Beşinci Mevsim

İyi akşamlar kızlar
Nasıl geçti gününüZ?
Beni sorarsanız evdeydim
Akşama annemler gelecek, çay-sohbet
Mektup gibi oldu yalnız

Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim :)))
Oğlum için dış problemi vardı genetik olduğu çıktı ortaya şimdi de diş tedavisi için devam ediyoruz

Ha bire gün veriyorlar dimi.. kiziminda orda dış teli takibi yapılıyordu zamanında..
Eki Görüntüle 2559956 o

Evet iki oglandan sonra dogurmya korkuncakısmet böleymiş. Ama özlemişiz kücük bebekbuyudu bile teyzesı 3u doldurduk

Çabucak buyuyo bebeler..

İyi hafta sonları canim

Naber gençler ben geldim
Ne çok yazdınız böyle ben nasıl bitircem onca sayfayı insafsızlar e sen de okuma dersiniz ama olmaz burası hep tanıdıklarımın sayfası, ne yazdınız merak ederim.

Annem babam gitti çok hüzünlüydüm de işe güce takılıp biraz kafa dağıttım, işte benden de böyle

Bonus sonundaoldu YENA Elhan etiketlerde ne var bakamadım ama olsun ben kalbimi göndereyim

Allah tekrar sağlıkla kavuştursun canım... İyiler hayattalar çok şükür...biz napak böcüğümSana eziyet olsun diye yimedik icmedik yazdık...neler neler var bir okusan...sayfalarda kimler var hem... görünce çok sevineceksin. hele Asibenin son halini görsen ağzın açık kalır. Ben diyim taş sen de meteor o derece yani...ama burada değil öbür odada...oraya bakarsan görürsün. İşılcim umutluannem de iyi bayılıyorum o ikiliye de. Yeni yeni fistiklarimiz da var. Fazla spoiler vermeyim okursun yavaş yavaş...bugün ne potlar kırdım kulüpte... söylemem ama...çok gülersin bana...başlarsın artık yaşlılıktan der miyim hiç

Ne güzel bir söz ilk defa denk geldim abla.
Topik hayırlı olsun

D Deliidivane tatlım..gel bı hamilelik macerani anlat bize. En başından değil tabi
Edit: Kendisi bizim eski uçukkaçiğimiz.
Ablaa çok şaşırdım :) Nerden gördün nerden ben oldugumu anladın :))
Hamilelik durumu beni gerçekten cok şaşırttı çünkü hic beklemiyodum ümidi kesmiştim :) Ben o ay Meryem suresi okumaya başlamıştım bide düzenli yürüyüş yapıyodum. Bi kaç günlügüne de termal kaplıcalara gitmiştik :) Artık hangisi fayda etti bilmiyorum. Adetim 12 gün gecmesine rağmen hâlâ adet olucam ve ilk tedavimize başlıcam diyodum ama olmadım Allaha şükürler olsun :)

Merhaba
Allah kavuştursun, hoşgeldiniz

D Deliidivane tatlım..gel bı hamilelik macerani anlat bize. En başından değil tabi
Edit: Kendisi bizim eski uçukkaçiğimiz.
Valla bravo Ablam a. Kayıplar ondan sorulur.
Bide Zarpy vardı evlenecekti falan, güzelde kilo veriyodu.
O nirelerde ola

Allah kavustursun cnm ❤
Abla yaa
Su an hamile misin cnm dogurdun mu. Saglikla buyut insallah bebegini hayirli olsun

Merhabalar, sağlıkla büyütün, inşallah bende hiç beklemediğim biranda o duyguyu yaşayabilirim, beklemek istemek çok ama çok zor

101 baloncuk, çok zor bir durum yok inşallah?
Selincim aslında zor bir durum ama beterin beteri var Allah sağlıktan düşürmesin diyorum, eşimin iş yerinde bazı haksızlıklar oldu beklemediğimiz olumsuzluklar yaşadık biranda ama Allah büyük

Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim :)))

Ha bire gün veriyorlar dimi.. kiziminda orda dış teli takibi yapılıyordu zamanında..

Çabucak buyuyo bebeler..

İyi hafta sonları canim
Yaklaşık 6 ay önce tomografi çekildi dış teli için hala daha tek işlemi için bişey yapılmadı bekliyoriz yeni asistoan çok sorumsuz ..sonrasına ne yaptınız nereye başvurdunuz peki

Amin amin
Allah yardımcınız olsunn

Allah kavustursun canım... Meryem'in dediğin gibi çok şükür sağlıklilar...
Allah uzun ömürler versin..

Merhaba canım hoşgeldin..
Hayırlı olsun

Her olumsuzluk bizler için.. dayanma gücü ve sabır diliyorum...
Yaklaşık 6 ay önce tomografi çekildi dış teli için hala daha tek işlemi için bişey yapılmadı bekliyoriz yeni asistoan çok sorumsuz ..sonrasına ne yaptınız nereye başvurdunuz peki

Mecburen devam ettik bekledik.. ama uzun yıllar sürdü...
Konak dış hastanesini araştırin orası da araştırma hastanesi aynı zamanda.. daha hızlı ilerliyor diye duymuştum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…