Beşinci Mevsim

allah bağışlasın ne güxel ya ikizzz :)

Aynen abla çok güzel şeyler yaşattı bana kk hep

Hiç tanımadığım insanın bana desteği bir smile ile beni guldurebilmesi

Çok memnun oldum tanıdığıma seni :))
Şanslıyız bu konuda. Dualarla geçiyor ömrümüz İyikimsin benim de
Elhan baslik cok güzel ismini degistirmeyelim derim
Degistirmeyiz canım. Ekleyebiliriz diye düşündüm sadece. Bir anda aklıma geldi ilham gibi. Kalsın tatlım...
Oh ne güzel oldu ya burasi nereye gitsem moralim bozuluyor burasi adeta cicek bahcesi
Kendini iyi hissetmene çok sevindim balım.
Çok şeker herkes
Tamamen organikiz
merhaba cano nasılsın sen bana değil ama ben sana yetiştim kiloda ne olacak bu işin sonu
İşılcım özlemiştim kız seni. Kilo problemi yaşadığına inanmıyorum noldu ki kuzum.
Elhan bana biraz genclik asisi bulastir güzelim.
Amaaan boş ver de hiçbir şey için üzülme kuzum. Geçici mutluluklardan uzak dur çikolata tatlı mesela...Kafa rahat gönül rahat işte gençlik iksiri
Diğer gurubu kapatalim madem kızlar az önce resim attığım
Tatlım orası özel odamız az önceki resmine bakmadım henüz. Bak benim gibi merak eden başkaları da olabilir aman diyim
Anaa bu gurup herkese açıkmı?
He valla..
Ulan nasıl farketmezsin çingene gibi duruyorum öyle
Mavişim sopayı alacak eline yer misin yemez misin? Kemal Sunal'ın maydanozu gibi o cümlelerini bir cimbizlarsa kolla ......bir yerlerini bence bonuscuk...baltayı taşa vurdun

Bulamiyorum cimm valla tebrikler cnm. Sen deki bu azim hep vardı bravo sana, darısı bizee
Vayyy süpersin tebrikler
Hepinize cok tesekkur ederim kizlar

Hacı sen diğer bölümde neden yoksun burayıda yeni kavradım
Diger bolum nere de bakam hele bizden gizli sakli nerelerde bulusup konusuyonuz

Slm kizlar
Okul sagligi hemsirelik sertifika programina yazilmistim aksam onun sinavini verdim. 20 is gunu icerisinde gondereceklermis sertifikami. Sevincimi sizinle de paylasmak istedim.
Sinavdan sonra wc banyo temizledim bugun oruclu olcam yorulmayayim diye.
Simdi ayaklarimi uzattim oturuyorum valla. Cocuklarin yatma vaktine kadar hicbirsey yapmicam. Onlari yatirincada oturmaya devam
Hatta mesajlarimi okuduktan sonra bir cilginlik yapip etamin bile isleyebilirim

aynen çalıştığım için evde vakit bulamıyorum çocuk varmı :)
Malesef Rabbim nasip eder ama, bekliyorum

Merhabalar, Tebrik ederim umarım hayırlara vesile olur bu sertifika sizin için

Malesef Rabbim nasip eder ama, bekliyorum

Merhabalar, Tebrik ederim umarım hayırlara vesile olur bu sertifika sizin için
Tesekkur ederim cnm. Aldim bi kenarda dursun ileride kurumlar arasi gecis vs acarlarsa belki sagliktan meb e gecerim

Maşallah hasibeme her konuda tu tu tuuu

Çok tebrik ederim bitanem. On parmağında on bin marifet maşallah.
Gelelim kilo verme tüyolarına. Şu oruç olayından bahsetsene bize. Normal sahurlu, niyetli oruç mu bu? Yoksa diyet türü bir oruç mu? Ayrıntılı olsun nolur sana zahmet. Ben uzun zamandır platoyu aşamadim. Tikandim kaldım uyarsa belki denerim canım...

Yitik şifayı bulanlar diye bir gurup varya canım onun seviyelerini uyguluyor 3 aydir iğne ipliğe döndü hatun

Maşallah hasibeme her konuda tu tu tuuu
Sagol cnm ❤
Sagol ablam
Facebookta "ahmet apa ile yitik şifayi ucretsiz bulanlar" diye bir grup var. Orada dr. Aidin salih'in onerileriyle bir program olusturmuslar. 9 seviyeden olusan saglikli beslenme ve hastaliklardan kurtulma prgrami. Seviye 7 sonunda karaciger temizligi yapiliyor.
O zamana kadar once 36 saatlik sonra 3 gunluk sifa oruclari var. Ben son 36 saatlik orucumu pazartesi tutup haftaya persembe ilk 3 gunluk orucuma niyetlencem. Gruba girersen dosyalar bolumunde seviyelerin linkleri var arastirip bakabilirsin

Canım geçen yıl hatırlıyor musun? Aidin Salih' in İngiliz tuzu ile bağırsak temizliği kürü yapmıştım kalbim duruyordu. Baygın şekilde hastanelik oldum.Eşim kitabı evden uzaklaştırdı ve bana yasak koydu...tüm bunyeler aynı değil...bende kesin bir tuhaflık vardı kimsede bu tür bir tepki görmedim. Aklımda bu oruç olayı da vardı o zamanlar. O talihsizliği yaşayınca oruca fırsat olmadı. Aidin Salih' ismine biraz mesafeliyim. Sen çok güzel sonuç almışsın maşallah...

Ne kadar sevgi dolu insanlar
Merhabalar, takipte kalsam benide sevebilirmisiniz

Tabii ki.. sevdik bile
merhaba günaydın bende yeni geldim tanışalım :)

Hoşgeldin
Hepbahar olabilir belki

Bahar Bahçe
Nasılsınız efendim

Çok mersi efenim, siz nasılsınız
Oh ne güzel oldu ya burasi nereye gitsem moralim bozuluyor burasi adeta cicek bahcesi

Ya dimi çok iyi oldu bence de
merhaba cano nasılsın sen bana değil ama ben sana yetiştim kiloda ne olacak bu işin sonu

Kız sen nerelerdesin ..

Eneee kirmizilanmissin sen de.. hadi hayırlısı

Evet ben hatırlıyorum ...

Şükür iyiyim iki tanesini unuttum son numara nin cenesine yetişemiyorum yetisirsem uyutup uyuyacağım inşallah

Eve yeni geldim sayılir... Çok güzel bir gündü...
Çok eski 3 arkadaşım var hiç kopmadik..
Ay da bir görüşmeye çalışıyoruz.. herkes çalışan çocuklu ve birbirimize mesafe olarak uzak oldugumuz için ayda bir kez bir araya gelmeye dayalı plan yapiyoruz...
Bugün iş cikisi belirlediğimiz ortak mekanda oturduk . Bir sürü konuştuk , bir sürü güldük .. resmen deşarj olup geldim.. bir kaç gün götürür beni

İnsanı çok rahatlatıyor değil mi

Hiç unutamıyorum uzun zaman görüşmedim bir akrabam (aynı zamanda dostum) o kadar konusmuusm ki o kadar görüldüğünü hissettim sonrasinda hadi artı gidigoruz dediğinde annem zaman ne çabuk aktı demiştim

Güzel insanlarla vakit hızlı akıyor gerçekten ve insana mutluluk veriyor

Kaç yasin da peki. Çok konuştuğuna göre kesin kız çocuğu

Allah bağışlasın canım tüm evlatları
Şubatta 3 olacak tam yattık ablam görüntülü aradı ..hadi kapatacağız diyorum ben kızıma ablama diyor ki hadi ablama selam söyle diyor benim ağzımı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…