- 9 Ocak 2012
- 14.768
- 28.271
Feraha cıkarsınız inşlh cnm. Evde huzursuzluk cok zor. Yakın zamanda düzelir aranız inşlh
Bendede var 3yasında bi cimcimeekız farklıymıss, 2de oglum var
Tamam artık uzulmenin faydasi yok ışılcım.. hemen bugünden itibaren karataya dönüyorsun sana en iyi gelen o sistem. Korkuyorum kilonu sormaya ..Geldim canım buralardayim kısmetse artık okul tatil derken iyice saldım kendimi dibine vurdum yemelerin ne olacak bu işin sonu demeden hunharca yedim içtim, işin kötüsü karataya başlayıp başlayıp bıraktım hiç bir kıyafetim olmuyor çok mutsuzum coook bildiğin gibi değil
Günayyyydınnnn
Günaydın gençler
Ablacım etiketi yeni fark ettim kusura bakma topigin hayırlı olsun tşk ederim ayrıca benide davet ettigin içinsende benim huzur kaynagımsın
hoş buldum senlede tanışalım o zaman canım 24 yaşındayım evliyim çalışıyorum :) çocuğum yok
eşimle sorun yaşıyoruz. tam olarak çözemiyoruz cnm.
umarım çözülebilir. çok umutlu değilim ama çabam var. saol ilgin için cnm
Ya bende sizi çok sevdim teşekkür ederizTabii ki.. sevdik bile
Hoşgeldin
Bahar Bahçe
Çok mersi efenim, siz nasılsınız
Ya dimi çok iyi oldu bence de
Kız sen nerelerdesin ..
Eneee kirmizilanmissin sen de.. hadi hayırlısı
Evet ben hatırlıyorum ...
Sonundaoldu Merhabalar; olur öyle şeyler her evde, bizde de oluyor, çözersiniz Allahın izniyle, içiniz ferah, eviniz neşeli berekerli olsun inşallaheşimle sorun yaşıyoruz. tam olarak çözemiyoruz cnm.
Seninkiler kaç yaşın da canım ..
Tamam artık uzulmenin faydasi yok ışılcım.. hemen bugünden itibaren karataya dönüyorsun sana en iyi gelen o sistem. Korkuyorum kilonu sormaya ..
Günaydın
Günaydın
Hoşgeldin gülümse ..çok hoş ismin var..
Tanışalım kaynasalim21 ve 11 yaşın da iki çocuğum var izmirdeyim çalışıyorum başarılar diliyorum herkese
Offf .. umarım düzelir bir an önce .. herkeste hep aynı şeyler lütfen kendini yalnız hissetme kuzum..♥
Buraya bir öpücük en ballisindan.Günayyyydınnnn
Canin sağ olsun kuzum. Hep huzurlu olmanı dilerim.Ablacım etiketi yeni fark ettim kusura bakma topigin hayırlı olsun tşk ederim ayrıca benide davet ettigin içinsende benim huzur kaynagımsın
Çok üzüldüm. Ben de dua ediyorum çözülmesi için. Çaban varsa düzelir inşallah. Karşı taraf da çaba gösterir ümit ediyorum.eşimle sorun yaşıyoruz. tam olarak çözemiyoruz cnm.
Doğru kız ağzımızın tadı bozulmasın yeter ki... Sağlıklı günlerin olsun canım.
Duana ben de amin diyorum yürekten. Şu mübarek cumanin hatrina kabul olur inşallah.Feraha cıkarsınız inşlh cnm. Evde huzursuzluk cok zor. Yakın zamanda düzelir aranız inşlh
Günaydın herkese, Hayırlı Cumalar, güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
o maşallah
Seninkiler kaç yaşın da canım ..
Tamam artık uzulmenin faydasi yok ışılcım.. hemen bugünden itibaren karataya dönüyorsun sana en iyi gelen o sistem. Korkuyorum kilonu sormaya ..
Günaydın
Günaydın
Tanışalım kaynasalim21 ve 11 yaşın da iki çocuğum var izmirdeyim çalışıyorum başarılar diliyorum herkese
Offf .. umarım düzelir bir an önce .. herkeste hep aynı şeyler lütfen kendini yalnız hissetme kuzum..♥
saolun canlar.. desteğiniz için teşekkür ederim. yazınca bile iyi geldi. yalnızlığım geçti çok öpüyorumBuraya bir öpücük en ballisindan.
Canin sağ olsun kuzum. Hep huzurlu olmanı dilerim.
Çok üzüldüm. Ben de dua ediyorum çözülmesi için. Çaban varsa düzelir inşallah. Karşı taraf da çaba gösterir ümit ediyorum.
Doğru kız ağzımızın tadı bozulmasın yeter ki... Sağlıklı günlerin olsun canım.
Duana ben de amin diyorum yürekten. Şu mübarek cumanin hatrina kabul olur inşallah.
Bütün arkadaşlara gunaydiiiiiiinNego bebeğim seninki kadar tatlı olamıyor ama yine de günaaaaaaydııınnn ❤
Yenoşum iyiyim tatlım. Bak sana programımı anlatayım. Toplamda haftada 18 saat dersim var.Naber elhancım ,bugün ders yokmu ?
Sahi senin off günün ne zaman, varmı yada ?
Elhan abla neyseki matematik öğretmeni değilsin yaYenoşum iyiyim tatlım. Bak sana programımı anlatayım. Toplamda haftada 18 saat dersim var.
Pazartesi, Cuma hiç dersim yok.
Salı günü öğleden sonra (12.50' de bitiyor) dersim yok.
Çarşamba, Perşembe dolu
Haftada iki buçuk gün dersim var.
Okulda beni çok kıskanıyorlar nazar değecek diye ödüm kopuyor.
masallah sizin çocuklar büyümüşSeninkiler kaç yaşın da canım ..
Günaydın
Günaydın
Yenoşum iyiyim tatlım. Bak sana programımı anlatayım. Toplamda haftada 18 saat dersim var.
Pazartesi, Cuma hiç dersim yok.
Salı günü öğleden sonra (12.50' de bitiyor) dersim yok.
Çarşamba, Perşembe dolu
Haftada iki buçuk gün dersim var.
Okulda beni çok kıskanıyorlar nazar değecek diye ödüm kopuyor.
masallah sizin çocuklar büyümüşbenim en büyüğü on yaşında :)) ..
Yakinmisiz bende Manisa dan katılıyorum bu topige
Hayırlı cumalar
Hesabım müthiş biliyorum tatlımElhan abla neyseki matematik öğretmeni değilsin ya