Beşinci Mevsim

Heheyttt hafızamı unutanlar utansın

Yok yapmadım o fikirden hızla uzaklaştım canım yaz dedim burç dedim ay dedim gün dedim vazgeçtim
Lili merhaba canım hoşgeldin , aynı benim gibi yapmışsın 3. Içın eşim baya istedi ama ah dedim vah dedim yaş dedim geçti dedim yeter dedim olmazmi didim şükür hızla uzaklaştık Allah olmayanlara versin isteyenlere versin bizimkilere de uzun sağlıklı ömürler versin amin

Oh elinize sağlık, barbie evimi bazı kadınlar hiç büyümez, benim gibi, gelip kızlarla oynayabilirim

Eşimin arkadaslari Basmane deki dış hastanesini övmüş Ler daha hızlı ilerliyor ugrastirmiyoelar diye bir de orayı deneyeceğiz bizim tedavi biraz sıkıntılı her diş hekimi yanaşmıyor birde

Benim bahsettiğim hastane işte canım.. oraya taşındı ...
Selam kızlar sayfanız çokkkk güzel hepsini okudum

Beni de alın aranızaaaaa

Hoşgeldin

Ohhh eline sağlık.. Barbie evi kızımın da vardı..

Hahaha ah dedim vah dedim

Kızım 28 aylık ben 32 yaşındayım yani elimi çabuk tutsam iyi ederim öyle çokta genç sayılmam
Gız abban gurban ossun. Maşşallah nadeerr yazan varki.. Hepisini takip idemedimm zaar guzum
Nördünn toprraammm
Gıı bide birbardakçay varıdı ona noldiii
Napayım şekerim hayat koşturmacası işte ,sen nasılsın bağ evine gidip geliyomusun yine,kış geldi daha gidilmez heralde ama Birbardakcay tam gaz kpss çalışıyor ona gözükmekten korkuyorum ama etiketledim , bu sayfa şahane oldu yeniden buraya girmek için bi sebebim oldu yoksa hiç zevk almıyordum son zamanlarda
Hah işte ben de sendenim ama benim 13 senelik ara kadar vaktim yok
Merhaba canım hoşbuldum
Allah bağışlasın kuzularını, bi kere ah vahlı bahane başlayınca arası uzuyor malesef, bakalım nezaman kabul etcem, eşim hep istiyorda ben de iş yok Elhan Meryem hatunum haklı galiba çocuk okula başlasında öyle diycem

Umudu kestim senden sanirim

Benim bahsettiğim hastane işte canım.. oraya taşındı ...

Hoşgeldin

Ohhh eline sağlık.. Barbie evi kızımın da vardı..

Hahaha ah dedim vah dedim
Bu hafta oraya gideceğiz eşimle konuştuk biraz önce daha orda beğen randevu alınabiliyor mu araştırma hastanesi mi orasida

Aslında bizim çocuğun tedavisini ege başka yere kaptırmak istiyor genetik bölümü nün işine yarayacak tahlil sonuclarimiz belki de son DNA tahlilleri ile kesinleşecek

Ama dış bölümü ilgisiz yoksa genetik ile sürekli irtibat halindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…