Beşinci Mevsim

Evet canım yaparım ama o azimşn tekrar geri gelmesi lazım

Canım senin doktor kontrolün nasıl geçti
Yaparsın yaparsın maşallah azimlisin 3.5 ayda, ben 1 ayda gram veremedim
Çok şükür rabbime arkadaşım, güzel geçti 3 tane nur topu gibi güzel güzel yumurtalarım gelişmiş, yarında çatlatma iğnemi vurulacam, gerisi Allahın takdiri, nasip eder inşallah, çok istiyorum

Yaaaaaaa ben bile heyecanlandım rabbim yüzünü güldürür inşallahhhhh

Yaaaaaaa ben bile heyecanlandım rabbim yüzünü güldürür inşallahhhhh
Bende çok heycanlıyım, ilk kez deniyorum, hem heycan hem duygusallık hem korku hepsi bir arada müzik dinlesem ağlıyorum, çok istiyorum sanırım ama kısmet
İnşallah arkadaşım çok teşekkür ederim

Bende çok heycanlıyım, ilk kez deniyorum, hem heycan hem duygusallık hem korku hepsi bir arada müzik dinlesem ağlıyorum, çok istiyorum sanırım ama kısmet
İnşallah arkadaşım çok teşekkür ederim
Canım hiç öyle düşünme herşey sıradanmış ve olağanmış gibi davran.

Güzel günleri düşün o misssss kokuyu içine çekeceğin anı düşünnn

Psikoloji çok önemli

Say ablacım say :) eşim yarın sabah memlekette inşallah 2 gün erken izin aldı çünkü ben çatlatma iğnesi vurulacam, rabbim hayırlısını versin
MaşallahYatcaz kalkcaz hooop yanında.cooook sevindim canım yaaa.
Kumsalim iyiyim ...demek kilo vermek istiyorsun bu çok güzel. cok kolay olacak bundan sonraki aşama. Daha önce takimdaydin değil mi kurallar ağır gelmezse 6. takıma gelsene. Kızlarla çok güzel motive oluyoruz. Sohbet muhabbet diyet tüyoları derken hafta sonunda bakmışsın eksidesin. Kendi başıma yapabilirim diyorsan da aslında bu en zoru gün içinde ne yiyip yememene karar veriyorsun şeker, karbonhidrat hazır gıdaları çıkararak ve de aç kalmayarak bol hareket , bol su içerek zayifliyorsun. Sabah harika bol proteinli bir kahvaltı, yumurta, peynir, yeşillik diğer öğünlerde sebze, protein gene ...aksam dan sonra da yemiyorsun...bu düzen oturunca istikrarlı bir şekilde inceliyorsun. Benim tavsiyem yanıma gelmen tabi...
İyiyiz canım sen nasılsın?
Diyet işlerinden @Elhan abla sorumlu vallahi :) fıstık gibi olmasına rağmen kilo veriyor ve çokta azimli, o seni motive eder tatlı diliyle
Açıklama yaptım kuzu. Çok teşekkür ederim. Her zamanki gibi yine çok zarifsin.
Ben o yumurtaları öperim...güzel güzel bebek oluversin bi tanesi bile yeter bize...Allah'ın takdiri tabi ... İki ye de yok demeyiz.

3 bile yok demem, baloncuk çıldırdı

Günaydınnnnnn günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnn günaydıııınnnnnn
Çok çok çok güzel hayırlı gün olsun inşallahhhhhh Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin

He valla hoş olmir Dakika tut...hatta burdaysak vakit tamam der kovariz seni.

Evet evet dakika tut, bizdende uzak klma ama kitap okumak bir başka

6 çocukla o kiloda olması normal degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…