- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
Sende ablam çok sağol Allah razı olsun sendeMeleğiiiiiim huzurlu ol hep emiiiiiiii
Olak vallaSende ablam çok sağol Allah razı olsun sende
Sagol abla iyiyimYa arkadaş millette ne hayırlı arkadaşlar var.Allah sayısını artirsin. Canım güle güle kullan.
Kız maşallah büyütmüşsün büyüğü. Anam ne tatlıdır şimdi ikisi de. Kız çocukları deyince gözlerim parlıyor Kumsalim.
Paylaşımların devamlı olur inşallah guzum. Sana bir şey olmasın da.
Vaktini iyi degerlendirmişsin canım. Agzinizin tadı bozulmasın. Kadın uretkendir evde de işte de...
. Ben iştenegom niye öyle görsün ki...bu ne böyle deyince hani bu da nereden çıktı gibi geldi ...de yanlış gelmiş işte
Yaşımdan utanmam valla ben de oynarım. Hiç Barbie bebeğim olmadı evim de. Biz oyuncaklarimizi kendimiz yapardık. Gazoz kapaklarindan tabak kibrit coplerinden çatal ilaç kutularından dolap....bana hiç oyuncak alındı mı hiç hatırlamıyorum.
Yenam bugün öğrencilerim geldi kahvaltıya akşama kadar bırakmadım onlarla keyifli geçti günüm...okulda neler olup bitiyor haberim yokmuşsen iyi misin tatlım.
Afiyetler olmuştur inşallah.
Portakal çiçeğine benziyor ahhh Antalya aşkım depreşti aniden...akşamları nasıl mis kokar orda sokaklar bir bilseniz.
Kiiiiiz çayım nasılsın kuzum...tayniniz çıktı mı sanki çıktıydi tasiniyordunuz öyle hatırlıyorum. Annen nasıl yanına gelmiş gitmişti kilo vermeye devam mı? Ne kiskanirdim seni...parklarda depar atardin bize...uzaktan
Lilim Lina büyüdü mu iyice...biraz işin kolaylaştı mi daha da mi hareketli prenses şimdi...
Bu Tülay bilinen bir olay mi reklam mi dizi mi deyiverin hele
Hadi bakalım şu lojman mujdesini alalım tez zamanda. Amaaan kilo da dert mi canım...sen verirsin düzgün şeylerle karnını doyur biraz hareket tamam.. Anneannene şimdiden geçmiş olsun. Operasyondan sonra daha güzel yürüyecek ne güzel. Vakit bulursan sen git onların yanına. Evde merak edip duracağına...ders de çalışıyorsun bir taraftan kilo alman kolaylaşır dikkatli ol caycim.Sagol abla iyiyimtayine daha 2 sene var bizim Allah soyletti heralde lojman ciksin diye bekliyorum insallah tasinirim.
Annem iyi sagolasin yine gelmesinj bekliyorum ama anneannem dizinden ameliyat olacak bir sure daha ayriyiz malesef.kilo isini hele hic sormasen nasilin
Gitmek isterim abla ama bana pahaliya patlar yani suan yogun bi kpss hazirligi icerisindeyim oraya gidip gelmem en az 10 günüme mal olur yas da geciyor bu sene kazanmam lazim artik en ince hesaplari bile dusunmek zorundayim zaten gunduz calisamiyorumHadi bakalım şu lojman mujdesini alalım tez zamanda. Amaaan kilo da dert mi canım...sen verirsin düzgün şeylerle karnını doyur biraz hareket tamam.. Anneannene şimdiden geçmiş olsun. Operasyondan sonra daha güzel yürüyecek ne güzel. Vakit bulursan sen git onların yanına. Evde merak edip duracağına...ders de çalışıyorsun bir taraftan kilo alman kolaylaşır dikkatli ol caycim.
İnşllallah kısmetinde vardır çaycım. Emeğinin karşılığını alman dileğiyle, tüm istediklerin hayırlı olur inşallah hakkındaGitmek isterim abla ama bana pahaliya patlar yani suan yogun bi kpss hazirligi icerisindeyim oraya gidip gelmem en az 10 günüme mal olur yas da geciyor bu sene kazanmam lazim artik en ince hesaplari bile dusunmek zorundayim zaten gunduz calisamiyorum
Iyi dileklerin icin ayrica tesekkur ederim
❤❤❤ablam bende seni özledim gelirim tabikiSu perisi86 kuzuuuuu özledik la
bak eski arkadaşların hep burada gelirsen görürsün hepsini. Duydum ki bir diyet takımında ter atıyormuşsun
Hoşgelmişsinn❤❤❤ablam bende seni özledim gelirim tabiki
Hayırlı olsun topigin
Hosbulduk canım ❤Hoşgelmişsinn
Hoşgeldin periHosbulduk canım ❤
Günaydınnn. İyiyiz şükür. Kahvaltı yapıcaz, erkenciyizGünaydın kalbi sevgi dolu insanlar, güzel haftalar nasip olsun İnşallah, nasılsınız
İyiyim çok şükür canım, haftanın ilk iş günü mücadeleye devam işte, ne güzel şimdi bu havada evde olup mis gibi kahvaltı yapmak vardıGünaydınnn. İyiyiz şükür. Kahvaltı yapıcaz, erkenciyiz
Sen nasılsın, neler yapıyorsun?
Bayağı kalıcı bir şekilde kazındı tatlım...emin ol gönüldesin.
Hosbulduk canım ❤
O zamannn kendi adımı söyleyeyim öyle hitap edersin HandeMecburen bu şekilde hitap edip kulağını cinlatacagiz büyük kızının.Genç kızlığı da çok akıllı geçer eminim. Şimdiki çocuklar harika çok Allah kızlarının bahtını açık etsin. Sağlıkla büyüsünler inşallah. Annelerini de çok yormasinlar.
Ohh ne güzel...KıZlarrrrr günaydınnnnn daha yataktayımmmmm