- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.553
İnşallah Allah sana da en hayırli zamanda nasip eder. Beklemek umutsuzluk cok zor biliyorumMerhabalar, sağlıkla büyütün, inşallah bende hiç beklemediğim biranda o duyguyu yaşayabilirim, beklemek istemek çok ama çok zor
Selincim aslında zor bir durum ama beterin beteri var Allah sağlıktan düşürmesin diyorum, eşimin iş yerinde bazı haksızlıklar oldu beklemediğimiz olumsuzluklar yaşadık biranda ama Allah büyük
Hosbuldumm teşekkür ederimAllah kavustursun canım... Meryem'in dediğin gibi çok şükür sağlıklilar...
Allah uzun ömürler versin..
Merhaba canım hoşgeldin..
Hayırlı olsun
Her olumsuzluk bizler için.. dayanma gücü ve sabır diliyorum...
Mecburen devam ettik bekledik.. ama uzun yıllar sürdü...
Konak dış hastanesini araştırin orası da araştırma hastanesi aynı zamanda.. daha hızlı ilerliyor diye duymuştum....
Bi sor ki telefonu ortalıkta bırakabiliyor musunSen neden bizi bıraktın yemek bölümünde
Gözün aydın canım hayırlı olsun çok sevindimHamileyim abla 2.5 aylık daha. Amin teşekkür ederimm
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunGözün aydın canım hayırlı olsun çok sevindim
Tamam. Ozaman geri dön seni cok özledim tulayyy sen siz yapamiom beeeennnnBi sor ki telefonu ortalıkta bırakabiliyor musunküçüğüm görür görmez telefona saldırıyor ben de mecbur kalmadıkça göstermiyorum, öyle öyle buralardan soğudum uzaklaştım miniğim ama şimdi yeniden heveslendim
Tamam. Ozaman geri dön seni cok özledim tulayyy sen siz yapamiom beeeennnn
Ya arkadaş millette ne hayırlı arkadaşlar var.Elhan Abla çok sevdiğim bi arkadaşımdan
Kız maşallah büyütmüşsün büyüğü. Anam ne tatlıdır şimdi ikisi de. Kız çocukları deyince gözlerim parlıyor Kumsalim.Şuan çocuğun kaç yaşında
Kız yaşın fazla değilsen pişman olmazsın ama bir an önce yap sonra rahat edersin
Sağol canım o senin kalbinin güzelliği❤❤❤
Hımmmmm evet takımdan hatırlıyor olabilirsin yaniiiiiiii biraz kilo aldım 11 kilocukkkkkk
Ev hanımıyım 2 kızım var büyük 13 yaşına girecek küçüğüm 15 aylık
Paylaşımların devamlı olur inşallah guzum. Sana bir şey olmasın da.Yok ablam yook. Hosuma gitti paylastım öleee
Vaktini iyi degerlendirmişsin canım. Agzinizin tadı bozulmasın. Kadın uretkendir evde de işte de...Sağol canım benim❤❤
İlk başla düşünmüyordum sonra KPSS hazırlandım olmadı işe girdim çıktım en iyisi bebek yapayım dedim
Büyük kızım da çok istiyordu iyiki yapmışım evimizin gülen yüzü oldu cadım❤❤❤❤
. Ben işteNeden öyle göreyim
Yaşımdan utanmam valla ben de oynarım. Hiç Barbie bebeğim olmadı evim de. Biz oyuncaklarimizi kendimiz yapardık. Gazoz kapaklarindan tabak kibrit coplerinden çatal ilaç kutularından dolap....bana hiç oyuncak alındı mı hiç hatırlamıyorum.Oh elinize sağlık, barbie evimibazı kadınlar hiç büyümez, benim gibi, gelip kızlarla oynayabilirim
Yenam bugün öğrencilerim geldi kahvaltıya akşama kadar bırakmadım onlarla keyifli geçti günüm...okulda neler olup bitiyor haberim yokmuşHerkes nasıl çok iyidir umarım
Afiyetler olmuştur inşallah.Ben de iyiyim canımkahvemi yudumlarken burayı okumak çok zevkli
Portakal çiçeğine benziyor ahhh Antalya aşkım depreşti aniden...akşamları nasıl mis kokar orda sokaklar bir bilseniz.Mis kokulu bir günaydınnnEki Görüntüle 2560656
Kiiiiiz çayım nasılsın kuzum...tayniniz çıktı mı sanki çıktıydi tasiniyordunuz öyle hatırlıyorum. Annen nasıl yanına gelmiş gitmişti kilo vermeye devam mı? Ne kiskanirdim seni...parklarda depar atardin bize...uzaktanUmudu kestim senden sanirim
Lilim Lina büyüdü mu iyice...biraz işin kolaylaştı mi daha da mi hareketli prenses şimdi...Bi sor ki telefonu ortalıkta bırakabiliyor musunküçüğüm görür görmez telefona saldırıyor ben de mecbur kalmadıkça göstermiyorum, öyle öyle buralardan soğudum uzaklaştım miniğim ama şimdi yeniden heveslendim
Bu Tülay bilinen bir olay mi reklam mi dizi mi deyiverin heleTamam. Ozaman geri dön seni cok özledim tulayyy sen siz yapamiom beeeennnn
Evetİnşallah Allah sana da en hayırli zamanda nasip eder. Beklemek umutsuzluk cok zor biliyorum
Abla yaNe soru sormuşum kendimden tiksindim. Alintilarimi okudum yukarıdan da
İyi aksamlarİyi akşamlar♀
Limon cicegi ablamortakal çiçeğine benziyor ahhh Antalya aşkım depreşti aniden...akşamları nasıl mis kokar orda sokaklar bir bilseniz
Bayağı kalıcı bir şekilde kazındı tatlım...
Kac taneBayağı kalıcı bir şekilde kazındı tatlım...emin ol gönüldesin.
Mecburen bu şekilde hitap edip kulağını cinlatacagiz büyük kızının.Elhan evet canım büyüğü büyüttüm ama öyle akıllıydı ki küçük cadıyı görünce ben çocuk mu büyütmüşüm diyorum zaten hep annem ilgilenirdi aynı binada oturuyorduk her yere gezmeye giderdi annemle ama küçük cadı düz duvara tırmanıyor
Kumsal büyük kızımın adı canım❤❤❤
Gözümüz gönlümüz şenlendiKac taneGitmiş yaa
Meleğiiiiiim huzurlu ol hep emiiiiiiiiİyi aksamlar