Sağol cqnımHosgeldin cnm
Hafizanada bi masallah diyip boncuk koyalim
Lili merhaba canım hoşgeldin , aynı benim gibi yapmışsın 3. Içın eşim baya istedi ama ah dedim vah dedim yaş dedim geçti dedim yeter dedim olmazmi didim şükür hızla uzaklaştık Allah olmayanlara versin isteyenlere versin bizimkilere de uzun sağlıklı ömürler versin aminHeheyttt hafızamı unutanlar utansın
Yok yapmadım o fikirden hızla uzaklaştım canımyaz dedim burç dedim ay dedim gün dedim vazgeçtim
Neden öyle göreyimSayfa kirliliği gibi mi gördü negom ...eyvah eline deterjan bez almasa bari
Oh elinize sağlık, barbie evimiBen de bugun cocuklarin odasini duzenledim. Oyuncaklari ayirdim. Bir kismini vercem iyilerini satarim herhalde bakalim ayarlicam bir sekilde. Indirimden kizlara barbie evi aldim onuda kurunca kocaman bir sey oldu. Ev icin odanin seklini degistirdim
Incik cincik oyuncaklari ayir derken sporda kaldi gidemedim. Ama totosumun uzerinede yeni oturdum butun gun
GünaydınnGünaydın, mutlu pazarlar
Eşimin arkadaslari Basmane deki dış hastanesini övmüş Ler daha hızlı ilerliyor ugrastirmiyoelar diye bir de orayı deneyeceğiz bizim tedavi biraz sıkıntılı her diş hekimi yanaşmıyor birde
Selam kızlar sayfanız çokkkk güzel hepsini okudum
Beni de alın aranızaaaaa
Ben de bugun cocuklarin odasini duzenledim. Oyuncaklari ayirdim. Bir kismini vercem iyilerini satarim herhalde bakalim ayarlicam bir sekilde. Indirimden kizlara barbie evi aldim onuda kurunca kocaman bir sey oldu. Ev icin odanin seklini degistirdim
Incik cincik oyuncaklari ayir derken sporda kaldi gidemedim. Ama totosumun uzerinede yeni oturdum butun gun
Lili merhaba canım hoşgeldin , aynı benim gibi yapmışsın 3. Içın eşim baya istedi ama ah dedim vah dedim yaş dedim geçti dedim yeter dedim olmazmi didim şükür hızla uzaklaştık Allah olmayanlara versin isteyenlere versin bizimkilere de uzun sağlıklı ömürler versin amin
İyiyiz sen nasılsın Yena
Kızım 28 aylık ben 32 yaşındayım yani elimi çabuk tutsam iyi ederim öyle çokta genç sayılmamŞuan çocuğun kaç yaşında
Kız yaşın fazla değilsen pişman olmazsın ama bir an önce yap sonra rahat edersin
Sağol canım o senin kalbinin güzelliği❤❤❤
Hımmmmm evet takımdan hatırlıyor olabilirsin yaniiiiiiii biraz kilo aldım 11 kilocukkkkkk
Ev hanımıyım 2 kızım var büyük 13 yaşına girecek küçüğüm 15 aylık
Napayım şekerim hayat koşturmacası işte ,sen nasılsın bağ evine gidip geliyomusun yine,kış geldi daha gidilmez heralde amaGız abban gurban ossun. Maşşallah nadeerr yazan varki.. Hepisini takip idemedimm zaar guzum
Nördünn toprraammm
Gıı bide birbardakçay varıdı ona noldiii
Hah işte ben de sendenim ama benim 13 senelik ara kadar vaktim yokSağol canım benim❤❤
İlk başla düşünmüyordum sonra KPSS hazırlandım olmadı işe girdim çıktım en iyisi bebek yapayım dedim
Büyük kızım da çok istiyordu iyiki yapmışım evimizin gülen yüzü oldu cadım❤❤❤❤
Merhaba canım hoşbuldumLili merhaba canım hoşgeldin , aynı benim gibi yapmışsın 3. Içın eşim baya istedi ama ah dedim vah dedim yaş dedim geçti dedim yeter dedim olmazmi didim şükür hızla uzaklaştık Allah olmayanlara versin isteyenlere versin bizimkilere de uzun sağlıklı ömürler versin amin
Umudu kestim senden sanirimKızım 28 aylık ben 32 yaşındayım yani elimi çabuk tutsam iyi ederim öyle çokta genç sayılmam
Napayım şekerim hayat koşturmacası işte ,sen nasılsın bağ evine gidip geliyomusun yine,kış geldi daha gidilmez heralde amaBirbardakcay tam gaz kpss çalışıyor ona gözükmekten korkuyorum ama etiketledim , bu sayfa şahane oldu yeniden buraya girmek için bi sebebim oldu yoksa hiç zevk almıyordum son zamanlarda
Hah işte ben de sendenim ama benim 13 senelik ara kadar vaktim yok
Merhaba canım hoşbuldum
Allah bağışlasın kuzularını, bi kere ah vahlı bahane başlayınca arası uzuyor malesef, bakalım nezaman kabul etcem, eşim hep istiyorda ben de iş yokElhan Meryem hatunum haklı galiba çocuk okula başlasında öyle diycem
Gel bak burda herkesler var molalarında buraya takıl bebişimUmudu kestim senden sanirim
Bu hafta oraya gideceğiz eşimle konuştuk biraz önce daha orda beğen randevu alınabiliyor mu araştırma hastanesi mi orasidaBenim bahsettiğim hastane işte canım.. oraya taşındı ...
Hoşgeldin
Ohhh eline sağlık.. Barbie evi kızımın da vardı..
Hahaha ah dedim vah dedim
Sen neden bizi bıraktın yemek bölümündeGel bak burda herkesler var molalarında buraya takıl bebişim
Hamileyim abla 2.5 aylık daha. Amin teşekkür ederimmAllah kavustursun cnm ❤
Abla yaa
Su an hamile misin cnm dogurdun mu. Saglikla buyut insallah bebegini hayirli olsun