Beşinci Mevsim

Bendede var 3yasında bi cimcimee kız farklıymıss, 2de oglum var

Seninkiler kaç yaşın da canım ..
Tamam artık uzulmenin faydasi yok ışılcım.. hemen bugünden itibaren karataya dönüyorsun sana en iyi gelen o sistem. Korkuyorum kilonu sormaya ..
Günayyyydınnnn

Günaydın
Günaydın gençler

Günaydın
Ablacım etiketi yeni fark ettim kusura bakma topigin hayırlı olsun tşk ederim ayrıca benide davet ettigin için sende benim huzur kaynagımsın

Hoşgeldin gülümse ..çok hoş ismin var..
hoş buldum senlede tanışalım o zaman canım 24 yaşındayım evliyim çalışıyorum :) çocuğum yok

Tanışalım kaynasalim 21 ve 11 yaşın da iki çocuğum var izmirdeyim çalışıyorum başarılar diliyorum herkese
eşimle sorun yaşıyoruz. tam olarak çözemiyoruz cnm.
umarım çözülebilir. çok umutlu değilim ama çabam var. saol ilgin için cnm

Offf .. umarım düzelir bir an önce .. herkeste hep aynı şeyler lütfen kendini yalnız hissetme kuzum..♥

Ya bende sizi çok sevdim teşekkür ederiz

Sonundaoldu Merhabalar; olur öyle şeyler her evde, bizde de oluyor, çözersiniz Allahın izniyle, içiniz ferah, eviniz neşeli berekerli olsun inşallah

o maşallah

Günayyyydınnnn
Buraya bir öpücük en ballisindan.
Ablacım etiketi yeni fark ettim kusura bakma topigin hayırlı olsun tşk ederim ayrıca benide davet ettigin için sende benim huzur kaynagımsın
Canin sağ olsun kuzum. Hep huzurlu olmanı dilerim.
Çok üzüldüm. Ben de dua ediyorum çözülmesi için. Çaban varsa düzelir inşallah. Karşı taraf da çaba gösterir ümit ediyorum.
Doğru kız ağzımızın tadı bozulmasın yeter ki... Sağlıklı günlerin olsun canım.
Feraha cıkarsınız inşlh cnm. Evde huzursuzluk cok zor. Yakın zamanda düzelir aranız inşlh
Duana ben de amin diyorum yürekten. Şu mübarek cumanin hatrina kabul olur inşallah.
Bütün arkadaşlara gunaydiiiiiiin Nego bebeğim seninki kadar tatlı olamıyor ama yine de günaaaaaaydııınnn

saolun canlar.. desteğiniz için teşekkür ederim. yazınca bile iyi geldi. yalnızlığım geçti çok öpüyorum

Naber elhancım ,bugün ders yokmu ?

Sahi senin off günün ne zaman, varmı yada ?
Yenoşum iyiyim tatlım. Bak sana programımı anlatayım. Toplamda haftada 18 saat dersim var.
Pazartesi, Cuma hiç dersim yok.
Salı günü öğleden sonra (12.50' de bitiyor) dersim yok.
Çarşamba, Perşembe dolu
Haftada iki buçuk gün dersim var.
Okulda beni çok kıskanıyorlar nazar değecek diye ödüm kopuyor.

Elhan abla neyseki matematik öğretmeni değilsin ya

masallah sizin çocuklar büyümüş benim en büyüğü on yaşında :)) ..

Yakinmisiz bende Manisa dan katılıyorum bu topige

Arkadaşlar, hepimizin profil sayfası varya orda Son aktiviteler, mesajlar, hakkındayı kapatıp profil mesajlarını açık bırakmak istiyorum ama gizlilik ayarlarında farklı çıkıyor detay mesaj haber beslemeleri olarak yazıyır anlıyamadım bilen varmı

Önce bi nazar boncuklarini dizelim sonrada evet kiskanilicak sekildeymis programın şekerim
masallah sizin çocuklar büyümüş benim en büyüğü on yaşında :)) ..

Yakinmisiz bende Manisa dan katılıyorum bu topige

Öylemi Manisa da 7 yıl çalıştım bornovadan gidip geliyordum :))
Çok sevindim
Hayırlı cumalar

Hayırlı cumalar

Elhan abla neyseki matematik öğretmeni değilsin ya
Hesabım müthiş biliyorum tatlım kafa karistirmada üstüme yok. Dur sana bir kuble şiir yazivereyim. Cuma hediyesi olsun.
Gözlerin gözlerime değince
Felaketim olurdu ağlardım
Beni sevmiyordun bilirdim
Bir sevdiğin vardı duyardım
Çöp gibi bir oğlan ipince
Hayirsizin biriydi fikrimce
Ne zaman karşımda görsem
Öldüreceğimden korkardım
Felaketim olurdu ağlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…