Beşinci Mevsim

İnsanı çok rahatlatıyor değil mi

Hiç unutamıyorum uzun zaman görüşmedim bir akrabam (aynı zamanda dostum) o kadar konusmuusm ki o kadar görüldüğünü hissettim sonrasinda hadi artı gidigoruz dediğinde annem zaman ne çabuk aktı demiştim

Güzel insanlarla vakit hızlı akıyor gerçekten ve insana mutluluk veriyor 💞

Çok hızlı geçiyor gerçekten.. hiç anlamadık.. şimdiden Aralık buluşmasını iple çekiyorum 😀

Sagol cnm ❤

Sagol ablam
Facebookta "ahmet apa ile yitik şifayi ucretsiz bulanlar" diye bir grup var. Orada dr. Aidin salih'in onerileriyle bir program olusturmuslar. 9 seviyeden olusan saglikli beslenme ve hastaliklardan kurtulma prgrami. Seviye 7 sonunda karaciger temizligi yapiliyor.
O zamana kadar once 36 saatlik sonra 3 gunluk sifa oruclari var. Ben son 36 saatlik orucumu pazartesi tutup haftaya persembe ilk 3 gunluk orucuma niyetlencem. Gruba girersen dosyalar bolumunde seviyelerin linkleri var arastirip bakabilirsin 😉
Tabii ki.. sevdik bile 🥰

Hoşgeldin 😍

Bahar Bahçe 😀😀

Çok mersi efenim, siz nasılsınız 😁😁

Ya dimi çok iyi oldu bence de

Kız sen nerelerdesin .. 😘😘

Eneee kirmizilanmissin sen de.. hadi hayırlısı

Evet ben hatırlıyorum ...
Geldim canım buralardayim kısmetse artık okul tatil derken iyice saldım kendimi dibine vurdum yemelerin ne olacak bu işin sonu demeden hunharca yedim içtim, işin kötüsü karataya başlayıp başlayıp bıraktım hiç bir kıyafetim olmuyor çok mutsuzum coook bildiğin gibi değil

Kızlar Opera VPN diye bir program var. Tarayıcıyı indirdikten sonra reklamlardan yavasliktan kurtuluyoruz. Rahat edin istedim. Bilginiz olsun. Bizim takımdan Gulumse24 Gulumse24 indirdi dua etti bana hem onu da çağırayım bu vesileyle. Neşe kaynağım o benim. Bugün komşularıyla Kur'an okuyor Allah kabul etsin müsait olunca gelir belki.
Ablacım etiketi yeni fark ettim kusura bakma topigin hayırlı olsun tşk ederim ayrıca benide davet ettigin için :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: sende benim huzur kaynagımsın :KK200::KK60:

Tabii ki.. sevdik bile 🥰

Hoşgeldin 😍

Bahar Bahçe 😀😀

Çok mersi efenim, siz nasılsınız 😁😁

Ya dimi çok iyi oldu bence de

Kız sen nerelerdesin .. 😘😘

Eneee kirmizilanmissin sen de.. hadi hayırlısı

Evet ben hatırlıyorum ...

hoş buldum senlede tanışalım o zaman canım 24 yaşındayım evliyim çalışıyorum :) çocuğum yok

:KK36: :KK200:
IMG-20191128-WA0002.jpg

X