- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
Ben Instagram'dan yazdım burasını söyledim bakalim gelecekmiCanım zarpy dilanla Instagram da takiplesiyoruz bazen soruyorum nasılsın naptın diye hiç cevap vermiyor. Sanırım evlenmedi bir şeyler oldu ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Instagram'dan yazdım burasını söyledim bakalim gelecekmiCanım zarpy dilanla Instagram da takiplesiyoruz bazen soruyorum nasılsın naptın diye hiç cevap vermiyor. Sanırım evlenmedi bir şeyler oldu ...
Ya inşallah her şey yolundadir onu gelinlikle hayal ediyordum bayağı da kilo vermişti tatlım...Ben Instagram'dan yazdım burasını söyledim bakalim gelecekmi
Hoş geldin tatlım..Bunca yıllık öğretmenim ben de ilk kez denk gelmiştim. Umarım doğrudur.Ne güzel bir söz ilk defa denk geldim abla. ❤
Topik hayırlı olsun
Kuzum Allah yardımcınız olsun. Hayırlisi olsun. Ayrıldı mı eşin oradan? Sıkma canını bir şekilde düzelir. Canınız sag olsun tek.Merhabalar, sağlıkla büyütün, inşallah bende hiç beklemediğim biranda o duyguyu yaşayabilirim, beklemek istemek çok ama çok zor
Selincim aslında zor bir durum ama beterin beteri var Allah sağlıktan düşürmesin diyorum, eşimin iş yerinde bazı haksızlıklar oldu beklemediğimiz olumsuzluklar yaşadık biranda ama Allah büyük
Eşimin arkadaslari Basmane deki dış hastanesini övmüş Ler daha hızlı ilerliyor ugrastirmiyoelar diye bir de orayı deneyeceğiz bizim tedavi biraz sıkıntılı her diş hekimi yanaşmıyor birdeAllah kavustursun canım... Meryem'in dediğin gibi çok şükür sağlıklilar...
Allah uzun ömürler versin..
Merhaba canım hoşgeldin..
Hayırlı olsun
Her olumsuzluk bizler için.. dayanma gücü ve sabır diliyorum...
Mecburen devam ettik bekledik.. ama uzun yıllar sürdü...
Konak dış hastanesini araştırin orası da araştırma hastanesi aynı zamanda.. daha hızlı ilerliyor diye duymuştum....
Canım çok geçmiş olsun.Eşimin arkadaslari Basmane deki dış hastanesini övmüş Ler daha hızlı ilerliyor ugrastirmiyoelar diye bir de orayı deneyeceğiz bizim tedavi biraz sıkıntılı her diş hekimi yanaşmıyor birde
Öylemiii. Üzüldüm inşllah tekrar mutlu olur tatlı kardesimmne kadar da azimli kilo veriyordu. Biranda yok oldu ortadan. İnstagram dan bende takip etmek isterim ablam seni. Sorun olmazsa. Özelden de yazabilşrsin adresini istersenCanım zarpy dilanla Instagram da takiplesiyoruz bazen soruyorum nasılsın naptın diye hiç cevap vermiyor. Sanırım evlenmedi bir şeyler oldu ...
Ayrıldı ablacım, mülakattan 98 aldı ama yinede yükseltmediler, nasip böyle olması gerekiyormuş, herşeyde bir hayır var, bunda da vardır inşallahKuzum Allah yardımcınız olsun. Hayırlisi olsun. Ayrıldı mı eşin oradan? Sıkma canını bir şekilde düzelir. Canınız sag olsun tek.
Geçmiş olsun minikEşimin arkadaslari Basmane deki dış hastanesini övmüş Ler daha hızlı ilerliyor ugrastirmiyoelar diye bir de orayı deneyeceğiz bizim tedavi biraz sıkıntılı her diş hekimi yanaşmıyor birde
Çok sağol ablacımCanım çok geçmiş olsun.
Co ksagolun Allah bin kere razı olsu n hepinizdenAyrıldı ablacım, mülakattan 98 aldı ama yinede yükseltmediler, nasip böyle olması gerekiyormuş, herşeyde bir hayır var, bunda da vardır inşallah
Geçmiş olsun minik
Hosgelmissin, kimsin, kimlerdensin bakalım.Selam kızlar sayfanız çokkkk güzel hepsini okudum
Beni de alın aranızaaaaa
Hoşgeldin güzel kalpli,Selam kızlar sayfanız çokkkk güzel hepsini okudum
Beni de alın aranızaaaaa
Sayfa kirliliği gibi mi gördü negom ...eyvah eline deterjan bez almasa bariNedir bu
Hoşbuldum tatlımmmHosgelmissin, kimsin, kimlerdensin bakalım.
Hoşbuldum canımmmHoşgeldin güzel kalpli,
Merhaba hoşgeldin canımHoşbuldum tatlımmm❤❤
Evliyim ev hanımıyım 2 kızım var büyük 13 yaşına girecek küçüğüm daha 15 aylık
Hoşbuldum canımmm
Yaaaaaa hafızana hayran kaldım bak şuandaMerhaba hoşgeldin canım
Ben seni biyerden tanıyorum ama nerden emin olamadım, sanırım sizin çocukların topiğinden bi ara İkinci bebişi düşünüyordum ozaman takılmıştım sizin oralara yanılmıyosam @HasibeG de ordandı hatta ertuğrulun halimesi diye birileri de vardı doğruyum demi
Ha bide 6. takım
Bonus proluğun hayırlı olsun cicim paralı promusun yoksa yemekli promu