Beşinci Mevsim

Hayırlı olsun ablacım
Malim hellimim Ohhh negomun sopası olmadan rahat rahat yazdım ya... Teşekkür ederim tatlım hoş geldin. Ayaklarına sağlık.
Nasılsınız efendim
Meleğim iyiyiz nörüyon elinde şişle
Utandım bak... Attila İlhan sağ olsun zamaninda yazmış bırakmış bizlere. Yoksa estağfurullah haddim değil. Biz arada taniticiyiz sadece. Çok teşekkür ederim bu arada. Bu sayfa gerçekten şeker bir hal aldı gün geçtikçe. Gelen arkadaşlar sanki seçilmiş de gelmiş gibi hep pozitif enerji geliyor... Allah esirgesin kem gözlerden ırak tutsun bizleri di mi şekerim.
İyi akşamlar, şimdiden iyi haftasonlari herkese
Canım benim bitanecik Büşram...sana da kolay güzel musmutlu bir hafta sonu nasip olsun.
İyi akşamlarrr
Mutlu haftasonları
Selin pabucu yarım İstanbul güzeli ...nirdesin bebem..sana da iyi akşamlar.
İyi akşamlar kızlar
Nasıl geçti gününüZ?
Beni sorarsanız evdeydim
Akşama annemler gelecek, çay-sohbet
Mektup gibi oldu yalnız
Denizin üstünde müthiş bir fırtına var...Korkunç buralar. Şu saate kadar iyiydi. Annenlerle keyifli bir gece dilerim.
Eki Görüntüle 2559956 o

Evet iki oglandan sonra dogurmya korkuncakısmet böleymiş. Ama özlemişiz kücük bebekbuyudu bile teyzesı 3u doldurduk
Öperim onu ben
Vaaaav Ataol abimin güzel şiirlerinden. İçin sıkılmiyor di mi umutlu annem.
Canım bana da bizim muhtar Lilim söyledi. @Lilimam . Araştırdım biraz nickin değiştiğini fark ettim. Bayağı bir zamanımı aldı ama.
Hayırlı sabahlar
Hayırlı geceler limonsuzum. Hakiki çayım.
Günaydınn
Mutlu haftasonları olsunnn
Kız gitti mi annenler. Az önce ben dünkü mesajını mi cevapladım yoksa
Musmutlu hafta sonları
Sana da kuzum.
Canım hemen yazıyorum. Çok sevinirim. Bu şekilde birbirimizi kaybetmemiz zor oluyor.
Ayrıldı ablacım, mülakattan 98 aldı ama yinede yükseltmediler, nasip böyle olması gerekiyormuş, herşeyde bir hayır var, bunda da vardır inşallah

Geçmiş olsun minik
Hadi ya çok üzüldüm. Bayağı da güzel bir puanı varmış. Allah daha güzel kapılar açsın kuzum. Çok üzülme. İyi gün kötü gün diye söz veriyoruz havada kalmasın di mi bu sözlerimiz. Eşine destek ol birlikte atlatacağız inşallah de...onlar bizim gibi değiller sabirsizlar.
Selam kızlar sayfanız çokkkk güzel hepsini okudum

Beni de alın aranızaaaaa
Kız ben seni de tanıyorum giyaben ama...hoş geldin. Sayfamızı guzellestiren sen dahil gelen güzel yürekler...Aramizdasin . Çok sıkışma ama de bakim kilo problemin var mı? Kendini minicik tanitirsan cok sevinirim.
Hosgelmissin, kimsin, kimlerdensin bakalım.
Karşıdan cevap geliyormuş tatlım. Sen kimsin
Kimsin sen
Biz kimiz
Siz kimsiniz

Dükkan senin kuzum..ne dimek
Ben de mi takımdan hatırlıyorum acaba?
Bonus proluğun hayırlı olsun cicim paralı promusun yoksa yemekli promu
Bonus da sanslilardan bakar mısın
Yaaaaaa hafızana hayran kaldım bak şuanda

Evet canım bütün takımları doğru tahmin ettinnnn

Eeee yaptın mı bakalım 2. Bebeği
Lilim benim ajandam gibidir. Olmadığı zaman bayağı bocaliyorum. Korkuyorum ben onun hafızasından. Zehir gibidir o zehir hafiyemdir.
Hediyelik pro :)
Yemekten mi
Heheyttt hafızamı unutanlar utansın

Yok yapmadım o fikirden hızla uzaklaştım canım yaz dedim burç dedim ay dedim gün dedim vazgeçtim
Kaybedenler kulübü ..tren kaçtı Lilim. Hele çocuğun bir okula başlasın leveline geldin şimdi de...
Vuhuuuu kk dostluğunun hediyeleşmesi de böyle oluyor demek :) güle güle kullan canım
Sanırım paraya kıyıp alacağım bu prolugu. Herkeşler kırmızı olmiy böle...
Ahahahahahah çok komiksin kız hep bir bahane bak o zamanlar baktığında yapsaydın şimdi kızım 15 aylık oldu
Haklısın kumsalim çok dedik de dinlemedi bizi...

Çaktırma pişman olmadımda değil hani
Şİmdide kpss diyip erteledim bakalım bunun pişmanlığını nezaman yaşıycam
Şuan çocuğun kaç yaşında
Kız yaşın fazla değilsen pişman olmazsın ama bir an önce yap sonra rahat edersin
Sağol canım o senin kalbinin güzelliği❤❤❤

Hımmmmm evet takımdan hatırlıyor olabilirsin yaniiiiiiii biraz kilo aldım 11 kilocukkkkkk

Ev hanımıyım 2 kızım var büyük 13 yaşına girecek küçüğüm 15 aylık

Selam kızlar sayfanız çokkkk güzel hepsini okudum

Beni de alın aranızaaaaa
Hosgeldin cnm
Hafizanada bi masallah diyip boncuk koyalim

Ben de bugun cocuklarin odasini duzenledim. Oyuncaklari ayirdim. Bir kismini vercem iyilerini satarim herhalde bakalim ayarlicam bir sekilde. Indirimden kizlara barbie evi aldim onuda kurunca kocaman bir sey oldu. Ev icin odanin seklini degistirdim
Incik cincik oyuncaklari ayir derken sporda kaldi gidemedim. Ama totosumun uzerinede yeni oturdum butun gun

kız umutluanne83 umutluanne83 uçuğun hamileliğini ben söyledimya özel odada ne çabuk unuttun benim muhtarlığımı
Gız abban gurban ossun. Maşşallah nadeerr yazan varki.. Hepisini takip idemedimm zaar guzum
Nördünn toprraammm
Gıı bide birbardakçay varıdı ona noldiii

Ohh eline saglık, nası ferahlamıstır oda demii

Memnun olduk cnm benimm. Allah bagıslasın. Ama ikisnin arası neden o kadar cokki yas olarak
Sağol canım benim
İlk başla düşünmüyordum sonra KPSS hazırlandım olmadı işe girdim çıktım en iyisi bebek yapayım dedim
Büyük kızım da çok istiyordu iyiki yapmışım evimizin gülen yüzü oldu cadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…