- 25 Temmuz 2016
- 1.063
- 3.722
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy oy güzel tatlı bir kız geldi aramıza.Tünaydın hanımlar
İyi sohbetler
Hayırlı cumalar olsun
Yeniyim aranızda
Hoşbuldukk ne güzel bir karşılama böyle . Ben de istanbul doğma-büyümeOy oy güzel tatlı bir kız geldi aramıza.
Hoş geldin kuzum. Sana da hayırlı cumalar olsun. Sayfamız pek sıcaktır ne iyi ettin de geldin yavrum. Ben Elhan ablan 50 yaşındayım. Edebiyat öğretmeniyim. Bursa' dayım, memnun oldum. Sen
saolun canlar.. desteğiniz için teşekkür ederim. yazınca bile iyi geldi. yalnızlığım geçti çok öpüyorum
Tünaydın hanımlar
İyi sohbetler
Hayırlı cumalar olsun
Yeniyim aranızda
14
12
3
Yasındalar teyzesi
size deGünaydın hayırlı cumalar
Hoşgeldinizgünaydın bende uzun süredir kk'da üyeyim yeni dostlar edinmek için geldim :)
Allah bağışlasın14
12
3
Yasındalar teyzesi
Masal şehir İstanbul kokusu sindi her yere. iki yıl yaşadım memleketinde doyamadım inan. Kolay gelsin selincim. Canin sıkıldığında bekleriz hatta mutluluğunu bile paylaşırız ki çoğalsın diyeHoşbuldukk ne güzel bir karşılama böyle . Ben de istanbul doğma-büyüme
Yaş 32 memurum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Bende yeniyim ama çok tatlı ferah bir topik, sende hoşgeldin bizim gibi arkadaşımTünaydın hanımlar
İyi sohbetler
Hayırlı cumalar olsun
Yeniyim aranızda
On parmağında on marifet Rabbim esirgesin ya, lise zamanımdaki edebiyat hocamıda çok seviyordum, bu edebiyat öğretmenlerinde aşırı sempatik bir ruh hali var yaHesabım müthiş biliyorum tatlım kafa karistirmada üstüme yok. Dur sana bir kuble şiir yazivereyim. Cuma hediyesi olsun.
Gözlerin gözlerime değince
Felaketim olurdu ağlardım
Beni sevmiyordun bilirdim
Bir sevdiğin vardı duyardım
Çöp gibi bir oğlan ipince
Hayirsizin biriydi fikrimce
Ne zaman karşımda görsem
Öldüreceğimden korkardım
Felaketim olurdu ağlardım
Allah bağışlasın14
12
3
Yasındalar teyzesi
Hoşgeldiniz
Bizde sürekli Bornova ya gidiyoruz ege üni için hiç gezmek nasip olmadıÖnce bi nazar boncuklarini dizelim sonrada evet kiskanilicak sekildeymis programın şekerim
Öylemi Manisa da 7 yıl çalıştım bornovadan gidip geliyordum :))
Çok sevindim
Hayırlı cumalar
Adaşım önceki msj ina yazamadim görünce yazayım dedim nasılsın :))hoş buldum naslsın canım
Adaşım önceki msj ina yazamadim görünce yazayım dedim nasılsın :))
İyi bende 3 çocuk bir hasta bakıyorum şuan huni ariyorumiyi yaptın canım :) bende iyiyim sen nasılsın
Çok teşekkür ederimmMasal şehir İstanbul kokusu sindi her yere. iki yıl yaşadım memleketinde doyamadım inan. Kolay gelsin selincim. Canin sıkıldığında bekleriz hatta mutluluğunu bile paylaşırız ki çoğalsın diye
İyiyim şükür, sen nasılsınhoş buldum naslsın canım
İyi bende 3 çocuk bir hasta bakıyorum şuan huni ariyorum
İyiyim şükür, sen nasılsın