Beşinci Mevsim

Hayırlı olsun ablacım💖💖
Malim hellimim😍 Ohhh negomun sopası olmadan rahat rahat yazdım ya... Teşekkür ederim tatlım hoş geldin. Ayaklarına sağlık.
Nasılsınız efendim :KK69:
Meleğim 💝 iyiyiz nörüyon elinde şişle 😁
Bende yeniyim ama çok tatlı ferah bir topik, sende hoşgeldin bizim gibi arkadaşım

On parmağında on marifet Rabbim esirgesin ya, lise zamanımdaki edebiyat hocamıda çok seviyordum, bu edebiyat öğretmenlerinde aşırı sempatik bir ruh hali var ya:KK200:
Yaaa yüreğine sağlık ablacım benim :KK36:

Allah bağışlasın❤🎈
Utandım bak...😊 Attila İlhan sağ olsun zamaninda yazmış bırakmış bizlere. Yoksa estağfurullah haddim değil. Biz arada taniticiyiz sadece. Çok teşekkür ederim bu arada. Bu sayfa gerçekten şeker bir hal aldı gün geçtikçe. Gelen arkadaşlar sanki seçilmiş de gelmiş gibi hep pozitif enerji geliyor... Allah esirgesin kem gözlerden ırak tutsun bizleri di mi şekerim.💝
İyi akşamlar, şimdiden iyi haftasonlari herkese:KK25:
Canım benim bitanecik Büşram...sana da kolay güzel musmutlu bir hafta sonu nasip olsun.
İyi akşamlarrr
Mutlu haftasonları
Selin pabucu yarım İstanbul güzeli ...nirdesin bebem..sana da iyi akşamlar.😍
İyi akşamlar kızlar
Nasıl geçti gününüZ?
Beni sorarsanız evdeydim
Akşama annemler gelecek, çay-sohbet
Mektup gibi oldu yalnız:KK72:
Denizin üstünde müthiş bir fırtına var...Korkunç buralar. Şu saate kadar iyiydi. Annenlerle keyifli bir gece dilerim.
Eki Görüntüle 2559956 o

Evet iki oglandan sonra dogurmya korkunca😉kısmet böleymiş. Ama özlemişiz kücük bebek😊buyudu bile teyzesı 3u doldurduk👍💞
Öperim onu ben😘
Ben ölürsem akşamüstü ölürüm
Şehre simsiyah bir kar yağar
Yollar kalbimle örtülür
Parmaklarımın arasından
Gecenin geldiğini görürüm
Ben ölürsem akşamüstü ölürüm
Çocuklar sinemaya gider
Yüzümü bir çiçeğe gömüp
Ağlamak gibi isterim
Derinden bir tren geçer

İYİ HAFTA SONLARI CANLARR🍁🍁🌛
Vaaaav Ataol abimin güzel şiirlerinden. İçin sıkılmiyor di mi umutlu annem.
Ablaa çok şaşırdım :) Nerden gördün nerden ben oldugumu anladın :))
Hamilelik durumu beni gerçekten cok şaşırttı çünkü hic beklemiyodum ümidi kesmiştim :) Ben o ay Meryem suresi okumaya başlamıştım bide düzenli yürüyüş yapıyodum. Bi kaç günlügüne de termal kaplıcalara gitmiştik :) Artık hangisi fayda etti bilmiyorum. Adetim 12 gün gecmesine rağmen hâlâ adet olucam ve ilk tedavimize başlıcam diyodum ama olmadım Allaha şükürler olsun :)
Canım bana da bizim muhtar Lilim söyledi. @Lilimam . Araştırdım biraz nickin değiştiğini fark ettim. Bayağı bir zamanımı aldı ama.
Hayırlı sabahlar :KK52:
Hayırlı geceler limonsuzum. Hakiki çayım. 💝😍
Günaydınn
Mutlu haftasonları olsunnn:KK54:
Kız gitti mi annenler. Az önce ben dünkü mesajını mi cevapladım yoksa😥
Musmutlu hafta sonları 🥰🥰
Sana da kuzum.💝
Öylemiii. Üzüldüm inşllah tekrar mutlu olur tatlı kardesimm😊ne kadar da azimli kilo veriyordu. Biranda yok oldu ortadan😑. İnstagram dan bende takip etmek isterim ablam seni. Sorun olmazsa. Özelden de yazabilşrsin adresini istersen
Canım hemen yazıyorum. Çok sevinirim. Bu şekilde birbirimizi kaybetmemiz zor oluyor. 👍💝
Ayrıldı ablacım, mülakattan 98 aldı ama yinede yükseltmediler, nasip böyle olması gerekiyormuş, herşeyde bir hayır var, bunda da vardır inşallah

Geçmiş olsun minik :KK43:
Hadi ya çok üzüldüm. Bayağı da güzel bir puanı varmış. Allah daha güzel kapılar açsın kuzum. Çok üzülme. İyi gün kötü gün diye söz veriyoruz havada kalmasın di mi bu sözlerimiz. Eşine destek ol birlikte atlatacağız inşallah de...onlar bizim gibi değiller sabirsizlar.
Selam kızlar sayfanız çokkkk güzel hepsini okudum

Beni de alın aranızaaaaa :KK60: :KK200:
Kız ben seni de tanıyorum giyaben ama...hoş geldin. Sayfamızı guzellestiren sen dahil gelen güzel yürekler...Aramizdasin . Çok sıkışma ama de bakim kilo problemin var mı? Kendini minicik tanitirsan cok sevinirim.
Hosgelmissin, kimsin, kimlerdensin bakalım. 😁
Karşıdan cevap geliyormuş tatlım. Sen kimsin
Kimsin sen
Biz kimiz 😂😂😂
Siz kimsiniz 🙁🙁🙁🙁

Ohhh sonunda hepsiiii bitti
Merhaba hatunlar :KK67:
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim tek tek alıntılamadım mesaj çok uzar diye :KK45:

Aklımda kalan bir iki şeyi de yazayım yoksa çatlarım :KK70: kız umutluanne83 umutluanne83 uçuğun hamileliğini ben söyledimya özel odada ne çabuk unuttun benim muhtarlığımı:63::KK53:

@sonundaoldu ben bişeyler mi kaçırdım minnoşum herşey yoluna girer inşallah 💙💙💙

Elhan Elhan ablişkooooom biz de ev sahibiyiz değilmi mekan babamın mekanı gibi rahatımda :KK70: 😘😘😘
Dükkan senin kuzum..ne dimek🤗
Merhaba hoşgeldin canım 😍
Ben seni biyerden tanıyorum ama nerden emin olamadım, sanırım sizin çocukların topiğinden :KK70: bi ara İkinci bebişi düşünüyordum ozaman takılmıştım sizin oralara yanılmıyosam @HasibeG de ordandı hatta ertuğrulun halimesi diye birileri de vardı doğruyum demi 🙈🙈🙈

Ha bide 6. takım :KK66:
Ben de mi takımdan hatırlıyorum acaba?
Bonus Bonus proluğun hayırlı olsun cicim paralı promusun yoksa yemekli promu :KK70:
Bonus da sanslilardan bakar mısın
Yaaaaaa hafızana hayran kaldım bak şuanda 👍👍👍

Evet canım bütün takımları doğru tahmin ettinnnn🥰🥰🥰

Eeee yaptın mı bakalım 2. Bebeği🤔🤔🤔
Lilim benim ajandam gibidir. Olmadığı zaman bayağı bocaliyorum. Korkuyorum ben onun hafızasından. Zehir gibidir o zehir hafiyemdir.😎
Hediyelik pro :)
😋Yemekten mi
Heheyttt hafızamı unutanlar utansın :dondurma:

Yok yapmadım o fikirden hızla uzaklaştım canım :KK70: yaz dedim burç dedim ay dedim gün dedim vazgeçtim :KK70:
Kaybedenler kulübü ..tren kaçtı Lilim. Hele çocuğun bir okula başlasın leveline geldin şimdi de...
Vuhuuuu kk dostluğunun hediyeleşmesi de böyle oluyor demek :) güle güle kullan canım
Sanırım paraya kıyıp alacağım bu prolugu. Herkeşler kırmızı olmiy böle...🤔
Ahahahahahah çok komiksin kız hep bir bahane bak o zamanlar baktığında yapsaydın şimdi kızım 15 aylık oldu
Haklısın kumsalim çok dedik de dinlemedi bizi...

Çaktırma pişman olmadımda değil hani :KK47:
Şİmdide kpss diyip erteledim bakalım bunun pişmanlığını nezaman yaşıycam :deli:
Şuan çocuğun kaç yaşında
Kız yaşın fazla değilsen pişman olmazsın ama bir an önce yap sonra rahat edersin👍👍👍
Kız ben seni de tanıyorum giyaben ama...hoş geldin. Sayfamızı guzellestiren sen dahil gelen güzel yürekler...Aramizdasin . Çok sıkışma ama de bakim kilo problemin var mı? Kendini minicik tanitirsan cok sevinirim.
Karşıdan cevap geliyormuş tatlım. Sen kimsin
Kimsin sen
Biz kimiz 😂😂😂
Siz kimsiniz 🙁🙁🙁🙁
Sağol canım o senin kalbinin güzelliği❤❤❤

Hımmmmm evet takımdan hatırlıyor olabilirsin yaniiiiiiii biraz kilo aldım 11 kilocukkkkkk😩😩😩😩

Ev hanımıyım 2 kızım var büyük 13 yaşına girecek küçüğüm 15 aylık💗💗💗💗

Selam kızlar sayfanız çokkkk güzel hepsini okudum

Beni de alın aranızaaaaa :KK60: :KK200:
Hosgeldin cnm :KK68:
Merhaba hoşgeldin canım 😍
Ben seni biyerden tanıyorum ama nerden emin olamadım, sanırım sizin çocukların topiğinden :KK70: bi ara İkinci bebişi düşünüyordum ozaman takılmıştım sizin oralara yanılmıyosam @HasibeG de ordandı hatta ertuğrulun halimesi diye birileri de vardı doğruyum demi 🙈🙈🙈

Ha bide 6. takım :KK66:
Hafizanada bi masallah diyip boncuk koyalim :KK66::nazar:

Ben de bugun cocuklarin odasini duzenledim. Oyuncaklari ayirdim. Bir kismini vercem iyilerini satarim herhalde bakalim ayarlicam bir sekilde. Indirimden kizlara barbie evi aldim onuda kurunca kocaman bir sey oldu. Ev icin odanin seklini degistirdim :KK48:
Incik cincik oyuncaklari ayir derken sporda kaldi gidemedim. Ama totosumun uzerinede yeni oturdum butun gun :KK48::KK48:

kız umutluanne83 umutluanne83 umutluanne83 umutluanne83 uçuğun hamileliğini ben söyledimya özel odada ne çabuk unuttun benim muhtarlığımı
Gız abban gurban ossun. Maşşallah nadeerr yazan varki.. Hepisini takip idemedimm zaar guzum😁😁
Nördünn toprraammm😘
Gıı bide birbardakçay varıdı ona noldiii😉🙋

Ben de bugun cocuklarin odasini duzenledim. Oyuncaklari ayirdim. Bir kismini vercem iyilerini satarim herhalde bakalim ayarlicam bir sekilde. Indirimden kizlara barbie evi aldim onuda kurunca kocaman bir sey oldu. Ev icin odanin seklini degistirdim :KK48:
Incik cincik oyuncaklari ayir derken sporda kaldi gidemedim. Ama totosumun uzerinede yeni oturdum butun gun :KK48::KK48:
Ohh eline saglık, nası ferahlamıstır oda demii👍🙋

Memnun olduk cnm benimm. Allah bagıslasın. Ama ikisnin arası neden o kadar cokki yas olarak😇😉
Sağol canım benim❤️❤️
İlk başla düşünmüyordum sonra KPSS hazırlandım olmadı işe girdim çıktım en iyisi bebek yapayım dedim😂😂
Büyük kızım da çok istiyordu iyiki yapmışım evimizin gülen yüzü oldu cadım❤️❤️❤️❤️

X