Hayırlı olsun ablacım
Malim hellimim
Ohhh negomun sopası olmadan rahat rahat yazdım ya... Teşekkür ederim tatlım hoş geldin. Ayaklarına sağlık.
Nasılsınız efendim
Meleğim
iyiyiz nörüyon elinde şişle
Bende yeniyim ama çok tatlı ferah bir topik, sende hoşgeldin bizim gibi arkadaşım
On parmağında on marifet Rabbim esirgesin ya, lise zamanımdaki edebiyat hocamıda çok seviyordum, bu edebiyat öğretmenlerinde aşırı sempatik bir ruh hali var ya
Yaaa yüreğine sağlık ablacım benim
Allah bağışlasın❤
Utandım bak...
Attila İlhan sağ olsun zamaninda yazmış bırakmış bizlere. Yoksa estağfurullah haddim değil. Biz arada taniticiyiz sadece. Çok teşekkür ederim bu arada. Bu sayfa gerçekten şeker bir hal aldı gün geçtikçe. Gelen arkadaşlar sanki seçilmiş de gelmiş gibi hep pozitif enerji geliyor... Allah esirgesin kem gözlerden ırak tutsun bizleri di mi şekerim.
İyi akşamlar, şimdiden iyi haftasonlari herkese
Canım benim bitanecik Büşram...sana da kolay güzel musmutlu bir hafta sonu nasip olsun.
İyi akşamlarrr
Mutlu haftasonları
Selin pabucu yarım İstanbul güzeli ...nirdesin bebem..sana da iyi akşamlar.
İyi akşamlar kızlar
Nasıl geçti gününüZ?
Beni sorarsanız evdeydim
Akşama annemler gelecek, çay-sohbet
Mektup gibi oldu yalnız
Denizin üstünde müthiş bir fırtına var...Korkunç buralar. Şu saate kadar iyiydi. Annenlerle keyifli bir gece dilerim.
Eki Görüntüle 2559956 o
Evet iki oglandan sonra dogurmya korkunca
kısmet böleymiş. Ama özlemişiz kücük bebek
buyudu bile teyzesı 3u doldurduk
Öperim onu ben
Ben ölürsem akşamüstü ölürüm
Şehre simsiyah bir kar yağar
Yollar kalbimle örtülür
Parmaklarımın arasından
Gecenin geldiğini görürüm
Ben ölürsem akşamüstü ölürüm
Çocuklar sinemaya gider
Yüzümü bir çiçeğe gömüp
Ağlamak gibi isterim
Derinden bir tren geçer
İYİ HAFTA SONLARI CANLARR
Vaaaav Ataol abimin güzel şiirlerinden. İçin sıkılmiyor di mi umutlu annem.
Ablaa çok şaşırdım :) Nerden gördün nerden ben oldugumu anladın :))
Hamilelik durumu beni gerçekten cok şaşırttı çünkü hic beklemiyodum ümidi kesmiştim :) Ben o ay Meryem suresi okumaya başlamıştım bide düzenli yürüyüş yapıyodum. Bi kaç günlügüne de termal kaplıcalara gitmiştik :) Artık hangisi fayda etti bilmiyorum. Adetim 12 gün gecmesine rağmen hâlâ adet olucam ve ilk tedavimize başlıcam diyodum ama olmadım Allaha şükürler olsun :)
Canım bana da bizim muhtar Lilim söyledi. @Lilimam . Araştırdım biraz nickin değiştiğini fark ettim. Bayağı bir zamanımı aldı ama.
Hayırlı sabahlar
Hayırlı geceler limonsuzum. Hakiki çayım.
Günaydınn
Mutlu haftasonları olsunnn
Kız gitti mi annenler. Az önce ben dünkü mesajını mi cevapladım yoksa
Musmutlu hafta sonları
Sana da kuzum.
Öylemiii. Üzüldüm inşllah tekrar mutlu olur tatlı kardesimm
ne kadar da azimli kilo veriyordu. Biranda yok oldu ortadan
. İnstagram dan bende takip etmek isterim ablam seni. Sorun olmazsa. Özelden de yazabilşrsin adresini istersen
Canım hemen yazıyorum. Çok sevinirim. Bu şekilde birbirimizi kaybetmemiz zor oluyor.
Ayrıldı ablacım, mülakattan 98 aldı ama yinede yükseltmediler, nasip böyle olması gerekiyormuş, herşeyde bir hayır var, bunda da vardır inşallah
Geçmiş olsun minik
Hadi ya çok üzüldüm. Bayağı da güzel bir puanı varmış. Allah daha güzel kapılar açsın kuzum. Çok üzülme. İyi gün kötü gün diye söz veriyoruz havada kalmasın di mi bu sözlerimiz. Eşine destek ol birlikte atlatacağız inşallah de...onlar bizim gibi değiller sabirsizlar.
Selam kızlar sayfanız çokkkk güzel hepsini okudum
Beni de alın aranızaaaaa
Kız ben seni de tanıyorum giyaben ama...hoş geldin. Sayfamızı guzellestiren sen dahil gelen güzel yürekler...Aramizdasin . Çok sıkışma ama de bakim kilo problemin var mı? Kendini minicik tanitirsan cok sevinirim.
Hosgelmissin, kimsin, kimlerdensin bakalım.
Karşıdan cevap geliyormuş tatlım. Sen kimsin
Kimsin sen
Biz kimiz
Siz kimsiniz