Kolay gelsin, uzanıyordum öyle, kurabiye yapacağım akşam için çayın yanına...bende iyiyim işteyim çalışıyorum sen napıyorsun
Kolay gelsin, uzanıyordum öyle, kurabiye yapacağım akşam için çayın yanına...
Bizde sürekli Bornova ya gidiyoruz ege üni için hiç gezmek nasip olmadı
Eğer cevaplamak isterseniz Manisa'ya ne için geliyordunuz merak ettim :))
İyi bende 3 çocuk bir hasta bakıyorum şuan huni ariyorum
Yulaflıooo neli kurabiye
İyi akşamlarrrİyi akşamlar, şimdiden iyi haftasonlari herkese
Evet inleyip duruyor evde şuanoyy allah kolaylık versin hasta kişisi eşse çocuklardan daha zor oluyor
Oğlum için dış problemi vardı genetik olduğu çıktı ortaya şimdi de diş tedavisi için devam ediyoruzManisa da bir firma da çalışıyordum ...
Hastaneye neden gidiyosunuz geçmiş olsun..
Allah yardim eder insallah36 saat neyse de 3 günlük oruç nasıl olur bilmem yapabilmek zor
Ingiliz tuzunun fazlasi zararli diye duymustum. Ben once haftada 1 sonra haftada 2 kere 1 tatli kasigi tukettim. 3 gunlukler baslayincada haftada 1 olacak yine.Canım geçen yıl hatırlıyor musun? Aidin Salih' in İngiliz tuzu ile bağırsak temizliği kürü yapmıştım kalbim duruyordu. Baygın şekilde hastanelik oldum.Eşim kitabı evden uzaklaştırdı ve bana yasak koydu...tüm bunyeler aynı değil...bende kesin bir tuhaflık vardı kimsede bu tür bir tepki görmedim. Aklımda bu oruç olayı da vardı o zamanlar. O talihsizliği yaşayınca oruca fırsat olmadı. Aidin Salih' ismine biraz mesafeliyim. Sen çok güzel sonuç almışsın maşallah...
Benim ortanca gecen aydi gorumcemler gelmisti bize. Sofradaydik gelip gidip bi oyuncak soruyor bana. Bende bilmiyorum bulamadim sen bak dedim. Bana verdigi cevap su"koskica adamsin nasil bulamiyorsun acaba sasiriyorum" tabi biz şok. 27 Mayis 2017 dogumlu.Abla sorma bir çene var maşallah duyduğunu hemen yazıyor hafızaya :))
.sağol Allah razı olsun
Gecmis olsun cnmOğlum için dış problemi vardı genetik olduğu çıktı ortaya şimdi de diş tedavisi için devam ediyoruz
Canım İngiliz tuzunu daha ilk seferinde bir tatlı kaşığı kullandigimda komalık etti beni. Adını andigimda hala kötü oluyorum. EpsomAllah yardim eder insallah
Ingiliz tuzunun fazlasi zararli diye duymustum. Ben once haftada 1 sonra haftada 2 kere 1 tatli kasigi tukettim. 3 gunlukler baslayincada haftada 1 olacak yine.
Simdilik bir sikinti yasamadim cok sukur
Benim ortanca gecen aydi gorumcemler gelmisti bize. Sofradaydik gelip gidip bi oyuncak soruyor bana. Bende bilmiyorum bulamadim sen bak dedim. Bana verdigi cevap su"koskica adamsin nasil bulamiyorsun acaba sasiriyorum" tabi biz şok. 27 Mayis 2017 dogumlu.
Gecmis olsun cnm
Evet biliyor lar herşeyi maşallahAllah yardim eder insallah
Ingiliz tuzunun fazlasi zararli diye duymustum. Ben once haftada 1 sonra haftada 2 kere 1 tatli kasigi tukettim. 3 gunlukler baslayincada haftada 1 olacak yine.
Simdilik bir sikinti yasamadim cok sukur
Benim ortanca gecen aydi gorumcemler gelmisti bize. Sofradaydik gelip gidip bi oyuncak soruyor bana. Bende bilmiyorum bulamadim sen bak dedim. Bana verdigi cevap su"koskica adamsin nasil bulamiyorsun acaba sasiriyorum" tabi biz şok. 27 Mayis 2017 dogumlu.
Gecmis olsun cnm
İyi haftasonları olsun İnşallahİyi akşamlar, şimdiden iyi haftasonlari herkese
İyi akşamlar arkadaşım, yorucu ve hiç iyi haberler almadığım bir gündü ama her nasio vaktine esirmiş, rabbim hayırlısını versin, senin günün nasıl geçtiİyi akşamlar kızlar
Nasıl geçti gününüZ?
Beni sorarsanız evdeydim
Akşama annemler gelecek, çay-sohbet
Mektup gibi oldu yalnız
Geçmil olsun minikOğlum için dış problemi vardı genetik olduğu çıktı ortaya şimdi de diş tedavisi için devam ediyoruz
Tşk ederim çok sağolİyi haftasonları olsun İnşallah
İyi akşamlar arkadaşım, yorucu ve hiç iyi haberler almadığım bir gündü ama her nasio vaktine esirmiş, rabbim hayırlısını versin, senin günün nasıl geçti
Geçmil olsun minik
Evet iki oglandan sonra dogurmya korkuncaHep gel artık hep bir arada olalım
Hoşgeldin
Son numara epey farkla gelmiş
Cok tesekkur ederim canım.Rabbim herkeze kısmet etsin anneliği inşllahAllah bağışlasın
Cok gecmiş olsunOğlum için dış problemi vardı genetik olduğu çıktı ortaya şimdi de diş tedavisi için devam ediyoruz