Beşinci Mevsim

Kuzum senin alanin neydi?
Sinavin ertelenmesini avantaja cevirip hemen fark atiyorsun rakiplerine
Belkim de benim oldugum muhtesem sehire atanirsin. Malum bati acmaz oldular
Alanım din kültürü kespırım. Aslında ben doğu istiyorum biliyo musun oraya giden arkadaşlarım memnunlar, tabi her yer öyle midir bilmiyorum ama aradan çıksın diyorum.

nihalim bebeklerden vakit bulman zor ama gir istersen belli olmuyo bu isler bi bakmissin atanmissin. ücretsiz izin hakkın yine oluyo ikizler iki yaşına gelene kadar başlama yapmazsin
Canım hiç mümkün değil millet deli gibi çalışıyor alım oranı belli. Ama tabiki Allah'tan ümit kesilmez.

Alanım din kültürü kespırım. Aslında ben doğu istiyorum biliyo musun oraya giden arkadaşlarım memnunlar, tabi her yer öyle midir bilmiyorum ama aradan çıksın diyorum.
Yani aslinda iyi okul ortami olarak. Daha rahatsin,cocuklar daha mazlum, etrafin hep gemc ogretmenlerle dolu falan. Ama sartlar kotu iste. Hastane sıkıntı,eglence sıkıntı. Adam gibi pazar goremiyoruz mesela Yapacak hicbiirsey yok burda. Benim bitti sark surem ama esimin şark gorevinin bitmesini bekliyoruz. Seneye yazin gidecegiz insallah

Doğru kespırım hastane filan illaki zor olur yani biraz daha merkeze yakın bi yerde değilse okul ev. Bilmem kii beni yinede nedense bi cezbediyor doğu, hiç görmedim ondan da olabilir

Oo sizin bişey kalmamış maşallah

Benjm koyum normalde jandarma karakol bolgesinde. Ama esim polis oldugu icin emniyet tarafindan gorevlendirme alindim ben esimin calistigi ilceye.
Koy cok zor. 60 km yol ilceye. Biraz da teror bolgesi olunca mecbur alindim ordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…