Heheyttt hafızamı unutanlar utansınYaaaaaa hafızana hayran kaldım bak şuanda
Evet canım bütün takımları doğru tahmin ettinnnn
Eeee yaptın mı bakalım 2. Bebeği
Vuhuuuu kk dostluğunun hediyeleşmesi de böyle oluyor demek :) güle güle kullan canımHediyelik pro :)
Ahahahahahah çok komiksin kız hep bir bahane bak o zamanlar baktığında yapsaydın şimdi kızım 15 aylık olduHeheyttt hafızamı unutanlar utansın
Yok yapmadım o fikirden hızla uzaklaştım canımyaz dedim burç dedim ay dedim gün dedim vazgeçtim
Çaktırma pişman olmadımda değil haniAhahahahahah çok komiksin kız hep bir bahane bak o zamanlar baktığında yapsaydın şimdi kızım 15 aylık oldu
Malim hellimimHayırlı olsun ablacım
MeleğimNasılsınız efendim
Utandım bak...Bende yeniyim ama çok tatlı ferah bir topik, sende hoşgeldin bizim gibi arkadaşım
On parmağında on marifet Rabbim esirgesin ya, lise zamanımdaki edebiyat hocamıda çok seviyordum, bu edebiyat öğretmenlerinde aşırı sempatik bir ruh hali var ya
Yaaa yüreğine sağlık ablacım benim
Allah bağışlasın❤
Canım benim bitanecik Büşram...sana da kolay güzel musmutlu bir hafta sonu nasip olsun.İyi akşamlar, şimdiden iyi haftasonlari herkese
Selin pabucu yarım İstanbul güzeli ...nirdesin bebem..sana da iyi akşamlar.İyi akşamlarrr
Mutlu haftasonları
Denizin üstünde müthiş bir fırtına var...Korkunç buralar. Şu saate kadar iyiydi. Annenlerle keyifli bir gece dilerim.İyi akşamlar kızlar
Nasıl geçti gününüZ?
Beni sorarsanız evdeydim
Akşama annemler gelecek, çay-sohbet
Mektup gibi oldu yalnız
Öperim onu benEki Görüntüle 2559956 o
Evet iki oglandan sonra dogurmya korkuncakısmet böleymiş. Ama özlemişiz kücük bebek buyudu bile teyzesı 3u doldurduk
Vaaaav Ataol abimin güzel şiirlerinden. İçin sıkılmiyor di mi umutlu annem.Ben ölürsem akşamüstü ölürüm
Şehre simsiyah bir kar yağar
Yollar kalbimle örtülür
Parmaklarımın arasından
Gecenin geldiğini görürüm
Ben ölürsem akşamüstü ölürüm
Çocuklar sinemaya gider
Yüzümü bir çiçeğe gömüp
Ağlamak gibi isterim
Derinden bir tren geçer
İYİ HAFTA SONLARI CANLARR
Canım bana da bizim muhtar Lilim söyledi. @Lilimam . Araştırdım biraz nickin değiştiğini fark ettim. Bayağı bir zamanımı aldı ama.Ablaa çok şaşırdım :) Nerden gördün nerden ben oldugumu anladın :))
Hamilelik durumu beni gerçekten cok şaşırttı çünkü hic beklemiyodum ümidi kesmiştim :) Ben o ay Meryem suresi okumaya başlamıştım bide düzenli yürüyüş yapıyodum. Bi kaç günlügüne de termal kaplıcalara gitmiştik :) Artık hangisi fayda etti bilmiyorum. Adetim 12 gün gecmesine rağmen hâlâ adet olucam ve ilk tedavimize başlıcam diyodum ama olmadım Allaha şükürler olsun :)
Hayırlı geceler limonsuzum. Hakiki çayım.Hayırlı sabahlar
Kız gitti mi annenler. Az önce ben dünkü mesajını mi cevapladım yoksaGünaydınn
Mutlu haftasonları olsunnn
Sana da kuzum.Musmutlu hafta sonları
Canım hemen yazıyorum. Çok sevinirim. Bu şekilde birbirimizi kaybetmemiz zor oluyor.Öylemiii. Üzüldüm inşllah tekrar mutlu olur tatlı kardesimmne kadar da azimli kilo veriyordu. Biranda yok oldu ortadan . İnstagram dan bende takip etmek isterim ablam seni. Sorun olmazsa. Özelden de yazabilşrsin adresini istersen
Hadi ya çok üzüldüm. Bayağı da güzel bir puanı varmış. Allah daha güzel kapılar açsın kuzum. Çok üzülme. İyi gün kötü gün diye söz veriyoruz havada kalmasın di mi bu sözlerimiz. Eşine destek ol birlikte atlatacağız inşallah de...onlar bizim gibi değiller sabirsizlar.Ayrıldı ablacım, mülakattan 98 aldı ama yinede yükseltmediler, nasip böyle olması gerekiyormuş, herşeyde bir hayır var, bunda da vardır inşallah
Geçmiş olsun minik
Kız ben seni de tanıyorum giyaben ama...hoş geldin. Sayfamızı guzellestiren sen dahil gelen güzel yürekler...Aramizdasin . Çok sıkışma ama de bakim kilo problemin var mı? Kendini minicik tanitirsan cok sevinirim.Selam kızlar sayfanız çokkkk güzel hepsini okudum
Beni de alın aranızaaaaa
Karşıdan cevap geliyormuş tatlım. Sen kimsinHosgelmissin, kimsin, kimlerdensin bakalım.
Dükkan senin kuzum..ne dimekOhhh sonunda hepsiiii bitti
Merhaba hatunlar
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim tek tek alıntılamadım mesaj çok uzar diye
Aklımda kalan bir iki şeyi de yazayım yoksa çatlarımkız umutluanne83 uçuğun hamileliğini ben söyledimya özel odada ne çabuk unuttun benim muhtarlığımı
@sonundaoldu ben bişeyler mi kaçırdım minnoşum herşey yoluna girer inşallah
Elhan ablişkooooom biz de ev sahibiyiz değilmi mekan babamın mekanı gibi rahatımda
Ben de mi takımdan hatırlıyorum acaba?Merhaba hoşgeldin canım
Ben seni biyerden tanıyorum ama nerden emin olamadım, sanırım sizin çocukların topiğindenbi ara İkinci bebişi düşünüyordum ozaman takılmıştım sizin oralara yanılmıyosam @HasibeG de ordandı hatta ertuğrulun halimesi diye birileri de vardı doğruyum demi
Ha bide 6. takım
Bonus da sanslilardan bakar mısın
Lilim benim ajandam gibidir. Olmadığı zaman bayağı bocaliyorum. Korkuyorum ben onun hafızasından. Zehir gibidir o zehir hafiyemdir.Yaaaaaa hafızana hayran kaldım bak şuanda
Evet canım bütün takımları doğru tahmin ettinnnn
Eeee yaptın mı bakalım 2. Bebeği
Hediyelik pro :)
Kaybedenler kulübü ..tren kaçtı Lilim. Hele çocuğun bir okula başlasın leveline geldin şimdi de...Heheyttt hafızamı unutanlar utansın
Yok yapmadım o fikirden hızla uzaklaştım canımyaz dedim burç dedim ay dedim gün dedim vazgeçtim
Sanırım paraya kıyıp alacağım bu prolugu. Herkeşler kırmızı olmiy böle...Vuhuuuu kk dostluğunun hediyeleşmesi de böyle oluyor demek :) güle güle kullan canım
Haklısın kumsalim çok dedik de dinlemedi bizi...Ahahahahahah çok komiksin kız hep bir bahane bak o zamanlar baktığında yapsaydın şimdi kızım 15 aylık oldu
Hayırlı olsun canımHediyelik pro :)
Şuan çocuğun kaç yaşındaÇaktırma pişman olmadımda değil hani
Şİmdide kpss diyip erteledim bakalım bunun pişmanlığını nezaman yaşıycam
Sağol canım o senin kalbinin güzelliği❤❤❤Kız ben seni de tanıyorum giyaben ama...hoş geldin. Sayfamızı guzellestiren sen dahil gelen güzel yürekler...Aramizdasin . Çok sıkışma ama de bakim kilo problemin var mı? Kendini minicik tanitirsan cok sevinirim.
Karşıdan cevap geliyormuş tatlım. Sen kimsin
Kimsin sen
Biz kimiz
Siz kimsiniz
Hosgeldin cnmSelam kızlar sayfanız çokkkk güzel hepsini okudum
Beni de alın aranızaaaaa
Hafizanada bi masallah diyip boncuk koyalimMerhaba hoşgeldin canım
Ben seni biyerden tanıyorum ama nerden emin olamadım, sanırım sizin çocukların topiğindenbi ara İkinci bebişi düşünüyordum ozaman takılmıştım sizin oralara yanılmıyosam @HasibeG de ordandı hatta ertuğrulun halimesi diye birileri de vardı doğruyum demi
Ha bide 6. takım
Yok ablam yook. Hosuma gitti paylastım öleeeaaaav Ataol abimin güzel şiirlerinden. İçin sıkılmiyor di mi umutlu annem
Memnun olduk cnm benimm. Allah bagıslasın. Ama ikisnin arası neden o kadar cokki yas olarakHoşbuldum tatlımmm❤❤
Evliyim ev hanımıyım 2 kızım var büyük 13 yaşına girecek küçüğüm daha 15 aylık
Gız abban gurban ossun. Maşşallah nadeerr yazan varki.. Hepisini takip idemedimm zaar guzumkızumutluanne83 umutluanne83 uçuğun hamileliğini ben söyledimya özel odada ne çabuk unuttun benim muhtarlığımı
Ohh eline saglık, nası ferahlamıstır oda demiiBen de bugun cocuklarin odasini duzenledim. Oyuncaklari ayirdim. Bir kismini vercem iyilerini satarim herhalde bakalim ayarlicam bir sekilde. Indirimden kizlara barbie evi aldim onuda kurunca kocaman bir sey oldu. Ev icin odanin seklini degistirdim
Incik cincik oyuncaklari ayir derken sporda kaldi gidemedim. Ama totosumun uzerinede yeni oturdum butun gun
Sağol canım benimMemnun olduk cnm benimm. Allah bagıslasın. Ama ikisnin arası neden o kadar cokki yas olarak