- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
Iyi aksamlar kizlar
Misafirler gitti bulasik ve etraf toplama isi kaldi.
Saat 8 gibi kalkar is basi yaparim insallah azicik daha dinleneyim
Kolay gelsin hasibecim
Ohh sıcacıktır şimdi eline sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi aksamlar kizlar
Misafirler gitti bulasik ve etraf toplama isi kaldi.
Saat 8 gibi kalkar is basi yaparim insallah azicik daha dinleneyim
Ohh sıcacıktır şimdi eline sağlık
Canım kilo almadan gel tadımlık olsun.Ohh sevindim .. bi ben yokum yani
Kilo alıp geleyim bari canım çekti
Teşekkür ederim, beraber olsun...
Pek görünmüyorsun?
Mutlu sürprizlerle dolu güzel bir pazar günü geçirmek nasip olsun tatlım...aktif , dinamik, heyecanlıMusmutlu pazarlar diliyorum sevdiklerinizle, sevenlerinizle
Canım kilo almadan gel tadımlık olsun.
Mutlu sürprizlerle dolu güzel bir pazar günü geçirmek nasip olsun tatlım...aktif , dinamik, heyecanlı
Size gelsin
Sana huzur veren bize de verir. hadi dinlemeye o zaman.Yenama da koca bir öpücük.Allahım nasıl güzel sabah sabah nasıl güzellllllllll ben cem adrian fanıyımda sesini çok beğeniyorum, bana huzur veriyor
Selin güzel arkadaşım nerelerdesin
Günaydın canım. Seliiiin nirdesin gız ben de merak ediyorum seni.
Çok sağolun kızlar. Hastanedeyim şuan.kaç gündür aslında ... doğum yaptım çok şükürr. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsinOhh sevindim .. bi ben yokum yani
Pek görünmüyorsun?
Allahım nasıl güzel sabah sabah nasıl güzellllllllll ben cem adrian fanıyımda sesini çok beğeniyorum, bana huzur veriyor
Çok sağolun kızlar. Hastanedeyim şuan.kaç gündür aslında ... doğum yaptım çok şükürr. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin
Aman Allah'ım sen hamile miydin nasıl da unutmuşum... Hayırlı olsun canım. Şaşkınlık ve sevinci aynı anda yaşıyorum. Sağlıkla sevgiyle büyüt kuzuyu. Amin inşallah baloncukumuz a da nasip olsun. Miniminnacik bir bebegimiz oldu demek...Çok sağolun kızlar. Hastanedeyim şuan.kaç gündür aslında ... doğum yaptım çok şükürr. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin
Gözün aydın cnm hayırla büyüt inşallahÇok sağolun kızlar. Hastanedeyim şuan.kaç gündür aslında ... doğum yaptım çok şükürr. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin
SurprayzzzAman Allah'ım sen hamile miydin nasıl da unutmuşum... Hayırlı olsun canım. Şaşkınlık ve sevinci aynı anda yaşıyorum. Sağlıkla sevgiyle büyüt kuzuyu. Amin inşallah baloncukumuz a da nasip olsun. Miniminnacik bir bebegimiz oldu demek...
Kar devam ediyomu canım ?Gözün aydın cnm hayırla büyüt inşallah
Sağlıkla büyüt inşallah canım, Allah analı babalı büyütsünÇok sağolun kızlar. Hastanedeyim şuan.kaç gündür aslında ... doğum yaptım çok şükürr. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin
Ohhh mis gibi bebek kokusu sardı buraları. Kızımız mi oldu oğlumuz mu sevinçten sormayı unutmuşum. Biz analar için çocuk olsun da cinsiyet önem arz etmiyor bak işte ispatı anca aklıma geldi. milkk kuzuuuu napiyon emzirdin mi bebişi? Sağlığı iyi mi tatlım? Bı de seysini soracaktımSurprayzzz
Sagol cnm. Kuaforun nasil gecti neler yaptirdin bakalim. Sacini mi boyattinEline sağlık ben dün akşamdan başladım, bugün sabah devam ettim temizliğe, sonra kuaförün yolunu tuttum, yeni bir seneye yeni umutlarla geçmek için her türlü yolu deniyorum
Aaaaaaa sakin kilo almaOhh sevindim .. bi ben yokum yani
Pek görünmüyorsun?
Sagol cnmKolay gelsin hasibecim
Cok guzel bir haber cnm mesajini okudugumdan beri yuzume mutluluk yansidi resmen. Bizim yerimizede kokla o melegi mis kokuyordur simdi o. Saglikla sihhatle huzurla sevgiyle buyutun insallah bebeginizi ❤❤❤Çok sağolun kızlar. Hastanedeyim şuan.kaç gündür aslında ... doğum yaptım çok şükürr. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin
Ilk defa yaptim ama tadina bakamadim bu daha kotuHasibeeeee sansebastian tarifini istiyorum çok acele plizzzz o ne muhteşem görüntü idi zalım
Bulamiyorum
Allah razı olsunnAaa çok sevindim çünkü ben de çok severim.. sen de paylaş arada o zaman dinleriz
Yaaa ne güzel bi haber.. sağlıkla huzurla büyüt bebeğini..
Çok sağoll. Aminnn inşaallahhh..Aman Allah'ım sen hamile miydin nasıl da unutmuşum... Hayırlı olsun canım. Şaşkınlık ve sevinci aynı anda yaşıyorum. Sağlıkla sevgiyle büyüt kuzuyu. Amin inşallah baloncukumuz a da nasip olsun. Miniminnacik bir bebegimiz oldu demek...
AminnGözün aydın cnm hayırla büyüt inşallah
Aminn. Darısı başına inşaallahhhSağlıkla büyüt inşallah canım, Allah analı babalı büyütsün ❤
Kızşükür evet iyiyizOhhh mis gibi bebek kokusu sardı buraları. Kızımız mi oldu oğlumuz mu sevinçten sormayı unutmuşum. Biz analar için çocuk olsun da cinsiyet önem arz etmiyor bak işte ispatı anca aklıma geldi. milkk kuzuuuu napiyon emzirdin mi bebişi? Sağlığı iyi mi tatlım? Bı de seysini soracaktım
Çokk sağol gülümsemen içinnIyi pazarlar kizlar
Naneli yesilcayimi ictim simdi yemek yapma vakti. Mutfaga gecmeden size bir bakayim dedim ❤
Sagol cnm. Kuaforun nasil gecti neler yaptirdin bakalim. Sacini mi boyattin
Aaaaaaa sakin kilo alma
kilo almadan gel bizi motive et. Kilo nasil korunur onu ogret bize. Ben kilo verme isi bittiktwn sonraki surecten cok korkuyorum
Sagol cnm
Bugunku isleri de atlatsam iyi ama sonra yenileri gelecek. Evin isi hic bitmiyor yani gelisine birakiyorum artik. Yapabildigimi yapip yapamadigimi ertesi gune birakiyorum
Cok guzel bir haber cnm mesajini okudugumdan beri yuzume mutluluk yansidi resmen. Bizim yerimizede kokla o melegi mis kokuyordur simdi o. Saglikla sihhatle huzurla sevgiyle buyutun insallah bebeginizi ❤❤❤
Ilk defa yaptim ama tadina bakamadim bu daha kotu
Seviye 9da cumartesi aksam ve pazar sabah serbest ogun var ev yapimi tatlida yiyebiliyorsun artik o zaman yaparim kendim icin.
Youtube da refika'nin kanalindan aldim tarifi (bu arada cok begeniyorum onu) ama onun kullandigi markalari kullanmadim. Kremayi a101 markasi beyaz peyniride migros marka taze beyaz peynir kullandim nerde ne uygunsa onu aliyorum
Analı babalı büyüsün. Bahtı açık olsun.Allah razı olsunn
Çok sağoll. Aminnn inşaallahhh..
Aminn
Aminn. Darısı başına inşaallahhh
Kızşükür evet iyiyiz
Çokk sağol gülümsemen içinn
Keratin yaptırdım, yarında boyamı yapacam, gebelikte keratin yapılmazmış, olurda rabbim nasip ederse diye önden yapayım dedim, bu ay ümitliyim Allah yüzümü güldürsünIyi pazarlar kizlar
Naneli yesilcayimi ictim simdi yemek yapma vakti. Mutfaga gecmeden size bir bakayim dedim ❤
Sagol cnm. Kuaforun nasil gecti neler yaptirdin bakalim. Sacini mi boyattin
Aaaaaaa sakin kilo alma
kilo almadan gel bizi motive et. Kilo nasil korunur onu ogret bize. Ben kilo verme isi bittiktwn sonraki surecten cok korkuyorum
Sagol cnm
Bugunku isleri de atlatsam iyi ama sonra yenileri gelecek. Evin isi hic bitmiyor yani gelisine birakiyorum artik. Yapabildigimi yapip yapamadigimi ertesi gune birakiyorum
Cok guzel bir haber cnm mesajini okudugumdan beri yuzume mutluluk yansidi resmen. Bizim yerimizede kokla o melegi mis kokuyordur simdi o. Saglikla sihhatle huzurla sevgiyle buyutun insallah bebeginizi ❤❤❤
Ilk defa yaptim ama tadina bakamadim bu daha kotu
Seviye 9da cumartesi aksam ve pazar sabah serbest ogun var ev yapimi tatlida yiyebiliyorsun artik o zaman yaparim kendim icin.
Youtube da refika'nin kanalindan aldim tarifi (bu arada cok begeniyorum onu) ama onun kullandigi markalari kullanmadim. Kremayi a101 markasi beyaz peyniride migros marka taze beyaz peynir kullandim nerde ne uygunsa onu aliyorum