Beşinci Mevsim

Kuzum Allah yardımcınız olsun. Hayırlisi olsun. Ayrıldı mı eşin oradan? Sıkma canını bir şekilde düzelir. Canınız sag olsun tek.

Eşimin arkadaslari Basmane deki dış hastanesini övmüş Ler daha hızlı ilerliyor ugrastirmiyoelar diye bir de orayı deneyeceğiz bizim tedavi biraz sıkıntılı her diş hekimi yanaşmıyor birde

Canım zarpy dilanla Instagram da takiplesiyoruz bazen soruyorum nasılsın naptın diye hiç cevap vermiyor. Sanırım evlenmedi bir şeyler oldu ...
Öylemiii. Üzüldüm inşllah tekrar mutlu olur tatlı kardesimmne kadar da azimli kilo veriyordu. Biranda yok oldu ortadan. İnstagram dan bende takip etmek isterim ablam seni. Sorun olmazsa. Özelden de yazabilşrsin adresini istersen

Kuzum Allah yardımcınız olsun. Hayırlisi olsun. Ayrıldı mı eşin oradan? Sıkma canını bir şekilde düzelir. Canınız sag olsun tek.
Ayrıldı ablacım, mülakattan 98 aldı ama yinede yükseltmediler, nasip böyle olması gerekiyormuş, herşeyde bir hayır var, bunda da vardır inşallah

Eşimin arkadaslari Basmane deki dış hastanesini övmüş Ler daha hızlı ilerliyor ugrastirmiyoelar diye bir de orayı deneyeceğiz bizim tedavi biraz sıkıntılı her diş hekimi yanaşmıyor birde
Geçmiş olsun minik

Ayrıldı ablacım, mülakattan 98 aldı ama yinede yükseltmediler, nasip böyle olması gerekiyormuş, herşeyde bir hayır var, bunda da vardır inşallah

Geçmiş olsun minik
Co ksagolun Allah bin kere razı olsu n hepinizden

Ohhh sonunda hepsiiii bitti
Merhaba hatunlar
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim tek tek alıntılamadım mesaj çok uzar diye

Aklımda kalan bir iki şeyi de yazayım yoksa çatlarım kız umutluanne83 uçuğun hamileliğini ben söyledimya özel odada ne çabuk unuttun benim muhtarlığımı

sonundaoldu ben bişeyler mi kaçırdım minnoşum herşey yoluna girer inşallah

Elhan ablişkooooom biz de ev sahibiyiz değilmi mekan babamın mekanı gibi rahatımda

Hoşbuldum tatlımmm❤❤
Evliyim ev hanımıyım 2 kızım var büyük 13 yaşına girecek küçüğüm daha 15 aylık

Hoşbuldum canımmm
Merhaba hoşgeldin canım
Ben seni biyerden tanıyorum ama nerden emin olamadım, sanırım sizin çocukların topiğinden bi ara İkinci bebişi düşünüyordum ozaman takılmıştım sizin oralara yanılmıyosam @HasibeG de ordandı hatta ertuğrulun halimesi diye birileri de vardı doğruyum demi

Ha bide 6. takım

Yaaaaaa hafızana hayran kaldım bak şuanda

Evet canım bütün takımları doğru tahmin ettinnnn

Eeee yaptın mı bakalım 2. Bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…