Beşinci Mevsim

Yeşil çayla karşılıksız aşk yaşıyoruz şu anda canım. Zevkle icemedim bir türlü...İyi geçiyor sayilir...Sen napiyorsun Handecim?
Bende Yeşilçayı
bi türlü sevmemiyordum ama Yasemin Kokulu olanı gerçekten çok güzel zevkle içiyorsun bi dene istersen🤔🤔🤔

Bende ortalığı topladım kızı uyutup kahve içmeyi bekliyorum dört gözle :KK53:
Bende sevemiyorum ya garip bir tadı var ama çok faydalıymış :KK43:

🤗 yaşıyorum ama çoook yorgunum, taşınalı 6 ay olcak sağolsun komşucuklarım hoşgeldin ziyaretinde bulundu :KK70: günlerdir onun stresiyle buralara giremedim bebişim ama aklım hep burdaydı valla:KK36:
6 aydır komşular hoşgeldinemi geliyorz maşallah ya gelib tebriği gibi :) çok sevmişler demek ki 🌹

Allah gönlüne göre versin insallah canim 🤗
Ben de severim kendisini 😎 cocuklarin pesinde kosturmaktan müzik bile dinlemeyi unutmusum🤦
Amin teşekkür ederim güzel kalpli arkadaşım🌹 cem adrian sevilmezmi sesi efsane ya :) koştururken kulaklık tak koştur, hem belki stresi alır 🎈🎈

Günaydınn tatlışlarr. Bugünkü ikl GÜNAYDIN benden olsun😍😍
Mucuk mucuk herkesleree😘😘😘👭👭
Nördünüz bakalı mm❔
Günaydınnnnnnn umutlu annemiz 🌹😘 yine her sabah olduğu gibi işe geldik şöyle mis gibi uykuyu alıp yayıla yayıla kahvaltı yapmak varken :KK43:

Elhan ablacım özledik nerelerdesin diyet seni yoruyor sanırım :KK43:

Selam canım nasılsın

Mavimli özledik 🌹
Tatlım iyiyim. Dediğin gibi iki gün sıkı diyetteydim bugün normale döndüm. Mide bulantısı yaptı sürekli hurma yemek. Dayanamadım tatlım. Sende ne var yok..eşin ne zaman izne ayriliyordu?

🤗 yaşıyorum ama çoook yorgunum, taşınalı 6 ay olcak sağolsun komşucuklarım hoşgeldin ziyaretinde bulundu :KK70: günlerdir onun stresiyle buralara giremedim bebişim ama aklım hep burdaydı valla:KK36:
Bayilmislardir 😪şimdi bunlar senin peşini bırakmazlar kötü oldu... :işsiz:
Hayirli olsun güle güle oturun bu arada kendi dertlerimden ne haberler kacirmisim.
Lilim çok nadir geliyor fazla bir şey kaciirmadin mavişim.
Günaydınn tatlışlarr. Bugünkü ikl GÜNAYDIN benden olsun😍😍
Mucuk mucuk herkesleree😘😘😘👭👭
Nördünüz bakalı mm❔
Sana da günaydın umudum. İyilik güzellik olsun hep. Yeni bir bebegimiz oldu biliyorsun sanırsam. Ondan sonra bi tane de olma yolunda bekliyoruz. Baloncuk icabına bakacak...haberler bu şekerim.
Bende sevemiyorum ya garip bir tadı var ama çok faydalıymış :KK43:

6 aydır komşular hoşgeldinemi geliyorz maşallah ya gelib tebriği gibi :) çok sevmişler demek ki 🌹

Amin teşekkür ederim güzel kalpli arkadaşım🌹 cem adrian sevilmezmi sesi efsane ya :) koştururken kulaklık tak koştur, hem belki stresi alır 🎈🎈

Günaydınnnnnnn umutlu annemiz 🌹😘 yine her sabah olduğu gibi işe geldik şöyle mis gibi uykuyu alıp yayıla yayıla kahvaltı yapmak varken :KK43:
Yeşil çay içmeden diyet tam olmuyor gibi bir his var içimde tatlım mecburen içiyorum.
Günaydın güzel yürekli arkadaşlar 🎈
Çok çok çok mutlu umutlu neşeli bir gün olsun inşallah 🌹
Senin de çok güzel geçsin tatlım... Üşütme dikkat et kendine sicak tut ayaklarını .
selam cnm..
ben çok yoğunum tekim bu hafta o yüzden çok bakamıyorum balım :KK200:
Kolay gelsin canım. Seni pencerenin önünde masanda hayal ediyorum. Telefonla özel misafirim var sade iki kahve desen, çekmeceden Antep fıstıklı lokumunu çıkarsan ah....hayali bile tatlı di mi
Günaydın gençler..
Günaydın bebem...o elindeki evraktaki rakam ne öyle...😥 Bı de acele diye telefon açıyor bak adama...imzalama tatlım sürünsün pis adam 😂

Bayilmislardir 😪şimdi bunlar senin peşini bırakmazlar kötü oldu... :işsiz:
Lilim çok nadir geliyor fazla bir şey kaciirmadin mavişim.
Sana da günaydın umudum. İyilik güzellik olsun hep. Yeni bir bebegimiz oldu biliyorsun sanırsam. Ondan sonra bi tane de olma yolunda bekliyoruz. Baloncuk icabına bakacak...haberler bu şekerim.
Yeşil çay içmeden diyet tam olmuyor gibi bir his var içimde tatlım mecburen içiyorum.
Senin de çok güzel geçsin tatlım... Üşütme dikkat et kendine sicak tut ayaklarını .
Kolay gelsin canım. Seni pencerenin önünde masanda hayal ediyorum. Telefonla özel misafirim var sade iki kahve desen, çekmeceden Antep fıstıklı lokumunu çıkarsan ah....hayali bile tatlı di mi
Günaydın bebem...o elindeki evraktaki rakam ne öyle...😥 Bı de acele diye telefon açıyor bak adama...imzalama tatlım sürünsün pis adam 😂
ay ne kadar güzel anlattın. hepsini istiyorum :KK70:
inş yolun düşerse yine yaparız canım.. :KK15:

ay ne kadar güzel anlattın. hepsini istiyorum :KK70:
inş yolun düşerse yine yaparız canım.. :KK15:
Yavrum hep bana rabbena olmaz ki Bursa' nin güzellikleri dostları çağırıyor gel de yaşayak :rolleyes: Canım kardeşim memleketlim, torpağımmmm:KK200::KK200:
Hep kendini iyi hissetmeni diliyorum. Narinliğin hiç incinmesin.Her yaz inşallah önceliğim arasindasin bundan sonra.

Yavrum hep bana rabbena olmaz ki Bursa' nin güzellikleri dostları çağırıyor gel de yaşayak :rolleyes: Canım kardeşim memleketlim, torpağımmmm:KK200::KK200:
Hep kendini iyi hissetmeni diliyorum. Narinliğin hiç incinmesin.Her yaz inşallah önceliğim arasindasin bundan sonra.

ahh ben de ne çok isterim. attığın fotoğraflar hala aklımda. ne güzel manzaralar var öyle.
inş olurda gelirsem muhakkak bir kahve keyfimiz olur :KK66:
amin cnm. bu güzel dileklerin kat kat fazlası da senin hayaını şenlendirsin inş cnm.
bir günün hep öncekinden daha tatlı olsun.
seviyorum seni (kalp kalp öpücük öpücük) emoji şeysi çalışmadı da

Merhaba tatlım iyiyim çok şükür. Hurma-yoğurt diyeti yapıyorum iki gündür. Platodan çıkamadım bir türlü bu sene kilo vermekte çok zorlanıyorum canım. Salona gitmiyorum yürüyüşle yetinirim dedim ama yetmiyor.
Aynen ya ocagimiz söndü gibi...ne güzel hatiralarimiz oldu orada...
Ben burdayım bebem...sen napiyorsun

Kaç gün yapacaksın hurma yoğurdu canim ?
Kaç kaldı hedefine,stres yaptigin için olabilirmi?
Selam kızlarrrrr❤❤❤❤❤❤

Selam canım , nasılsın ?
Yeşil çayla karşılıksız aşk yaşıyoruz şu anda canım. Zevkle icemedim bir türlü...İyi geçiyor sayilir...Sen napiyorsun Handecim?

Meryemim hiç sevemedjm yeşil çayı hiç.. bayat balık gibi kokuuo bana😁
Bu aralar biraz yogunluk var giremiyorum cok aklimdasiniz 🥰

Hoşgeldin canım fırsat buldukça uğra lütfen
İyiyim ablam sizler nasilsiniz @Elhan

Nasıl oldunuz analı kızlı canım ?

Kolay gelsin.. çok yoğun günler geçiriyorsun.. umarım bir an önce geçerde daha sık gelirsin 🥰
Günaydın güzel yürekli arkadaşlar 🎈
Çok çok çok mutlu umutlu neşeli bir gün olsun inşallah 🌹

Amin canım 😘🙏
selam cnm..
ben çok yoğunum tekim bu hafta o yüzden çok bakamıyorum balım :KK200:

Kolay gelsin .. neden yalnızsın izin dönemi de değil ama ..

X