İyi akşamlar kızlar
Nasıl geçti gününüZ?
Beni sorarsanız evdeydim
Akşama annemler gelecek, çay-sohbet
Mektup gibi oldu yalnız
Oğlum için dış problemi vardı genetik olduğu çıktı ortaya şimdi de diş tedavisi için devam ediyoruz
Eki Görüntüle 2559956 o
Evet iki oglandan sonra dogurmya korkuncakısmet böleymiş. Ama özlemişiz kücük bebek buyudu bile teyzesı 3u doldurduk
Ben ölürsem akşamüstü ölürüm
Şehre simsiyah bir kar yağar
Yollar kalbimle örtülür
Parmaklarımın arasından
Gecenin geldiğini görürüm
Ben ölürsem akşamüstü ölürüm
Çocuklar sinemaya gider
Yüzümü bir çiçeğe gömüp
Ağlamak gibi isterim
Derinden bir tren geçer
İYİ HAFTA SONLARI CANLARR
Allah tekrar sağlıkla kavuştursun canım...Naber gençler ben geldim
Ne çok yazdınız böyle ben nasıl bitircem onca sayfayı insafsızlare sen de okuma dersiniz ama olmaz burası hep tanıdıklarımın sayfası, ne yazdınız merak ederim.
Annem babam gitti çok hüzünlüydüm de işe güce takılıp biraz kafa dağıttım, işte benden de böyle
Bonus sonundaoldu YENA Elhan etiketlerde ne var bakamadım ama olsun ben kalbimi göndereyim
Ne güzel bir söz ilk defa denk geldim abla.Doksan da olur
İnsan dediğinde
Noksan da olur
Sakın büyüklenme
Elde neler var
Bir ben varım deme
Yoksan da olur
Hatasız dost arayan
Dosttan da olur
MEVLANA
Bakalım kimler duyup gelecek
Yenoşumun özel ricası olarak bu başlığı açtım kızlar. Arada bir eski dostlarımızın -eski demek de olmadı ama eskimeyen bak bu daha iyi evet- toplanıp muhabbet edebileceği mekanımız olsun istedik. Biz birbirimizi çok sevdik hadi gelin bu sevgimizi büyütelim. Mevlânâ' nin güzel sözlerini baş tacı yaptım ki bize yolumuzda ışık olsun.
@YENA
@Lilimam
@sonundaoldu
@mavimli
@Su perisi86
@umutluanne83
@zukkum
Ablaa çok şaşırdım :) Nerden gördün nerden ben oldugumu anladın :))D Deliidivane tatlım..gel bı hamilelik macerani anlat bize.En başından değil tabi
Edit: Kendisi bizim eski uçukkaçiğimiz.
101 baloncuk, çok zor bir durum yok inşallah?İyi haftasonları olsun İnşallah
İyi akşamlar arkadaşım, yorucu ve hiç iyi haberler almadığım bir gündü ama her nasio vaktine esirmiş, rabbim hayırlısını versin, senin günün nasıl geçti
Geçmil olsun minik
AminnCok tesekkur ederim canım.Rabbim herkeze kısmet etsin anneliği inşllah
MerhabaNaber gençler ben geldim
Ne çok yazdınız böyle ben nasıl bitircem onca sayfayı insafsızlare sen de okuma dersiniz ama olmaz burası hep tanıdıklarımın sayfası, ne yazdınız merak ederim.
Annem babam gitti çok hüzünlüydüm de işe güce takılıp biraz kafa dağıttım, işte benden de böyle
Bonus sonundaoldu YENA Elhan etiketlerde ne var bakamadım ama olsun ben kalbimi göndereyim
Valla bravo Ablam a. Kayıplar ondan sorulur.D Deliidivane tatlım..gel bı hamilelik macerani anlat bize.En başından değil tabi
Edit: Kendisi bizim eski uçukkaçiğimiz.
Canım zarpy dilanla Instagram da takiplesiyoruz bazen soruyorum nasılsın naptın diye hiç cevap vermiyor. Sanırım evlenmedi bir şeyler oldu ...Valla bravo Ablam a. Kayıplar ondan sorulur.
BideZarpy vardı evlenecekti falan, güzelde kilo veriyodu.
O nirelerde ola
Allah kavustursun cnm ❤Naber gençler ben geldim
Abla yaaAllah tekrar sağlıkla kavuştursun canım...İyiler hayattalar çok şükür...biz napak böcüğüm Sana eziyet olsun diye yimedik icmedik yazdık...neler neler var bir okusan...sayfalarda kimler var hem... görünce çok sevineceksin. hele Asibenin son halini görsen ağzın açık kalır. Ben diyim taş sen de meteor o derece yani...ama burada değil öbür odada...oraya bakarsan görürsün. İşılcim umutluannem de iyi bayılıyorum o ikiliye de. Yeni yeni fistiklarimiz da var. Fazla spoiler vermeyim okursun yavaş yavaş...bugün ne potlar kırdım kulüpte... söylemem ama...çok gülersin bana...başlarsın artık yaşlılıktan der miyim hiç
Su an hamile misin cnm dogurdun mu. Saglikla buyut insallah bebegini hayirli olsunAblaa çok şaşırdım :) Nerden gördün nerden ben oldugumu anladın :))
Hamilelik durumu beni gerçekten cok şaşırttı çünkü hic beklemiyodum ümidi kesmiştim :) Ben o ay Meryem suresi okumaya başlamıştım bide düzenli yürüyüş yapıyodum. Bi kaç günlügüne de termal kaplıcalara gitmiştik :) Artık hangisi fayda etti bilmiyorum. Adetim 12 gün gecmesine rağmen hâlâ adet olucam ve ilk tedavimize başlıcam diyodum ama olmadım Allaha şükürler olsun :)
Merhabalar, sağlıkla büyütün, inşallah bende hiç beklemediğim biranda o duyguyu yaşayabilirim, beklemek istemek çok ama çok zorAblaa çok şaşırdım :) Nerden gördün nerden ben oldugumu anladın :))
Hamilelik durumu beni gerçekten cok şaşırttı çünkü hic beklemiyodum ümidi kesmiştim :) Ben o ay Meryem suresi okumaya başlamıştım bide düzenli yürüyüş yapıyodum. Bi kaç günlügüne de termal kaplıcalara gitmiştik :) Artık hangisi fayda etti bilmiyorum. Adetim 12 gün gecmesine rağmen hâlâ adet olucam ve ilk tedavimize başlıcam diyodum ama olmadım Allaha şükürler olsun :)
Selincim aslında zor bir durum ama beterin beteri var Allah sağlıktan düşürmesin diyorum, eşimin iş yerinde bazı haksızlıklar oldu beklemediğimiz olumsuzluklar yaşadık biranda ama Allah büyük101 baloncuk, çok zor bir durum yok inşallah?
Yaklaşık 6 ay önce tomografi çekildi dış teli için hala daha tek işlemi için bişey yapılmadı bekliyoriz yeni asistoan çok sorumsuzBüyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim :)))
Ha bire gün veriyorlar dimi.. kiziminda orda dış teli takibi yapılıyordu zamanında..
Çabucak buyuyo bebeler..
İyi hafta sonları canim
Amin aminMerhabalar, sağlıkla büyütün, inşallah bende hiç beklemediğim biranda o duyguyu yaşayabilirim, beklemek istemek çok ama çok zor
Selincim aslında zor bir durum ama beterin beteri var Allah sağlıktan düşürmesin diyorum, eşimin iş yerinde bazı haksızlıklar oldu beklemediğimiz olumsuzluklar yaşadık biranda ama Allah büyük
Naber gençler ben geldim
Ablaa çok şaşırdım :) Nerden gördün nerden ben oldugumu anladın :))
Merhabalar, sağlıkla büyütün, inşallah bende hiç beklemediğim biranda o duyguyu yaşayabilirim, beklemek istemek çok ama çok zor
Selincim aslında zor bir durum ama beterin beteri var Allah sağlıktan düşürmesin diyorum, eşimin iş yerinde bazı haksızlıklar oldu beklemediğimiz olumsuzluklar yaşadık biranda ama Allah büyük
Yaklaşık 6 ay önce tomografi çekildi dış teli için hala daha tek işlemi için bişey yapılmadı bekliyoriz yeni asistoan çok sorumsuz..sonrasına ne yaptınız nereye başvurdunuz peki