Beşinci Mevsim

36 saat neyse de 3 günlük oruç nasıl olur bilmem yapabilmek zor
Allah yardim eder insallah
Ingiliz tuzunun fazlasi zararli diye duymustum. Ben once haftada 1 sonra haftada 2 kere 1 tatli kasigi tukettim. 3 gunlukler baslayincada haftada 1 olacak yine.
Simdilik bir sikinti yasamadim cok sukur
Abla sorma bir çene var maşallah duyduğunu hemen yazıyor hafızaya :))
.sağol Allah razı olsun
Benim ortanca gecen aydi gorumcemler gelmisti bize. Sofradaydik gelip gidip bi oyuncak soruyor bana. Bende bilmiyorum bulamadim sen bak dedim. Bana verdigi cevap su"koskica adamsin nasil bulamiyorsun acaba sasiriyorum" tabi biz şok. 27 Mayis 2017 dogumlu.
Oğlum için dış problemi vardı genetik olduğu çıktı ortaya şimdi de diş tedavisi için devam ediyoruz
Gecmis olsun cnm

Canım İngiliz tuzunu daha ilk seferinde bir tatlı kaşığı kullandigimda komalık etti beni. Adını andigimda hala kötü oluyorum. Epsom kişisel olduğuna eminim. Kullanan o kadar insan var halbuki

Evet biliyor lar herşeyi maşallah

İyi akşamlar, şimdiden iyi haftasonlari herkese
İyi haftasonları olsun İnşallah

İyi akşamlar kızlar
Nasıl geçti gününüZ?
Beni sorarsanız evdeydim
Akşama annemler gelecek, çay-sohbet
Mektup gibi oldu yalnız
İyi akşamlar arkadaşım, yorucu ve hiç iyi haberler almadığım bir gündü ama her nasio vaktine esirmiş, rabbim hayırlısını versin, senin günün nasıl geçti

Oğlum için dış problemi vardı genetik olduğu çıktı ortaya şimdi de diş tedavisi için devam ediyoruz
Geçmil olsun minik

Tşk ederim çok sağol

Ben ölürsem akşamüstü ölürüm
Şehre simsiyah bir kar yağar
Yollar kalbimle örtülür
Parmaklarımın arasından
Gecenin geldiğini görürüm
Ben ölürsem akşamüstü ölürüm
Çocuklar sinemaya gider
Yüzümü bir çiçeğe gömüp
Ağlamak gibi isterim
Derinden bir tren geçer

İYİ HAFTA SONLARI CANLARR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…