Beşinci Mevsim

Merhabalar, sağlıkla büyütün, inşallah bende hiç beklemediğim biranda o duyguyu yaşayabilirim, beklemek istemek çok ama çok zor

Selincim aslında zor bir durum ama beterin beteri var Allah sağlıktan düşürmesin diyorum, eşimin iş yerinde bazı haksızlıklar oldu beklemediğimiz olumsuzluklar yaşadık biranda ama Allah büyük
Kuzum Allah yardımcınız olsun. Hayırlisi olsun. Ayrıldı mı eşin oradan? Sıkma canını bir şekilde düzelir. Canınız sag olsun tek.

Allah kavustursun canım... Meryem'in dediğin gibi çok şükür sağlıklilar...
Allah uzun ömürler versin..
🥰🥰🥰

Merhaba canım hoşgeldin..
Hayırlı olsun 😍

Her olumsuzluk bizler için.. dayanma gücü ve sabır diliyorum...

Mecburen devam ettik bekledik.. ama uzun yıllar sürdü...
Konak dış hastanesini araştırin orası da araştırma hastanesi aynı zamanda.. daha hızlı ilerliyor diye duymuştum....
Eşimin arkadaslari Basmane deki dış hastanesini övmüş Ler daha hızlı ilerliyor ugrastirmiyoelar diye bir de orayı deneyeceğiz bizim tedavi biraz sıkıntılı her diş hekimi yanaşmıyor birde :KK43:

Canım zarpy dilanla Instagram da takiplesiyoruz bazen soruyorum nasılsın naptın diye hiç cevap vermiyor. Sanırım evlenmedi bir şeyler oldu ...🙁
Öylemiii. Üzüldüm inşllah tekrar mutlu olur tatlı kardesimm😊ne kadar da azimli kilo veriyordu. Biranda yok oldu ortadan😑. İnstagram dan bende takip etmek isterim ablam seni. Sorun olmazsa. Özelden de yazabilşrsin adresini istersen

Kuzum Allah yardımcınız olsun. Hayırlisi olsun. Ayrıldı mı eşin oradan? Sıkma canını bir şekilde düzelir. Canınız sag olsun tek.
Ayrıldı ablacım, mülakattan 98 aldı ama yinede yükseltmediler, nasip böyle olması gerekiyormuş, herşeyde bir hayır var, bunda da vardır inşallah

Eşimin arkadaslari Basmane deki dış hastanesini övmüş Ler daha hızlı ilerliyor ugrastirmiyoelar diye bir de orayı deneyeceğiz bizim tedavi biraz sıkıntılı her diş hekimi yanaşmıyor birde :KK43:
Geçmiş olsun minik :KK43:

Ayrıldı ablacım, mülakattan 98 aldı ama yinede yükseltmediler, nasip böyle olması gerekiyormuş, herşeyde bir hayır var, bunda da vardır inşallah

Geçmiş olsun minik :KK43:
Co ksagolun Allah bin kere razı olsu n hepinizden ❤️

Ohhh sonunda hepsiiii bitti
Merhaba hatunlar :KK67:
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim tek tek alıntılamadım mesaj çok uzar diye :KK45:

Aklımda kalan bir iki şeyi de yazayım yoksa çatlarım :KK70: kız umutluanne83 umutluanne83 uçuğun hamileliğini ben söyledimya özel odada ne çabuk unuttun benim muhtarlığımı:63::KK53:

sonundaoldu sonundaoldu ben bişeyler mi kaçırdım minnoşum herşey yoluna girer inşallah 💙💙💙

Elhan Elhan ablişkooooom biz de ev sahibiyiz değilmi mekan babamın mekanı gibi rahatımda :KK70: 😘😘😘

Hoşbuldum tatlımmm❤❤
Evliyim ev hanımıyım 2 kızım var büyük 13 yaşına girecek küçüğüm daha 15 aylık💗💗💗

Hoşbuldum canımmm🥰🥰🥰🥰
Merhaba hoşgeldin canım 😍
Ben seni biyerden tanıyorum ama nerden emin olamadım, sanırım sizin çocukların topiğinden :KK70: bi ara İkinci bebişi düşünüyordum ozaman takılmıştım sizin oralara yanılmıyosam @HasibeG de ordandı hatta ertuğrulun halimesi diye birileri de vardı doğruyum demi 🙈🙈🙈

Ha bide 6. takım :KK66:

Merhaba hoşgeldin canım 😍
Ben seni biyerden tanıyorum ama nerden emin olamadım, sanırım sizin çocukların topiğinden :KK70: bi ara İkinci bebişi düşünüyordum ozaman takılmıştım sizin oralara yanılmıyosam @HasibeG de ordandı hatta ertuğrulun halimesi diye birileri de vardı doğruyum demi 🙈🙈🙈

Ha bide 6. takım :KK66:
Yaaaaaa hafızana hayran kaldım bak şuanda 👍👍👍

Evet canım bütün takımları doğru tahmin ettinnnn🥰🥰🥰

Eeee yaptın mı bakalım 2. Bebeği🤔🤔🤔

X