnm

Aynen canım çok takmamak lazım

Bilmem ki nerdeler benim de çok uykum varrrr
Ohh uyuyun uyuyun misss ben izindeyim diye öğlene kadar yatıyorum ama gece baykuş gibi ayakta kalıyorum

Geçmiş olsun

Kizlar slm giremedim kac zamandir. Yeni yila da girdik, dogum günüm de gecti. Hayat devam ediyor. Güzellikler bu sene yakamizi birakmasin insallah. Hepinizi öpüyorum
nice mutlu sağlıklı yıllarınız olsun inşallah

Gunaydin
Emine titriyor yine atesi cikiyor 20 dk once surup icirdim daha yeni uykuya daldi. Dra msj atmistim gece tum silahlari kullandik serum takicaz artik o zaman dedi
Yaa kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…