- 25 Temmuz 2016
- 1.063
- 3.722
Gözün aydın olsun baloncukHerkese günaydın, güzel bir gün olsun inşallah
Benim için dün güzeldi, hormon sonuçlarım iyi çıktı, herşey şimdilik yolunda, inşallah rabbim son adımıda hayırla sonuçlandırır
Eline sağlıkIyi aksamlar kizlar
Misafirler gitti bulasik ve etraf toplama isi kaldi.
Saat 8 gibi kalkar is basi yaparim insallah azicik daha dinleneyim
Allah yardımcılari olsun öbür kızların da...
Ticareti pek bilmem ama söz konusu sevdiğim insanlar olunca hedefe kitlenirim kimselere kaptirmam yenomYa bugün çok mutlu oldum eksikmiş bir tarafım...eksikler hala çok da yavaş yavaş artık
O yağları kimseye yedirmem@Lilimam bebem gelsene bi bak noldu Asibem nirde bı bak....
Ohhhhh gelsin kilolareline sağlık arkadaşım
Herkese merhaba, hayırlı güzel günler olsun, bugün geç katıldım aranıza, doktordaydım birazdan tahlil sonuçlarımı öğrenecem, hayırlısı ile inşallah
Bi ugrayım dedimdihatırdasınız
Ohh sıcacıktır şimdiHerkes nasıl,umarım çok iyidir...
Ben de haftasonu telaşı işte.. bir saat yürüyüp geldim.. şimdi çay iciyorum istermisiniz sizde
Asibeyi yanıma aldım...Meğerse hala bir taraflarim eski takımda kalmış...çok güzel anılar biriktirdik acı ama çoğunlukla tatlı, Yenam. Asibe 6. takımda devam edecek inşallah onun için çok mutlu oldum.Ne bakalım seni mutlu eden olay :).. ayrıca hep mutlu ol canım
Herşey gönlünce olsun canım.. dualarimizdasin
Canım nasıl geçti günün? Niyetlenebildin mi?Bende tutucam inşllah yarın ve diger günler.Rabbim kabul etsin kardeşlerim hepimizinkini inşallah
İyiyim bitanem. Senin de çok güzel geçsin akşamın inşallah.Herkese iyi akşamlar, nasılsınız arkadaşlar, sessiz kalmış buralar
Yok ablam, tam olarak bitmedi lekelenmeCanım nasıl geçti günün? Niyetlenebildin mi?
Hadi bakalım yarına mis gibi temizsin o zaman...Yok ablam, tam olarak bitmedi lekelenmeyarın inşallah
Ohh mis afiyet şeker olsunİyiyim bitanem. Senin de çok güzel geçsin akşamın inşallah.İki oturumlu sınav gorevim vardı bugün. Eve 18.00 gibi girebildim. Şu an çay faslindayim senin gibi yanında kuru üzüm.
İyi gecelerrHerkese iyi akşamlar, nasılsınız arkadaşlar, sessiz kalmış buralar
Afiyet olsunnHerkes nasıl,umarım çok iyidir...
Ben de haftasonu telaşı işte.. bir saat yürüyüp geldim.. şimdi çay iciyorum istermisiniz sizde ☺
Selin güzel arkadaşım nerelerdesinİyi gecelerr
Günaydın canım. Seliiiin nirdesin gız ben de merak ediyorum seni.Selin güzel arkadaşım nerelerdesin
Asibeyi yanıma aldım...Meğerse hala bir taraflarim eski takımda kalmış...çok güzel anılar biriktirdik acı ama çoğunlukla tatlı, Yenam. Asibe 6. takımda devam edecek inşallah onun için çok mutlu oldum.Beraber olsun hep mutlu olalım
Afiyet olsunn