İnsanı çok rahatlatıyor değil mi
Hiç unutamıyorum uzun zaman görüşmedim bir akrabam (aynı zamanda dostum) o kadar konusmuusm ki o kadar görüldüğünü hissettim sonrasinda hadi artı gidigoruz dediğinde annem zaman ne çabuk aktı demiştim
Güzel insanlarla vakit hızlı akıyor gerçekten ve insana mutluluk veriyor
Oyyy zamanlama kötü olmuşŞubatta 3 olacak tam yattık ablam görüntülü aradı ..hadi kapatacağız diyorum ben kızıma ablama diyor ki hadi ablama selam söyle diyor benim ağzımı yapıyor
Evet ama çok seviyor numara yapmayıOyyy zamanlama kötü olmuş
Dünyayı yemiş ahiretten borç almış bir yürek bizimki. Dört mevsim yeter mi bize
Maşallah şekere. Hem üç yaşında hem kız çocuğu ne tatlı akıl küpüdür o... Allah bağışlasın meleğim.Şubatta 3 olacak tam yattık ablam görüntülü aradı ..hadi kapatacağız diyorum ben kızıma ablama diyor ki hadi ablama selam söyle diyor benim ağzımı yapıyor
Abla sorma bir çene var maşallah duyduğunu hemen yazıyor hafızaya :))Maşallah şekere. Hem üç yaşında hem kız çocuğu ne tatlı akıl küpüdür o... Allah bağışlasın meleğim.
Aynen katiliyorum cok dogal cok biz
Dünyayı yemiş ahiretten borç almış bir yürek bizimki. Dört mevsim yeter mi bizebir gün yetmediği gibi... Yenosum fark ettin mi gittikçe kalabaliklaşiyoruz.
Bendede var 3yasında bi cimcimeeAbla sorma bir çene var maşallah duyduğunu hemen yazıyor hafızaya :))
.sağol Allah razı olsun
Sagol cnm ❤
Sagol ablam
Facebookta "ahmet apa ile yitik şifayi ucretsiz bulanlar" diye bir grup var. Orada dr. Aidin salih'in onerileriyle bir program olusturmuslar. 9 seviyeden olusan saglikli beslenme ve hastaliklardan kurtulma prgrami. Seviye 7 sonunda karaciger temizligi yapiliyor.
O zamana kadar once 36 saatlik sonra 3 gunluk sifa oruclari var. Ben son 36 saatlik orucumu pazartesi tutup haftaya persembe ilk 3 gunluk orucuma niyetlencem. Gruba girersen dosyalar bolumunde seviyelerin linkleri var arastirip bakabilirsin
Geldim canım buralardayim kısmetse artık okul tatil derken iyice saldım kendimi dibine vurdum yemelerin ne olacak bu işin sonu demeden hunharca yedim içtim, işin kötüsü karataya başlayıp başlayıp bıraktım hiç bir kıyafetim olmuyor çok mutsuzum coook bildiğin gibi değilTabii ki.. sevdik bile
Hoşgeldin
Bahar Bahçe
Çok mersi efenim, siz nasılsınız
Ya dimi çok iyi oldu bence de
Kız sen nerelerdesin ..
Eneee kirmizilanmissin sen de.. hadi hayırlısı
Evet ben hatırlıyorum ...
Bende aynı buyukler oğlan en küçük kız :))Bendede var 3yasında bi cimcimeekız farklıymıss, 2de oglum var
Ablacım etiketi yeni fark ettim kusura bakma topigin hayırlı olsun tşk ederim ayrıca benide davet ettigin içinKızlar Opera VPN diye bir program var. Tarayıcıyı indirdikten sonra reklamlardan yavasliktan kurtuluyoruz. Rahat edin istedim. Bilginiz olsun. Bizim takımdanGulumse24 indirdi dua etti bana hem onu da çağırayım bu vesileyle. Neşe kaynağım o benim. Bugün komşularıyla Kur'an okuyor Allah kabul etsin müsait olunca gelir belki.
Tabii ki.. sevdik bile
Hoşgeldin
Bahar Bahçe
Çok mersi efenim, siz nasılsınız
Ya dimi çok iyi oldu bence de
Kız sen nerelerdesin ..
Eneee kirmizilanmissin sen de.. hadi hayırlısı
Evet ben hatırlıyorum ...
eşimle sorun yaşıyoruz. tam olarak çözemiyoruz cnm.sonundaoldu kuzum nen var .. umarım önemli birşey değildir..
Feraha cıkarsınız inşlh cnm. Evde huzursuzluk cok zor. Yakın zamanda düzelir aranız inşlheşimle sorun yaşıyoruz. tam olarak çözemiyoruz cnm.
umarım çözülebilir. çok umutlu değilim ama çabam var. saol ilgin için cnm