Beşinci Mevsim

Keratin yaptırdım, yarında boyamı yapacam, gebelikte keratin yapılmazmış, olurda rabbim nasip ederse diye önden yapayım dedim, bu ay ümitliyim Allah yüzümü güldürsün 🌹
Tatlım güle güle kullan. Kıvırcık mi saçın? Yoksa bakım için mi yaptırdın . :nazar: :KK200: Kim bilir ne şeker bir şey olmuşsundur canım benim. Er kişisini iyi kolla bu ay...aslında bir izin falan alsa muhtemel günler için daha garanti olurdu. :KK66:

Tatlım güle güle kullan. Kıvırcık mi saçın? Yoksa bakım için mi yaptırdın . :nazar: :KK200: Kim bilir ne şeker bir şey olmuşsundur canım benim. Er kişisini iyi kolla bu ay...aslında bir izin falan alsa muhtemel günler için daha garanti olurdu. :KK66:
Belli yere kadar kıvırcık, belli yerden sonra dalgalı ve kabarık cok kötü bir saçım var malesef abla, o yüzden keratin yaptırdım ama çok rahat oluyor keratin tabi 🌹 ablacım eşim izin aldı geliyor ay sonuna kadar o yüzden böyle içim içime sığmıyor 🌹

Belli yere kadar kıvırcık, belli yerden sonra dalgalı ve kabarık cok kötü bir saçım var malesef abla, o yüzden keratin yaptırdım ama çok rahat oluyor keratin tabi 🌹 ablacım eşim izin aldı geliyor ay sonuna kadar o yüzden böyle içim içime sığmıyor 🌹
Saç tipin benimkinin aynısı. Kısa olduğunda tam bonus oluyorum.Omuzlarima inince ancak rahat ediyorum. Düşünüyorum ben de keratini...Ooo süpermiş hadi gözün aydın tatlım. Ön hazırlıklar da tamamlanmak üzere... Güzel zamanlar geçir tatlım...:21:

Saç tipin benimkinin aynısı. Kısa olduğunda tam bonus oluyorum.Omuzlarima inince ancak rahat ediyorum. Düşünüyorum ben de keratini...Ooo süpermiş hadi gözün aydın tatlım. Ön hazırlıklar da tamamlanmak üzere... Güzel zamanlar geçir tatlım...:21:
Çok Yakışır sana ablacım 🌹 teşekkür ederim 😘😘😘

Iyi pazarlar kizlar
Naneli yesilcayimi ictim simdi yemek yapma vakti. Mutfaga gecmeden size bir bakayim dedim ❤

Sagol cnm. Kuaforun nasil gecti neler yaptirdin bakalim. Sacini mi boyattin 😉

Aaaaaaa sakin kilo alma :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
kilo almadan gel bizi motive et. Kilo nasil korunur onu ogret bize. Ben kilo verme isi bittiktwn sonraki surecten cok korkuyorum :KK43:

Sagol cnm
Bugunku isleri de atlatsam iyi ama sonra yenileri gelecek. Evin isi hic bitmiyor yani gelisine birakiyorum artik. Yapabildigimi yapip yapamadigimi ertesi gune birakiyorum 😉

Cok guzel bir haber cnm mesajini okudugumdan beri yuzume mutluluk yansidi resmen. Bizim yerimizede kokla o melegi mis kokuyordur simdi o. Saglikla sihhatle huzurla sevgiyle buyutun insallah bebeginizi ❤❤❤

Ilk defa yaptim ama tadina bakamadim bu daha kotu :KK43:
Seviye 9da cumartesi aksam ve pazar sabah serbest ogun var ev yapimi tatlida yiyebiliyorsun artik o zaman yaparim kendim icin.
Youtube da refika'nin kanalindan aldim tarifi (bu arada cok begeniyorum onu) ama onun kullandigi markalari kullanmadim. Kremayi a101 markasi beyaz peyniride migros marka taze beyaz peynir kullandim 😉 nerde ne uygunsa onu aliyorum 😂

Hemen not aldım canım.. aynen ben de öyle yapıyorum nerede uygunsa oradan alışveriş :)) naapak yani 😁
Bu arada kilo koruma çek zevkli her gün muhakak spor yapıyorum .. ve kendine 3-5 kg. Opsiyon bırak o aralikta git gel yapabilirsin.. bi üst sınırın olsun oraya yaklaştığın an yeniden hareketi çoğaltıp yemeyi azaltirsin.. ve sen çok iyi becerirsin bundan sonra eminim....
Allah razı olsunn💕

Çok sağoll. Aminnn😊 inşaallahhh..

Aminn

Aminn. Darısı başına inşaallahhh😇

Kız😇şükür evet iyiyiz

Çokk sağol gülümsemen içinn😊😊

Ayy kız bebek.. bıcır bıcır nasıl tatlı olacaktır büyüdükçe 🥰🥰🥰🙏
Keratin yaptırdım, yarında boyamı yapacam, gebelikte keratin yapılmazmış, olurda rabbim nasip ederse diye önden yapayım dedim, bu ay ümitliyim Allah yüzümü güldürsün 🌹

İyi günlerde kullan canım.. ben de düşünüyorum Brezilya fön. Saç modelim küt dümdüz olsun istiyorum bir de bakım olsun.. kuaför sana da tuzsuz şampuan onerdimi ?

Sen her halinle fistiksin beybisi🥰
Yok canım. O gün yagdi, biraz catılarda var. Ama soğugu, ayazı var❄⛄😆

Offf nasıl soğuk olur 🥶🥶
Bugün herkes nasıl 🌹 nasıl gidiyor 🧚‍♀️

İyiyiz canım sen nasılsın?

Hemen not aldım canım.. aynen ben de öyle yapıyorum nerede uygunsa oradan alışveriş :)) naapak yani 😁
Bu arada kilo koruma çek zevkli her gün muhakak spor yapıyorum .. ve kendine 3-5 kg. Opsiyon bırak o aralikta git gel yapabilirsin.. bi üst sınırın olsun oraya yaklaştığın an yeniden hareketi çoğaltıp yemeyi azaltirsin.. ve sen çok iyi becerirsin bundan sonra eminim....

İyi günlerde kullan canım.. ben de düşünüyorum Brezilya fön. Saç modelim küt dümdüz olsun istiyorum bir de bakım olsun.. kuaför sana da tuzsuz şampuan onerdimi ?

Offf nasıl soğuk olur 🥶🥶

Yk cnm önermedi, maske yapıyorum ben belkide ondan önermedi ama genellikle tuzsuz şampuan öneriliyormuş duymuştum

Offf nasıl soğuk olur 🥶🥶

Teveccühün efendim. O senin fistikligin hem. :KK22:

Hepimizin yeni haftasi hayirli olsun kizlar :KK68:

Offf nasıl soğuk olur 🥶🥶

Insallah goruruz abla o gunleri yaa

8.takimı kapatmış bahar.. çok üzüldüm 😔 mezun olduğum takım ...
Boyle olacagi belliydi zaten. Bir tek ben kalmistim takimda zaten :KK43:

X